Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Koji klubovi neće izboriti opstanak

1) HSV
1
11%
2) Borussia (M)
0
Nema glasova.
3) Heidenheim
3
33%
4) St.Pauli
1
11%
5) Mainz
2
22%
6) Augsburg
2
22%
7) Union Berlin
0
Nema glasova.

Ukupno glasova: 9

Taktičar
Kontakt:

Re: TSG 1899 Hoffenheim

Post Postao/la Taktičar » 20 sep 2010, 00:53

Royal 04 je napisao/la:
Taktičar je napisao/la:Veoma velik i važan bod u K'lauternu.
Slažem se,jer je ovaj K'lautern itekako dobra i perspektivna ekipa!
Pokazali su prije svega protiv Bayerna da se ne smiju potcijeniti. A i protiv Hoffea su pokazali da se ne predaju i da su u stanju okrenuti tekmu, tako da sam ja sa ovim bodom sa Fritz Walter Stadiona pravo zadovoljan.
"Float like a butterfly, sting like a bee"

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 20 sep 2010, 07:35

Ne znam kolika je vjerovatnoća da Bayern u 4 uzastopne utakmice u Bundesligi ne pobijedi. Po meni, ovdje bismo mogli uživati u velikom broju pogodaka, kako sa jedne, tako i sa druge strane. Naravno, navijaću za naše, Bavarci su se i u prvom kolu provukli kroz iglene uši kada su u 91. minuti pogodili mrežu Wolfsburga. Naravno, teško da će Hoffenheim zadržati ovu formu do kraja(to je prosto nemoguće), ali imaju realnu šansu da savladaju nikada lošiji Bayern.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 20 sep 2010, 10:16

Bit će zanimljiva utakmica, nadam se pobjedi Hoffenheima
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Ted Mosby
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la Ted Mosby » 20 sep 2010, 15:53

SVI ĆE nogometaši Werdera uskoro poimence morati potpisati klupski etički kodeks, kojim će se obvezati na uzajamno poštovanje.

On će ih formalno tjerati da se jedan prema drugome odnose u duhu korektnosti i tolerancije.

Sporazum je dio generalnoga klupskog koncepta, kojim se od svih klupskih zaposlenika očekuje da se primjereno vladaju unutar i izvan kluba. Nogometaši kao uzori mladim ljudima, misle u klubu, trebaju biti posebno oprezni.

Klub iz Bremena novim je projektom samo produbio dobar običaj političke korektnosti s kojim su nedavno započeli njegovi navijači. Članovi najmasovnije navijačke udruge, s kojom klub i surađuje, nedavno su se vlastitim kodeksom ponašanja obvezali da će se boriti protiv rasizma, diskriminacije i nasilja.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 20 sep 2010, 18:51

jao tek sad vidim da su mainz, kaiserslautern i freiburg medju prvih 6 :mrgreen:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 20 sep 2010, 21:40

Wolverine je napisao/la:jao tek sad vidim da su mainz, kaiserslautern i freiburg medju prvih 6 :mrgreen:
Liga je ujednačena do vražije matere, tako da ni najveći poznavaoci ove lige sa sigurnošću ne mogu reći ko osvaja, ko ide u Europu a ko leti vanka.
Oni koji površno prate ovu ligu će reći, Bayern samo sam sebe može pobjediti, da je daleko jači od konkurencije i da mu je titula "suđena". Mnogo toga se desi u toku jedne sezone da bi tako olako došli do takvog zaključka.
Ne znam za vas, ali ja uživam u ovim nepredvidivostima Bundeslige, bez obzira što "moj" Bayern momentalno ne pruža dobro partije. Uostalom, zašto bi to uvijek on morao biti prvak?
Leverkusen je baš kurate sreće, nakon prošlogodišnje povrede Helmesa, gdje je odsustovao gotovo čitavu sezonu, peh sa povredom je ovaj put potrefio njegovog kolegu u špicu napada, Kiesslinga. Pauza od nekih dva mjeseca.
Vom Jäger zum Gejagten

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 20 sep 2010, 22:22

meni je bundeska postala najdraza liga upravo radi te neizvjesnosti skoro do zadnjeg kola, draza cak i od primere. i liga je prilicno nenormalna i haoticna zadnje dvije godine, ne ukljucujuci ovu koja postavlja neki novi prag. jbt pa ovdje niko nemoze pogodit tri para u jednom kolu.

eno shalke, koji je vazio za jednog od glavnih favorita sve poraze upiso, a mainz maksimalan omjer.

da mi je neko prije pocetka lige dao ovu sadasnju tabelu, ja bi pomislio da je obrno naopako.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 sep 2010, 22:32

Ted Mosby je napisao/la:Bit će zanimljiva utakmica, nadam se pobjedi Hoffenheima
Tesko ce to ici bez Vede i Seje. ;)

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 20 sep 2010, 23:03

Monolog je napisao/la:Bavarci su se i u prvom kolu provukli kroz iglene uši kada su u 91. minuti pogodili mrežu Wolfsburga.
Ne bilo ti zapovjeđeno, hajde još koji put ponovi tu priču i Bayine iglene uši. :lol:
Monolog je napisao/la: ali imaju realnu šansu da savladaju nikada lošiji Bayern.
Kako da ne, kako da ne...čuj nikada lošiji Bayern. Pa ja, ko kad su izgubili ključne igrače iz prošle sezone, pojačanja nisu doveli, trener postao debil veći nego što je bio...ah da, fali im onaj igrač kojem desna noga služi samo za trčanje. Nije veliki nedostatak. :?
Al, ovdje de Niro, čujemo se poslije tekme. 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 21 sep 2010, 02:15

geronimo je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Bavarci su se i u prvom kolu provukli kroz iglene uši kada su u 91. minuti pogodili mrežu Wolfsburga.
Ne bilo ti zapovjeđeno, hajde još koji put ponovi tu priču i Bayine iglene uši. :lol:
Monolog je napisao/la: ali imaju realnu šansu da savladaju nikada lošiji Bayern.
Kako da ne, kako da ne...čuj nikada lošiji Bayern. Pa ja, ko kad su izgubili ključne igrače iz prošle sezone, pojačanja nisu doveli, trener postao debil veći nego što je bio...ah da, fali im onaj igrač kojem desna noga služi samo za trčanje. Nije veliki nedostatak. :?
Al, ovdje de Niro, čujemo se poslije tekme. 8-)
Ali u svakom slučaju trebalo bi da se možemo složiti da se Bayern u Bundesligi nalazi u manjoj igračkoj i rezultatskoj krizi i da Hoffe tu vidi svoju šansu jer kod njih je trenutno obrnuta situacija. Nadam se pobjedi "naših", ali bio bih zadovoljan i bodom.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 sep 2010, 22:00

Mainz nastavlja sa terorom 2:0 je pao Koln sa dva gola Holtbya.
Hannover lagano sa Bremenom 4:1 ,autogolom Fritza,te golovima KOnana,Schulza i Abdellaouea,gol za Werder dao Frings sa bele tacke.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 21 sep 2010, 22:12

Mainz jednostavno ih covjek mora simpatisati pravo su mi draga ekipa, sada dozivljavaju kopiju Kloppovog uspjeha. "Smetljari" dobili protiv zahuktalog Hannovera po usima, ali stvarno ljudi imaju peh s povredama, a odbrana je katastrofa(sest golova u cetiri utakmice). Bayern je samo potvrdio konstataciju mog posta kojeg sam napisao takodjer na ovoj stranici.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 sep 2010, 22:14

Mainz se ne sali. 5 pobjeda u nizu. :roll: :roll:

Slijedi im gostovanje u Minkenu. :roll:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 sep 2010, 22:23

soggy_mcfc je napisao/la:Omere, dali ste to smiješi i šesta pobjeda :lol:
Neznam stvarno da ima neko da nesimpatiše Mainz i Hannover ove sezone, svaka im čast, stvarno momci igraju srcem.
Jel ovo i Hertha se budi i koliko mi se čini ozbiljni su po planu da se vrate u elitu!?
Ne, smijesi se prvi poraz. :D Ipak je previse 18 bodova iz 6 utakmica. :?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 22 sep 2010, 00:43

Ruku na srce, Bayern je bio bolji, ali i dalje boli kada se primi odlučujući gol u zadnjim trenucima utakmice. Rekao sam da bih bio zadovoljan i bodom i to je pogotovo važilo sve više kako je tekma odmicala jer sam vidio da Bayern počinje sve više dominirati. Šteta za izgubljen bod na ovaj način, ali ovaj poraz se mora priznati kao zaslužen.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 22 sep 2010, 17:13

Šalke večeras uzima frajburga. ;)
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 sep 2010, 18:06

alan_kardec je napisao/la:Šalke večeras uzima frajburga. ;)
Pa bio bi red, ali ako se po jutru dan poznaje, slijedi im i veceras poraz. Iako bi i nerealno bilo da izgube i 5. utakmicu u nizu.

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 22 sep 2010, 20:25

Moze li neko postaviti link za HSV-Wolfsburg??
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 22 sep 2010, 20:29

JetSet_Hantraga je napisao/la:Moze li neko postaviti link za HSV-Wolfsburg??
ev ovaj,iako kod mene neradi

http://www.atdhe.net/24553/watch-hambur ... -wolfsburg
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 22 sep 2010, 20:36

majestic24 je napisao/la:
JetSet_Hantraga je napisao/la:Moze li neko postaviti link za HSV-Wolfsburg??
ev ovaj,iako kod mene neradi

http://www.atdhe.net/24553/watch-hambur ... -wolfsburg
Ni kod mene ne radi. :cry:
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.