PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Golem si ZeljO 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sta je neposteno ovdje? Bekric ga zavuce majstorski, individualan potez koji je odlucio, trenutak inspiracije.
Drugi good day zaredom, pa šta se ovo dešava
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Meni zao Zelje
Dvije godine isto. Zao mi i Lendrica, opet nista od 100 000 ispred Vjecne
Kakav smekerski potez Bekrica i odlazak u Zrinjski. Ocito je covjek pozelio nakon dugo godina doci do trofeja, a sa ovim luzerima znao je da nema sanse
Dvije godine isto. Zao mi i Lendrica, opet nista od 100 000 ispred Vjecne
Kakav smekerski potez Bekrica i odlazak u Zrinjski. Ocito je covjek pozelio nakon dugo godina doci do trofeja, a sa ovim luzerima znao je da nema sanse
- MocMahale444
- svrakino1921
- Kontakt:
Izvini molim tebelosevic28 je napisao/la:Covjek je rekao komsijama, ne Varesacima...svrakino1921 je napisao/la:Hvalajoker90 je napisao/la:Samo da cestitam komsijama!!
-
belosevic28
- Kontakt:
Sta je sa smajli brigadom Ozraceni-Kriminalci? Utihnuse k'o manijaci pod najezdom Mamurnih Pandi...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
stadiontusanj
- Kontakt:
Sta kaze Fudo

- Probisvjet
- Kontakt:
Kaze mucak.stadiontusanj je napisao/la:Sta kaze Fudo![]()
![]()

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Jel to Cuicu isteko ugovor sa zeljkanom?

Čimburijaši su ih pojačali, ali naš pakt je i dalje neprikosnovenbelosevic28 je napisao/la:Sta je sa smajli brigadom Ozraceni-Kriminalci? Utihnuse k'o manijaci pod najezdom Mamurnih Pandi...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Probisvjet
- Kontakt:
Jel' Bekric dao gol za Zelja?tuzlak1987 je napisao/la:Sta je neposteno ovdje? Bekric ga zavuce majstorski, individualan potez koji je odlucio, trenutak inspiracije.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Donio titulu na grbavicu
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Ovaj zeljo sve ce ebatiiiii

Gol koji će našem Želji najvjerovatnije titulu donijeti!Probisvjet je napisao/la:Jel' Bekric dao gol za Zelja?tuzlak1987 je napisao/la:Sta je neposteno ovdje? Bekric ga zavuce majstorski, individualan potez koji je odlucio, trenutak inspiracije.
- svrakino1921
- Kontakt:
NijeProbisvjet je napisao/la:Jel' Bekric dao gol za Zelja?tuzlak1987 je napisao/la:Sta je neposteno ovdje? Bekric ga zavuce majstorski, individualan potez koji je odlucio, trenutak inspiracije.
Dao za Zrinjski
Izasao golman Radnika 4 metra a Bekric s 25 metara plasirao je pod precku
Šta je reć', dosta Kup 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ovo su neki od tih trenutakaVirtu4l je napisao/la:Znam, isti sam, uvijek me u životu inspirišu bolji, veći, uspješniji...wobly92 je napisao/la: Znaš ti ko mene jedino inspiriše
Vi pred Vjecnu mozete samo sa parolama.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
da se hoce fks ugasiti, amin.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.