Pa prodali su svoj klub i sad su samo posmatraci, cekaju kojem Tanovom sinu ce pripasti klub...ANTIANTIFA je napisao/la:ma ne treba uopste obracati paznju na to sutra nam cuic sudi utakmicu oni danas objavluju clanak a pola sata nakon ih covjek iz saveza demantuje, jasno ko dan odakle je i ko je narucioc, ocekivali su vjerovatno da oci javnosti sa njih i njihovim trenutnim problema preusmjere negdje drugo, ovako se samo zajebali u svakom smislu, rasulo im u klubu, otkriveno sve oko transfera igraca kojeg su prodali, navijaci im bojkutuju, imaju sukobe unutar kluba, opste rasulo im vlada a oni o nama![]()
nego dajte kakvu anketu da vidimo sta masa ocekuje od susreta u krupi, jos pet kola do kraja treba sve pokrenuti sto se moze pokrenuti
Dok mi pravimo stadion, najavljujemo nove projekte, igramo finale Kupa, borimo se za duplu krunu...
Mislim da ih mi nebi trebali zezati, sta god da kazu samo recite im da su upravu.
Zamisli da si na njihovom mjestu, nemocan da ista uradis, smjenjuju ljude koji uopste tu nebi trebali biti jer ih je postavio onaj kojeg ne mogu smijeniti.
I sta ti ostane, gledas komsiju, razmisljas:" da li navijati za Krupu u finalu, za Zrinjski svakako navijati...ali sta kad budu igrali protiv nas"
"da li glasati za SDA jer Koldzo pomaze Zelji, a u SDPu jos vise Zeljovaca, DFu Komsic vatreni Zeljovac....mozda SBB?"
"Sta raditi, da li bojkotovati protiv Sirokog? Da znam da cemo dobiti isao bih pa se mozda izvucemo, ali ako izgubimo bice mi krivo sto nisam ispostovao bojkot..."
Vjerujte, velike su muke, ovo je samo dio, ko nije prodao klub i osjetio nemoć da ista uradi, nikad nece znati kako je to.
Zeljina raja treba da uziva i da ima velikog strpljenja, bice jos svakakvih rezultata do kraja, ja vjerujem da cemo se mi i Zrinjski vise puta do kraja smjenjivati na prvom mjestu, bice kikseva i nas i njih...ne treba paniciti nakon kiksa niti dizati euforiju nakon pobjede.
Samo podrska!!!