Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
-
- Kontakt:
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
[quote="MUFC"][
ne znas ti ocigledno koji stil oni furaju i ne mozes uporedjivati engleze i npr talijane i nas _nidje veze !
znam ja carko moj dobro sta englezi furaju i ne poredim nas nit ima potrebe da se poredimo, ja ti pricam o kulturi navijanja na stadionu. oni to rade zbog postovanja prema reprezenaciji jer da nije tak ne bi mogli sledeci put doc na tekmu reprezentacije u tome je stvar, znas li ti koliko engleza ima zabranu ulaska na stadione, znaci to ne rade da bi mogli gledat reprezentaciju a ne zat to oni furaju nes drugo, to je postovanje.
ne znas ti ocigledno koji stil oni furaju i ne mozes uporedjivati engleze i npr talijane i nas _nidje veze !
znam ja carko moj dobro sta englezi furaju i ne poredim nas nit ima potrebe da se poredimo, ja ti pricam o kulturi navijanja na stadionu. oni to rade zbog postovanja prema reprezenaciji jer da nije tak ne bi mogli sledeci put doc na tekmu reprezentacije u tome je stvar, znas li ti koliko engleza ima zabranu ulaska na stadione, znaci to ne rade da bi mogli gledat reprezentaciju a ne zat to oni furaju nes drugo, to je postovanje.
http://www.zshare.net/video/57871887f5936651/izet fazlinovic je napisao/la:Jeli i imas link za 2.poluvrijeme?vOluMme je napisao/la:sad ima...19TM87 je napisao/la:nema linka
http://www.zshare.net/video/57868376826658a2/
drugo poluvrijeme
http://www.zshare.net/video/578496477f5a696c/
evo i centralni dnevnik iz genka
evo i centralni dnevnik iz genka
Ko ne zna sad ima na Hayatu snimka, pocinje 2 poluvrijeme
SARAJEVO=Evropski Jerusalem 

Ipak se bojim da se desiti da ne osvojimo sva 3 boda u Zenici. 

i ja se bojim togaTarik14 je napisao/la:Ipak se bojim da se desiti da ne osvojimo sva 3 boda u Zenici.

Hajde,sta vam je,zasto pesimizam.Pa kad Belgijanci vide pun stadion,nece im biti svejedno.Uvijek se desavalo da pri kraju kvalifikacija govorimo da smo dobili ovu,da smo odirali bolje onu utakmicu,uvijek zaljenje bodova.I uvijek smo bodove gubili na pocetku,najvaznije utakmice smo gubili,sad je to dosta dosta bolje.Za sad imamo dovoljno bodova i truditi se da samo pobjedjujemo,pa i prestici Spaniju,zasto da ne ?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- bosanac035
- Kontakt:
samo treba hladne glave uci u utakmicu i pustiti belgijance da se otvore...Tarik14 je napisao/la:Ipak se bojim da se desiti da ne osvojimo sva 3 boda u Zenici.

I Love this game !!!
Sad se i dalje slavi pobjeda u Genku i gotovo niko ne govori o utakmici u Zenici gdje ce biti JAKO JAKO vazno da takoder osvojimo 3 boda. Remi bi odgovaralo Belgijancima, nama nikako.anlayan je napisao/la:i ja se bojim togaTarik14 je napisao/la:Ipak se bojim da se desiti da ne osvojimo sva 3 boda u Zenici.

al smo ih rasturili 4 komada smo im uvalili ne znaju dje im je glava a gdje guzica
- miralem444
- Kontakt:
mi navijaci sad trenutno slavimo i nemoslimo na srijedu,al ima jedan lisac koji sigurno misli a to je CIRO
NEMOZE NAM NIKO NISTA JACI SMO OD BELGIJE
MOGU SAMO DA NAS MRZE ONI STO NAS NEVOLE
HAJMO BOSNO HAJMO HERCEGOVINO
NEMOZE NAM NIKO NISTA JACI SMO OD BELGIJE
MOGU SAMO DA NAS MRZE ONI STO NAS NEVOLE
HAJMO BOSNO HAJMO HERCEGOVINO
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- RK Gradacac
- Kontakt:
E moj prijatelju, ja sam ti jedno vrijeme redovno pratio fudbalsku repku. Placao kazne za baklje, primao pendreke.. al nakon nekih stvari mi je prekipilo i prestao sam pratit. Sad utakmice gledam onako penzionerski, bez neke euforije. Mada su me sinoc stvarno iznenadili...geronimo je napisao/la: Moj Zmaju, imao si sinoc bisera na pretek!!![]()
![]()
Opominjes druge da ne spamuju, a pred samu utakmicu pitas..kad pocinje ista, pa mnogi od nas koji prate repku, to vec sedmicama unaprijed znaju..a i ti sa jednim klikom bi odmah saznao za to...
Trazis link...a posle kao vidjeo da imas na TV prenos...omG!!!![]()
![]()
Dobar, dobar...
Ja sam pitao kad pocinje utakmica jer sam nasao dva termina pa me bunilo, izvini sto nisam mjesecima cekao ovu tekmu, to je valjda zbog gore navedenih razloga i razocarenja...
Sto se tice tv prijenosa... pa nisam znao da imam belgijski kanal

Zena uzela prebacuje kanale kad ce ti: "pa evo ti utakmice

Izvini molim te, ne znam sutit i sakrivat istinu,

010 ISN'T JUST A CODE
- MentalitaUltras
- Kontakt:
Ma nije čiro budala..
On več priprema igrače za srijedu ..
I svi igrači su rekli da če se slaviti poslije pobjede u zenici ..
Nisu oni Budale .. Znaju kolko znači utakmica u srijedu ..
A Belgijancima če biti vrlo teško..
Pred takvom Publikom kakva če biti u Zenici ..
Još ako je istina da Van Buyten neče igrati ..
Nadam se da Fellaini ima dva žuta ..
Još onaj brazilac sigurno neče igrat jer je povrijedzen ..
Vjerujem u nova 3 Boda
On več priprema igrače za srijedu ..
I svi igrači su rekli da če se slaviti poslije pobjede u zenici ..
Nisu oni Budale .. Znaju kolko znači utakmica u srijedu ..
A Belgijancima če biti vrlo teško..
Pred takvom Publikom kakva če biti u Zenici ..
Još ako je istina da Van Buyten neče igrati ..
Nadam se da Fellaini ima dva žuta ..
Još onaj brazilac sigurno neče igrat jer je povrijedzen ..
Vjerujem u nova 3 Boda

вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-
-HzsA87-
http://www.zshare.net/video/57871887f5936651/izet fazlinovic je napisao/la:Jeli i imas link za 2.poluvrijeme?vOluMme je napisao/la:sad ima...19TM87 je napisao/la:nema linka
http://www.zshare.net/video/57868376826658a2/
imal ko potvrđenu informaciju šta je sa spahićem...
- adnan_nanda
- Kontakt:
Jel za nas bolje da Spanija pobjedi Tursku u Turskoj ili obrnuto?,jer jedni govore bolje da Spanija pobjedi a Ciro i jos neki da Turska pobjedi jer bi onda imali sansu i da budemo prvi u grupi ali onda rizikujemo da nebudemo ni drugi,a stvarno mslim da je Spanija prva i tu se nista nece promjenit pa po meni je bolje da oni bijede sve do kraja osim nas na kraju naravno 

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
I ja mislim da je bolje da Spanija pobijedi, pa da se ako Bog da ako u srijedu pobjedimo, odmaknemo Turcima na 4 boda. A poslije se nadati kiksevima Spanije, mada je nerealno ocekivati da zavrsimo na prvom mjestu.
daj ljudi spustite loptu fakat je neralno ocekivat prvo mjesto...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
sam uspjeh je biti drugi, a tj ispred turske i belgije..
-
- Kontakt:
evo malo o pripremama zenice za reprezentaciju!
http://nkcelikzenica.com/site/index.php ... 9&Itemid=1
http://nkcelikzenica.com/site/index.php ... 9&Itemid=1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.