FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

bparena
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la bparena » 22 sep 2010, 22:05

Dobro je - pobjeda. Fali Messijevo prisustvo na terenu ne samo zbog igre nego i podrske ostalima. Sajoni dobro kaze za Bojana - momak je bljesnuo i nigdje ga vise. Nemogu se otet utisku da bi sve bilo drugacije da je kod 0:0 u tekmi s Herkulesom dao a ne profulo zicer. Ali idemo dalje - iako tek pocelo nazire se ponovo mrtva trka.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 22 sep 2010, 22:08

Nail for Real je napisao/la:pa messi vam je bar 1/3 ekipe :roll: :lol: jadno ovo izgleda bez njega
na taj glupi potpis dodaj ...

Real Madrid is the best club in 20th century!
ŠPANIJA DOMINIRA! - 8 Katalonaca dominira i Barsa godinama
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 22 sep 2010, 22:08

Onako,solidno odigrana utakmica.Citavu utakmicu dominantniji,ali malo je lopti bilo prema naprijed.Ne,to nije zbog vezne linije,vec zbog ne tako dobro postavljenih napadaca.Villa donekle je to fino radio,zato i jest zabio gol nakon lopte Alvesa.

Bojan se kao trudio,ali je momak izgubio previse lopti i duela,ne ide pa ne ide.Fali Messi naravno,nema igraca koji njega moze zamjeniti ni priblizno.Uglavnom,znao sam da nece biti lagana tekma i zadovoljan sam sa nova 3 boda itekako.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 22 sep 2010, 22:09

bparena je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:pa messi vam je bar 1/3 ekipe :roll: :lol: jadno ovo izgleda bez njega

i opet kazem pa messi vam je bar 1/3 ekipe :roll: :lol: jadno ovo izgleda bez njega :mrgreen: :mrgreen: , kakve veze moj potpis ima s tim :mrgreen: :mrgreen: :roll:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 22 sep 2010, 22:09

juznjak> je napisao/la:Nije im Bilic glavni napadac :? jos im je falilo 5-6 standardnih igraca ;)
Ma igra dosta, sigurno je 2. ili 3. napadač.
...što je više lome to je volim jače...

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 22 sep 2010, 22:10

juznjak> je napisao/la:Nije im Bilic glavni napadac :? jos im je falilo 5-6 standardnih igraca ;)
:mrgreen: ove sezone nije... nije igrao ni vezni igrac nacho novo,zadnji vezni Urugv.rep.Eguren,napadac sangoy, stoper fran.Gregory :oops: :oops: ovaj Sporting je bio :?
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 22 sep 2010, 22:11

Nail for Real je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:**** vas sunce i jedan i drugi ste me trznuli, reko primili go :x
:D :D :D jesi se u.sro, jesi :D :D
haj evo cestitam na pobjedi, posto hugh jackman uvijek cestita i na suprotnoj strani
slika

hvala :D

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 22 sep 2010, 22:12

čestitam
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 22 sep 2010, 22:15

bparena je napisao/la:

:mrgreen: a Iniesta nije Katalonac, a bogami ni Pedrito, Villa da nepricam :mrgreen: ..kojih to 8??? Valdez, Pique, Puyol, Xavi, Busqets, Bojan :mrgreen:

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 22 sep 2010, 22:19

fabregas i capdevila izmedju ostalih, a i sergio garcia je bio u timu 2008.

al nemojte me pogresno shvatit, ja nisam opterecen tim stvarima, cilj ovoga je samo da napisem koji katalonci igraju za spaniju, nevezano za barcu.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 22 sep 2010, 22:22

Wolverine je napisao/la:fabregas i capdevila izmedju ostalih, a i sergio garcia je bio u timu 2008.

al nemojte me pogresno shvatit, ja nisam opterecen tim stvarima, cilj ovoga je samo da napisem koji katalonci igraju za spaniju, nevezano za barcu.
:mrgreen: :mrgreen: Bojan bogami se naigrao da dominira.neki se opt.. :mrgreen:

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 22 sep 2010, 22:28

Kakve gluposti ovi napaceni realovci pišu- pa to je za plakati...ponadali se kiksu Barce, pa sad gluposti nemilice sipaju i svi isto ponavljaju ko papagaji : bez Messia šte ništa bla bla bla...baš ko ovce kad bleje.
Što se tice utakmice, dosta dobra,organizovana i kvalitetna odbrana gostiju je davila i gušila igru Barce posebno kroz sredinu....Barca je citavo vrijeme vršila konstantan pritisak na njihovu zadnju liniji (koja je brojala 8 igraca), zabila gol pocetkom drugog poluvremena kada je Villa iskoristio jedan dobar dubinski pas Alvesa ali nije stala, vec je napadala do samog kraja.
Bojan je dosta griješio i opravdano zamjenjen.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 22 sep 2010, 22:32

ja zadovoljan...moglo je i bolje al necu se zalit ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 22 sep 2010, 22:32

@drop iz ovog tvog posta se vidi da si jadnik :mrgreen: :mrgreen:

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 22 sep 2010, 22:33

Los*Blancos je napisao/la:@drop iz ovog tvog posta se vidi da si jadnik :mrgreen: :mrgreen:
Jarane ja tebi nisam obracao, citirao, niti imenovao niti licno pomenuo...ali eto sad je jasno da si se SAM PRONAŠAO u mom postu.
Eto, sam se levat izofira...niko ga nije ni pomenuo.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 22 sep 2010, 22:37

drop je napisao/la:
Los*Blancos je napisao/la:@drop iz ovog tvog posta se vidi da si jadnik :mrgreen: :mrgreen:
Jarane ja tebi nisam obracao, citirao, niti imenovao niti licno pomenuo...ali eto sad je jasno da si se SAM PRONAŠAO u mom postu.
Rekao si realovci...et sta sam ja to pisao da bi se pronasao u tvom jadnom postu :oops: , a ni ostali nista nisu neralno pisali :mrgreen: a ti si ispao kao zadnji jadnik sa postom :oops:

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 22 sep 2010, 22:39

Los*Blancos je napisao/la:
drop je napisao/la:
Rekao si realovci...et sta sam ja to pisao da bi se pronasao u tvom jadnom postu :oops: , a ni ostali nista nisu neralno pisali :mrgreen: a ti si ispao kao zadnji jadnik sa postom :oops:
al tebe nisam licno pomenuo, mislim tvoj nick...a ti prvi i licno si jedva docekao i potrcao da meni nešto odgovoriš :shock: ne kontam :? sam si se navukao...ono što kažu ko kondom na neku stvar :mrgreen:

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 22 sep 2010, 22:48

Kakve kondom ima veze??? s njim npr.. :mrgreen: slika

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 22 sep 2010, 23:10

[youtube][/youtube]
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 23 sep 2010, 00:15

T-MAC je napisao/la:ja zadovoljan...moglo je i bolje al necu se zalit ;)
Upravo tako.
"Float like a butterfly, sting like a bee"

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []