Naravno da su stimali za lovu i sada se to lakse uprati kada pogledaju patern na kladionicama. Ali razlika izmedju stimanja rezultata i kradje love u svoj djep je za nas klub ogromna. Jer ovdje je i FKS ostecen a komsije samo stimaju jer im je na tome bazirana filozofija i time se puno osvojenih stvari dovodi u pitanje. Razlika je kao nebo i zemlja. A da svu stoku treba zakopati da trune - treba. A ja u koincidencije ne vjerujem pogotovo kad su oni u pitanju.[/quote]kengur je napisao/la:
Eto sve i da je članak instruisan iz gurbetskog tabora, šta s tim? Koji je cilj? Reći "evo i komšije imaju oraha"? I ako su ga oni instruisali članak je potkrijepljen sa izjavama ljudi i u većinu onog napisanog ja vjerujem jer nam je lopovluk i lični interes u DNK. Također vjerujem da će i za navodno namještanje i ovo naše pojesti vuk magarca, jer nam je isto tako i korupcija u krvi (ide uz lični interes)! Tako da više postaje besmisleno pratiti fudbal u ovoj državi i radovati se bilo čemu. Emociju prema klubu ne mogu promijeniti i ne želim, ali sve ovo kad pogledam samo mi se povraća!