Dženo sad ima širi kadar/generaciju, imaš Resića koji je po meni komotno mogao sa ovom dvojicom u prvi, ali smo na krilima malo je reć prenatrpani...imaš još Klarića, Mehuljića, Imamovića, Alića, Bešića, Dervišagića, a sad pokušava ih izvući u konstantne(koliko-toliko) igrače...da napravi kostur/okosnicu i ide to sasvim dobro većina nabrojanih igra redovno...haris004 je napisao/la:Kad već spominješ juniore, kakva je ova sadašnja generacija. Ima dosta pozntih imena koji već duže odskaču kroz omladinski pogon.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Bujrum, ti potpiši, ali to intimno dogovorite za vlastite svrhe i maštarije.DenchiNL je napisao/la:gdje da potpišem da se vrati? najbolji igrački kadar imaliHigh je napisao/la:Nego, gdje odoše zakletnici u Ibrakovića?![]()
nek ga hapse ako imaju zašta...a mogu i Franka Arnesena s njim onda
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Osttribine
- Kontakt:
E drago mi je da je neko bar ovo na forumu naveo, a ziva je istina, nego uvijek neka prica "Istok pljuje, gdje ce dijete pred Istok", a upravo ovako smo postupili juce kako si naveo, ovi juniori su me kao i vecinu odusevili u ovih par utakmica, pogotovo ovaj Mujakic, ali ga ne spominjite u kontekstu kapitenske trake, ta traka je malermma_hz je napisao/la:Ma ja bi vala prvi bio za akadamce,podrska maximalna na svaki moguci nacin za njih.
Situacija sa jucerasnje tekme:salje Halil loptu kapitenu,kapiten se ne snalazi dobro i lopta mu bjezi.Nakon toga se kapiten okrece prema malom i pocne mu se derati i mlatarati rukama,raja odmah poce zvizdati kapitenu a u nastavku akcije Sabanovic grijesi i daje cistu priliku Sirokom,ono kad Pavlovic skida 1 na 1 pred golom.
Tvrdim da ce svi podrzavati i davati krila akademcima ma kakve greske pravili.
Nihad Mujakickucnut u drvo tri puta da ga ne ureknemo.

-
- Kontakt:
Pljuvaci bojkotuju ovo sad na istoku fina raja,juce i Bekic aplauze dobivao.Osttribine je napisao/la:E drago mi je da je neko bar ovo na forumu naveo, a ziva je istina, nego uvijek neka prica "Istok pljuje, gdje ce dijete pred Istok", a upravo ovako smo postupili juce kako si naveo, ovi juniori su me kao i vecinu odusevili u ovih par utakmica, pogotovo ovaj Mujakic, ali ga ne spominjite u kontekstu kapitenske trake, ta traka je malermma_hz je napisao/la:Ma ja bi vala prvi bio za akadamce,podrska maximalna na svaki moguci nacin za njih.
Situacija sa jucerasnje tekme:salje Halil loptu kapitenu,kapiten se ne snalazi dobro i lopta mu bjezi.Nakon toga se kapiten okrece prema malom i pocne mu se derati i mlatarati rukama,raja odmah poce zvizdati kapitenu a u nastavku akcije Sabanovic grijesi i daje cistu priliku Sirokom,ono kad Pavlovic skida 1 na 1 pred golom.
Jedna od rijetko lijepih stvari u nasem klubu su ovi juniori posebno u zadnjih nekoliko tekmi. Sve vise zasluzuju biti i strarteri iako cim se otvorila sansa za Evropu bojim se dobice vrijeme samo na kapaljku.Osttribine je napisao/la:E drago mi je da je neko bar ovo na forumu naveo, a ziva je istina, nego uvijek neka prica "Istok pljuje, gdje ce dijete pred Istok", a upravo ovako smo postupili juce kako si naveo, ovi juniori su me kao i vecinu odusevili u ovih par utakmica, pogotovo ovaj Mujakic, ali ga ne spominjite u kontekstu kapitenske trake, ta traka je malermma_hz je napisao/la:Ma ja bi vala prvi bio za akadamce,podrska maximalna na svaki moguci nacin za njih.
eh da ti znaš srž problema ovdjemma_hz je napisao/la: Situacija sa jucerasnje tekme:salje Halil loptu kapitenu,kapiten se ne snalazi dobro i lopta mu bjezi.Nakon toga se kapiten okrece prema malom i pocne mu se derati i mlatarati rukama,raja odmah poce zvizdati kapitenu

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
jednog dana će neko dovesti bolje igrače od Ibrakovića, Leona, Jajala, Delača....evo sad vraćamo i igraju zamjene tim igračima pa se veselimoHigh je napisao/la:Bujrum, ti potpiši, ali to intimno dogovorite za vlastite svrhe i maštarije.DenchiNL je napisao/la:gdje da potpišem da se vrati? najbolji igrački kadar imaliHigh je napisao/la:Nego, gdje odoše zakletnici u Ibrakovića?![]()
nek ga hapse ako imaju zašta...a mogu i Franka Arnesena s njim onda

pa ćemo nekad rastaviti kone na grbavici, proslaviti opet titulu, kup, evropsku avanturu...

Dobar clanak sa ovog portala - sta znaci dobar SD (Monchi iz Rome) za jedan klub, finansije, rezulalti i za sta je sve zaduzen (trener, transfer politika,...) Nije ni cudo gdje se mi nalazimo kad vidis ko ti je SD.
Ja vjerujem fkt u ove juniore i u ovu akademiju,ima tu potencijala itekako.
Meni je zao kada vidim da smo pustili Sadikua,ja bi ga gurnuo zajedno sa Mujakicem na stopera i imali bi veliku podrsku.
Sad ce trenirati u Belgiji,tesko da ce dobiti sansu i vratice se ovdje u Olimpik ili Travnik,pa ce opet doci do izrazaja pa ce ga dovesti Mladost DK ako ne propadne i mozda onda Zrinjski i to je to.
Poslije toga mozda Slovacka,Hrvatska,Bjeloruska i to ti je to.
Meni je zao kada vidim da smo pustili Sadikua,ja bi ga gurnuo zajedno sa Mujakicem na stopera i imali bi veliku podrsku.
Sad ce trenirati u Belgiji,tesko da ce dobiti sansu i vratice se ovdje u Olimpik ili Travnik,pa ce opet doci do izrazaja pa ce ga dovesti Mladost DK ako ne propadne i mozda onda Zrinjski i to je to.
Poslije toga mozda Slovacka,Hrvatska,Bjeloruska i to ti je to.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To je to.kengur je napisao/la:Dobar clanak sa ovog portala - sta znaci dobar SD (Monchi iz Rome) za jedan klub, finansije, rezulalti i za sta je sve zaduzen (trener, transfer politika,...) Nije ni cudo gdje se mi nalazimo kad vidis ko ti je SD.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- sarajevo46
- Kontakt:
Pa Faruk je valjda šef skauting službe, barem ej tako pisalo na zvaničnoj stranici, a to nema veze sa SD. Kako god bilo i šta bilo. Faruk nema šta tražiti u Klubu ni na poziciji šefa skauting službe, a pogotovo na poziciji SD koja je puno važnija.
ma dobro naravno da je šteta kad vidiš da je neko baš talent, ali bi trebao isplivati kako-tako, svakom od njih najbitnije da igra odmah nakon juniora, zato nam je najpotrebniji neki dobri odnosi sa manjim klubovima lige, da možemo poslati momke tamo da igraju ne da popunjavaju klupu, bar to ako već ne možemo uraditi nešto po pitanju B ekipe ili preuzimanja manjeg kluba za tu svrhu...najveći broj talenata propadne zbog glave tj. načina razmišljanja....ne bi nikad sadiku zajedno igrao s nihadom, to nijedan trener ne bi svjesno poslao na teren...ali eto mogao se razvijati i rotirati s njim zajedno, neki neće da idu stepenicu po stepenicu nego traže prečice, po meni je očigledno da je Cimijev i Markov put sasvim ispravan, i treba imati strpljenja i to se nagradi na kraju...odeš ko gospodin jbg...mma_hz je napisao/la:Ja vjerujem fkt u ove juniore i u ovu akademiju,ima tu potencijala itekako.
usput meni su ovi kadeti ako ostanu na okupu svi do seniora, se čine da će biti prava zlatna generacija, ima dosta klikera i momaka koji kontaju fudbal...

- siroliver69
- Kontakt:
Jel Faruk (šta god da se zove njegova funkcija) obavio razgovor sa Arežinom! Jel direktorica odobrila razgovor i koju markicu ili cemo nasjesti na Stojceve, Krste, Saide i ostale otpisane.
-
- Kontakt:
Sto bas Arezina
On ti je fudbalski ala Stojcev (za ciji povratak nisam, da se razumijemo) , a u glavi je ala Travancic.
Momak je malo je reci cudan i problematican. U Zrinjskom je igrao dobro onda su nastali problemi sa disciplinom...ne treba nam jos takvih haha

Momak je malo je reci cudan i problematican. U Zrinjskom je igrao dobro onda su nastali problemi sa disciplinom...ne treba nam jos takvih haha
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Čudi me da opet i Ordagića ne spominjete! Ordagić, Arežina, Hota, Škoro, Stojčev.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Arežina nije dobar s glavom, ima li kakvih bekova snaćemo se za vezni red 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Arežina je prestrasan igrac ali jedno 6,7 utakmica e sad ako nam se to isplati.. 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Šta ja?High je napisao/la:Čudi me da opet i Ordagića ne spominjete! Ordagić, Arežina, Hota, Škoro, Stojčev.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Dobije se jedna utakmica, kao da nista nije bilo. Ma treba ih kkarat do kraja i njih i upravu. Bojkot do kraja i cao..
Saric neka ide u pm, ne mogu ga ocima gledat. Nema ljubavi u ovom nasem klubu, sve su ovo manje vise igraci koji su mrzili Sarajevo iz duse. Imas par momaka ovih iz akademije, ostalo sve napolje..
Saric neka ide u pm, ne mogu ga ocima gledat. Nema ljubavi u ovom nasem klubu, sve su ovo manje vise igraci koji su mrzili Sarajevo iz duse. Imas par momaka ovih iz akademije, ostalo sve napolje..
Mislio sam na onog slabijeg Škoru.skoroalen je napisao/la:Šta ja?High je napisao/la:Čudi me da opet i Ordagića ne spominjete! Ordagić, Arežina, Hota, Škoro, Stojčev.