Ligamente sje*obelosevic23 je napisao/la:Treba dovesti etiena velikonju
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Igrac kola po ovoj emisiji na BHT Elvis Saric,uz to i gol je medju top tri izabran
.A i Dogan nam je akciju kod prvog gola analizirao i rekao da se bas bas rijetko vidja na nasim terenima,gdje smo sa dva dubinska pasa jedan za drugim dosli u gol sansu.
.A i Dogan nam je akciju kod prvog gola analizirao i rekao da se bas bas rijetko vidja na nasim terenima,gdje smo sa dva dubinska pasa jedan za drugim dosli u gol sansu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Idealan za nas!Benkara21 je napisao/la:Ligamente sje*obelosevic23 je napisao/la:Treba dovesti etiena velikonju
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Sabinho je napisao/la:Idealan za nas!Benkara21 je napisao/la:Ligamente sje*obelosevic23 je napisao/la:Treba dovesti etiena velikonju
ZZ
-
suarez000000
- Kontakt:
Odlican je Stojcev igrac za ove lige. Igrac odluke, za Rahmanovica je Messi. Odlicno ako dodje.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Čudo niko nije napisao gdje je sad sioux i evander, a slagao bi kad bi rekao da nisam očekivao i komentare tipa "eto vidite da mogu i znaju kad hoće, najbolja ekipa u ligi, ovo do sad su bojkotovali sto je pokazala i ova utakmica koju nisu bojkotovali".
UPRAVA NAPOLJE, SVIMA DUG ZIVOT I TEŠKA BOLEST!!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
ugasiti akademiju i otvoriti dom za metuzaleme 
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Nismo mi pobijedili sto smo mocni ili dobri , nego sto je Siroki lose odigrrao ..
Akademija starohana-povratnika.bihuzur je napisao/la:ugasiti akademiju i otvoriti dom za metuzaleme
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Samo slušajte ovog čiku i kupite fudbalsko znanje, zna čovjek.skoroalen je napisao/la:I meni se Crepulja sviđa, brzo se oslobađa lopte i daje tačne pasove. Onaj je tip igrača koji, u trenutku kad lopta ide prema njemu, već vidi gdje mu se ko otvara i distribuira loptu, nema nadr.kavanja.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Treba obnoviti staracki dom u Nedzaricima.High je napisao/la:Akademija starohana-povratnika.bihuzur je napisao/la:ugasiti akademiju i otvoriti dom za metuzaleme
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
belosevic28
- Kontakt:
Zeljan paznje level *Proziva sam sebe na forumu* hahahaBordoSarajevo je napisao/la:Čudo niko nije napisao gdje je sad sioux i evander, a slagao bi kad bi rekao da nisam očekivao i komentare tipa "eto vidite da mogu i znaju kad hoće, najbolja ekipa u ligi, ovo do sad su bojkotovali sto je pokazala i ova utakmica koju nisu bojkotovali".
Jaruske i mi pisemo protiv Uprave, ne idemo na tekme zbg iste...koja je poenta posta osim da privuces paznju haha
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Hajmo biti mastoviti...
Sta mislite kakav deal ima Saric i njegov manager sa klubom? Citavo proljece nista, ama bas nista, u svim segmentima los. I danas eksplodira u drugom poluvremenu i odmah ode lik na cover na facebooku. Jedan od igraca kojeg ubjedljivo najvise prozivamo i ocekujemo od njega ponajvise. Ode momak za 2 mjeseca, i eno ga na coveru.
Sta mislite kakav deal ima Saric i njegov manager sa klubom? Citavo proljece nista, ama bas nista, u svim segmentima los. I danas eksplodira u drugom poluvremenu i odmah ode lik na cover na facebooku. Jedan od igraca kojeg ubjedljivo najvise prozivamo i ocekujemo od njega ponajvise. Ode momak za 2 mjeseca, i eno ga na coveru.
JURIŠ
- AlfredNobel
- Kontakt:
To ti je jedan od likova koji voli da uvijek kaže "eto, jesam vam rekao", "niste me slušali", "ja sam znao da će biti ovako" itd. Jednostavno uživa u tome i misli da je inteligentan u odnosu na ostale, a 90% postova same shit. Isto kao da se ja sad uhvatim jedne stvari i samo o tome pišem i onda na kraju dođem i napišem "jesam vam rekao".. Glupost.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ta politika ti se zove: "Daj nekog koga navijači vole, možda nas neće više tjerati."moj uzor-S.G je napisao/la:Pisam se ja na politiku vracanja bivših igraca. Ovakav stav sam imao i kad je Velkoski opet dolazio
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- ThrillerHz
- Kontakt:
-
belosevic28
- Kontakt:
Hilmo sretan rodjendan. Sljedeci proslavio skupa sa titulom voljenog nam kluba aBd 
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Starohani: Pavlović, Adilović, Ahmetović. Ovog drugog čim prije poselamiti.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Zapali se odma' sad onda.ThrillerHz je napisao/la:Dodjel Stojcev ja cu se zapalit na centru stadiona Asim Ferhatovic Hase![]()
![]()
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Nadji zadnji datum mog posta.BordoSarajevo je napisao/la:Čudo niko nije napisao gdje je sad sioux i evander, a slagao bi kad bi rekao da nisam očekivao i komentare tipa "eto vidite da mogu i znaju kad hoće, najbolja ekipa u ligi, ovo do sad su bojkotovali sto je pokazala i ova utakmica koju nisu bojkotovali".
Kakvim sve mentola ima ovdje.
"Ono" proziva nekoga radi jedna pobjede (mada ne kontam razlog za to), a godinama mu crtas sta se desava i to po pola godine, godinu unaprijed.
Od ovog je samo onaj Alfred neinteligentniji.
Trenutno korisnika/ca: BungaBum, NazorUso, trunks1946 i 57 gostiju.