PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
sta se danas desilo sa zeljkanovim najvecim pojacanjem ove sezone? bio je potpuno neprimjetan na terenu..spekulise se da mu duguju 2 plate i da je zbog toga danas pokazao tesku kurcobolju na terenu
citirajte ih, sevap vam je hahahahahahaha
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
-
belosevic28
- Kontakt:
Zasto se Adzem vise ne oslovljava sa Adoo
Ni milimetra Ado !!!
To ljupka priupitaj 'der'
Ni milimetra Ado !!!
To ljupka priupitaj 'der'
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
‚Ta ce ba Sloboda muci se i ne moze Borac na Tusnju da dobije. Samo da crna Mamba udje veceras i zabije za pobjedu! Ljudi su skuckali i tabelu na osnovu rezultata sa zadnjih 5 partija. RezultatiTAČKA.com kazu kako su u najboljoj formi. Ali ta ista stranica računa i bobice sa kupljenih utakmica.sviunapad1010 je napisao/la:Jel ovo crko internet u smrdogradu
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Mutevelije mutevelije 
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
sviunapad1010 je napisao/la:Mutevelije mutevelije
Pisaj im po faci, zasluzili su.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
U subotu aBd bar x u Bijeljini i 2ica u Krupi za 2+...i eto ti pozitive i nakon vikenda na temi
nisam ljut nego mi drago što se vratila pozitiva na temu, valjda tako bude i u narednom periodu
Sutra dusmanima sol na rane, idemo po pobjedu i bodove !
ova mi je nekako najdraza izjava jer se je obistinilamozemo li do punog plijena danas
Uh kako je sutra vazna utakmica i tri boda, jos da Radnik hoce odigrati posteno nadam se da ih ovi nisu kupili.
Prljave radnje ce se obiti o glavu onome ko ih nama montira !
- MocMahale444
Kad te ostave tvoji moras se sam boriti s njima, meni zao gledati ali opet izazivas. **** te bojacsviunapad1010 je napisao/la:Mutevelije mutevelije
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Velikan iz PlatonoveMocMahale444 je napisao/la:Kad te ostave tvoji moras se sam boriti s njima, meni zao gledati ali opet izazivas. **** te bojacsviunapad1010 je napisao/la:Mutevelije mutevelije
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
tesko je igrati 11 na 11..trebao bi savez kazniti cuica i njegove pomocnike 
- MocMahale444
Vala meni je drazi Celik 100x vise od bojca. Necemo od njih praviti neke bubamare ali opet imaju dobar stadion i nasi su, zapravo nisu tvoji kontassviunapad1010 je napisao/la:Velikan iz PlatonoveMocMahale444 je napisao/la:Kad te ostave tvoji moras se sam boriti s njima, meni zao gledati ali opet izazivas. **** te bojacsviunapad1010 je napisao/la:Mutevelije mutevelije
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
trebao bi zeljkan izdati saopstenje zbog ocajnog terena u krupi. teren i cuic su ih unistili!!!!
- samoposteno
- Kontakt:

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Strumfovi rano lete.

Jbg...HElo je napisao/la:ha ha hanickiZe88 je napisao/la:Tuzlaci jel vas strah ?![]()
Niste svjesni kako ste veceras od 19 h blizu ispadanja![]()
Čelik nikad nece ispasti
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Jeste sve kupili. Klonirat ćemo vas u po nicazesamoposteno je napisao/la:**** nas sad i nevadite
- ANTIANTIFA
- Kontakt:
kozojebac tuzlak, ma ajdeeeewobly92 je napisao/la:
cesto odem do šanka al linija je tanka izmedju jave i sna, vrha i dna
Izgleda, izbacili ih iz takta ovi natpisi nasih novinara koji bas sada kada se bore na 2 fronta pisu o namjestanju zeljkana.bihuzur je napisao/la:trebao bi zeljkan izdati saopstenje zbog ocajnog terena u krupi. teren i cuic su ih unistili!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.