FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ništa Bojan nije kriv...Iniesta je jednim potezom izbacio iz igre komplet odbranu Sportinga kad je pasom proigrao Villu, ali ovaj je sebican i puca po golu umjesto da doda loptu samom Krkiću koji ceka ko zapeta puška na 7-8 metara od gola....ono se jednostavno moralo asistirati umjesto pucati.
Zadnja izmjena: drop, dana/u 22 sep 2010, 20:57, ukupno mijenjano 2 puta.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Bojan misli otiso ibra evo meni 1 postave :S Treba to dokazati ! Bojan out,Pedro in ja se nadamjuznjak> je napisao/la:Hocel konacno taj Bojan nesto uradit
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Ma daj nije nikako mogao odigrati jer su ispred bojana bila 3 igraca !drop je napisao/la:Ništa Bojan nije kriv...Iniesta je jednim potezom izbacio iz igre komplet odbranu Sportinga kad je pasom proigrao Villu, ali ovaj je sebican i puca po golu umjesto da doda loptu samom Krkiću koji ceka ko zapeta puška na 7-8 metara od gola....ono se jednostavno moralo asistirati umjesto pucati.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Ma nidje veze ,sviju mi...sam frajer stoji ko duh a oko njega niti jednog igraca, samo je problem dodati loptu jer svako hoce da bude strijelac.DAVID VILLA 7' je napisao/la:Ma daj nije nikako mogao odigrati jer su ispred bojana bila 3 igraca !drop je napisao/la:Ništa Bojan nije kriv...Iniesta je jednim potezom izbacio iz igre komplet odbranu Sportinga kad je pasom proigrao Villu, ali ovaj je sebican i puca po golu umjesto da doda loptu samom Krkiću koji ceka ko zapeta puška na 7-8 metara od gola....ono se jednostavno moralo asistirati umjesto pucati.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- Los*Blancos
- Kontakt:
Pa Villa nebi trebao da zabija svome Gijon-u

Ovo je slika kad je zabio Real Oviedu..a S.Gijon/ Oviedo najveci rivali u Asturiasu 

Ovo je slika kad je zabio Real Oviedu..a S.Gijon/ Oviedo najveci rivali u Asturiasu El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
jel ovaj sporting iakko priso golu? 
- Nail for Real
- Kontakt:
kad su mijenjali straneBrnjoo je napisao/la:jel ovaj sporting iakko priso golu?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Los*Blancos
- Kontakt:
Imao je Mate Bilic sansu dobru u 10minBrnjoo je napisao/la:jel ovaj sporting iakko priso golu?
El mejor club del siglo XX
ja malo prije probudio, nisam ni znao da barca igra veceras 
kako igrajhu?
kako igrajhu?
koji jadnici..
igrao sam over 2.5 ... samo oni za 36e
igrao sam over 2.5 ... samo oni za 36e
...što je više lome to je volim jače...
- Nail for Real
- Kontakt:
pa messi vam je bar 1/3 ekipe
jadno ovo izgleda bez njega
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
**** vas sunce i jedan i drugi ste me trznuli, reko primili go 
Taman uđoh da kažem.Nail for Real je napisao/la:pa messi vam je bar 1/3 ekipe![]()
Bez Messija je realizacija 0.
Gijonu nemožete zabiti 2 gola.. a Bilić im glavni napadač.
...što je više lome to je volim jače...
- Nail for Real
- Kontakt:
Wolverine je napisao/la:**** vas sunce i jedan i drugi ste me trznuli, reko primili go
haj evo cestitam na pobjedi, posto hugh jackman uvijek cestita i na suprotnoj strani
Ovako,MESSI NIJE BARCA.Gijon igra odlicno defanzivno i tesko je prici gol,pa jel ste videli kako je hercules igrao defanzivno ni sa messiem nismo dali gol!Nego je ekipa umorna,i igrala je kolko je trebalo za pobedu!ZA vikend je vec ocekuje mnoogo tezak mec sa athetico bilbaom u gostima i sigurno su igrali na to da se sto manje umore!jacky09 je napisao/la:Taman uđoh da kažem.Nail for Real je napisao/la:pa messi vam je bar 1/3 ekipe![]()
Bez Messija je realizacija 0.
Gijonu nemožete zabiti 2 gola.. a Bilić im glavni napadač.
MVP - Messi-Villa-Pedro
Nije im Bilic glavni napadac
jos im je falilo 5-6 standardnih igraca 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Vidi se koliko Messi fali...Dzaba Xavi i Iniesta kad nemaju kome loptu podvalit...Onaj Bojan iz tekme u tekmu pokazuje da je za sekunde...Trebalo bi ga u Barcu B da se kali...Jest on ko neka nada i Španac al ruku na srce nije za naše ekipe.
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.