AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

senad_flamin
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la senad_flamin » 21 sep 2010, 18:48

Allegri mijenja sustav igre zbog Ibrahimovića

Većinu je svojih nauma kako igrati Allegri bio primoran odbaciti nakon što su u posljednjem tjednu prijelaznog roka za nogometaše u klub dovedeni napadači Ibrahimović i Robinho.

La Gazzetta dello Sport zaključuje da će Allegri dosadašnjih 4-3-1-2 promijeniti u 4-4-2, s time da će Kevin-Prince Boateng i Ronaldinho igrati na krilnim pozicijama.

- Moramo Ibrahimovića tražiti okomitim i preciznim dodavanjima. On je vrlo dobar u zadržavanju lopte u suparničkom šesnaestercu i proigravanju suigrača u traženju povratne lopte - kazao je Milanov trener.

slika
-RIVALDO-

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 21 sep 2010, 20:27

slika

E sta nece sve ljudi skontati. :mrgreen:

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 22 sep 2010, 15:15

OTNYS_YNWA je napisao/la:slika

E sta nece sve ljudi skontati. :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: pazi Robinha
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

baresi
Kontakt:

Post Postao/la baresi » 22 sep 2010, 15:16

dobra slika nema šta, ovaj pljunuti ibro :mrgreen:

inače, večeras vanredno kolo serie a. milan gostuje na olimpicu protiv lazia. hoće li lazio prekinuti dugi post od 12 godina i 25 utakmica u ligi bez pobjede nad milanom? nadam se da će se tradicija nastaviti.
Il club più titolato al Mondo.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 22 sep 2010, 19:03

večeras u 20:45h protiv Furioznog Lazia, a sastavi su :

S.S. Lazio (4-2-3-1) – Edy Reja
Fernando Muslera; Stephan Lichtsteiner, Giuseppe Biava, André Goncalves Dias, Stefan Radu; Christian Brocchi, Cristian Ledesma; Stefano Mauri, Hernanes, Pasquale Foggia; Sergio Floccari.

AC Milan (4-3-3) – Massimiliano Allegri
Christian Abbiati; Gianluca Zambrotta, Thiago Silva, Alessandro Nesta, Ignazio Abate; Clarence Seedorf, Andrea Pirlo, Gennaro Gattuso/Flamini :P ; Ronaldinho, Zlatan Ibrahimovic, Kevin-Prince Boateng.

-----------------------Abbiati
--Zambrotta------Nesta---Silva------Abate :? -

--Boateng-------Seedorf--Pirlo-----Gattuso------

------------------Ronaldinho------------------------
-----------------------Ibracadabra------------------ Sretno ! Live prijenos imate na acmilan-bih.**** , acmilan-serbia.**** Na ovim stranicama imate vise live prijenos ett momci
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 22 sep 2010, 20:06

omg, pa opet ovaj alegri izmišlja toplu vodu, sad abate odjednom lijevi bek, a opet u veznom redu gatuzo pirlo sedorf,
welcome to 2003., a sad odjednom samo 1 špic, neznam jeli to zvaničan sastav, nevjerujem da je toliki levat, ali vidjećemo kako će to na terenu izgledati, inače lazio nije milana u ligi pobjedio zadnjih 25 utakmica, neće valjda ni noćas se ta tradicija srušiti
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 22 sep 2010, 21:33

Kraj prvog,bili smo bolji,Ibra propustio 2 100% prilike,Seedorf jednu,Abate totalni promasaj,pa ubacio je jedno 5 puta od toga je mozda jedna isla kako treba ostale sve u korner :S bili smo bolji,ali msm da Abateu i Gattusu nije mjesto u prvoj, volio bih Antoninija mjesto Abatea i Flaminija umjesto Gattusa ... Da hoće samo jedna uć u drugom :) :roll:

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 22 sep 2010, 21:36

daj ima li nenko dobar link.. kod mene na ATDHE puca link ide 10 sec pa stane skorz....ima dosta sad na tom linku pa zato !!
-RIVALDO-

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 22 sep 2010, 21:36

0-0 prvo, milan 3 dobre šanse sve preko ibre, lazio 2 hernanesa i jednu maurija. ibra na početku sam na golmana i brani mu muslera,
lazio kao da igra na strani čeka kontre, a lopta stalno kod milana, sad svi tako igraju, e moj alegri pa i djete bi te pročitalo kad ti pirlo sedorf i gatuzo štite odmranu, sedorf najgori, drži loptu po 7-7 sekundi ne trči nikako, imao jednu šansu, sam bio na 10 m od gola, a umjesto da šuta on neke poteziće hoće, dinjo se slabo vidi, boateng opet najbolji, hernanes se stvarno ističe u laziju, milan ga je stvarno morao dovesti,
moraće u drugom ući robinjo i vjerovatno i flamini jer gatuzo ima žuti a i umro je skoro

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 22 sep 2010, 22:00

senad_flamin je napisao/la:daj ima li nenko dobar link.. kod mene na ATDHE puca link ide 10 sec pa stane skorz....ima dosta sad na tom linku pa zato !!
http://www.atdhe.net/24565/watch-lazio-vs-ac-milan
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 22 sep 2010, 22:08

Ibra gooolll :lol:
1921-2011

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 22 sep 2010, 22:08

IBRACADABRAAAAA
sramota je ovako igrati kod kuće kao što je lazio radio prvih sat vremena

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 22 sep 2010, 22:27

1-1

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 22 sep 2010, 22:30

Los*Blancos je napisao/la:1-1
e sad si ih zaledio :mrgreen:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 22 sep 2010, 22:41

poslije gola lazio krenuo s 3 špica i isplatilo im se, da su tako igrali od početka moguće da bi i pobjedili
mada je gol regularan totalno je nefer, abate ozljeđen na polovini lazia, svi zastali ali laziali ne, probijaju baš po strani gdje je on trebao biti i izjednačuju, 3 minute poslije neki crnjo iz lazia se ozlijedio sudac naravno prekinuo akciju milana, hebo ti fair play.
gostvanje laziu nije nikad lako ali milanu više protiv nikoga bod nije dosta, noćas bili bolji, više zaslužili pobjedu, al opak kući idu samo s bodom

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 22 sep 2010, 22:44

Nail for Real je napisao/la:
Ipak da ih odledim 1-2
Inzaghi 98 min :mrgreen:

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 22 sep 2010, 22:52

Ma ovo je nevjerovatno. Vide od Ronaldinha pas i onda svi hoce to da urade prvi u redu su Seedorf i ekshumirani Pirlo da Bog da istruhli prije nego umrli. Stoji li Allegriju u ugovoru da izmjene moze vrsit samo u 87. minuti? U 87. minuti frajer ubacuje Robinha. Gdje nadju ovakve retardirane trenere samo da mi je znati. Prvo Leonardo pa ovaj truhlo. Ibrahimovic fulio 40 sansi i za divno cudo zabio gol i odmah poceo sa svojim petama u 93. minutu. Al realno nemamo ni srece. Puce Zambrotta loptu sa 25 metara ona udari u precku nevidje je onaj njihov golman. Silva ispade kod gola ko levatina. Svaka normalna ekipa kada poslije kornera opet loptu ima na strani sa 7 igraca u 16 metara centrira loptu, ali jok mi. Nasi igraci su veliki majstori pa oni vracaju loptu Abbiatiju sa ivice 16 metara dok su u sesnaestercu 7 igraca i to najboljih skakaca. Svaka nam cast. Allegri genije. Toplu vodu izmislja,neke taktike nesto a meni Pirlo,Seedorf i Gatuzo u Vratniku ne bi igrali. Ako treba 3 igraca iz Primavere ali ovi nikada. Fuj! Gadi mi se nas dosadni fudbal.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 22 sep 2010, 22:52

Los*Blancos je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:
Ipak da ih odledim 1-2
Inzaghi 98 min :mrgreen:
ha-ha-ha :lol: crkajem od smijeha,aj tako vam Boga onog gore ne prcajte :evil:
Nisam dobar psihicki :ugeek: ...

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 22 sep 2010, 23:19

NAJVECU OCJENU DOBILI

IBRA 7
BOATENG 6.5
GATTUSO 6.5
-RIVALDO-

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 22 sep 2010, 23:22

senad_flamin je napisao/la:NAJVECU OCJENU DOBILI

IBRA 7
BOATENG 6.5
GATTUSO 6.5
pošteno, ibra jedini igrao u napadu, gradio se, spuštao lopte, razigravao, na kraju krajeva zabio jedini gol, KPB trčao ko lud stalno bio i u napadu i odbrani, a i gatuzo dok je igrao bio je dobar defanzivno, još se malo ozljedio u prvom,
šta je abate dobio loš je bio totalno, pirlo i dinjo takođe, sedorfa je samo asistencija izvukla da nebude najgori

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.