Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

senad_flamin
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la senad_flamin » 22 sep 2010, 22:56

Italia je napisao/la:ali kako igra Robinho.. to je nevjerovatno.. covjeka nemozes ufatiti na terenu :lol: :lol:

khm. dobra vam pojacanja rosoneri.. scudetto se osvaja :lol:
meni su pojacana odlicna Ibra vec 3 gola dao !! Boateng po meni je najbolje pojacanje !! Robihno ce biti veliki promasaj mada do sad nije odigrao ukupno ni 30 min u ovih nekoliko utakmica !! Razlog lose igre 3 igraca u veznom redu prije svega Pirlo koji citavu vrijeme usporava napade i neke duge lopte salje bezveze !! Sedorf je veceras imao samo tu jednu asistenciju i nista vise !! Allegri bi mogao jos jedno 5 utakmica i onda papa!!! nece on dugo!! ja mislim da bi bolju taktiku postavili mi sa foruma nego on !!
-RIVALDO-

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 22 sep 2010, 22:56

Robinho - došo' da bude zamjena i btw igro' je 4 minute, i baš sam ga pratio nije loš
Boateng - Najbolji vezni u Milanu !
Ibrahimovic - 3 gola u 3 Tekme ;)
al jbg neće nas pa neće ... AL 2 PENALA :?: :?: :?: :?: :?: PA JA BI SE **** MIŠA ZAPITO' :? :?
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 22 sep 2010, 22:59

zasto sam rekao Robinho.. ? pored takvog napada vi ste jos i njega doveli umjesto da one fosile iz veze i odbrane malo ozivite.. ali hajd, bit ce valjda bolje..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 22 sep 2010, 23:02

joj jbo vas penali..pa sta penal pa penal..vec su vodili svakako...

tako su i juve istjerali,zbog tih optuzbi..neposteno,iako je najbolji na terenu bio...

i inter je sad..i pustite sve te price oko sudija..mene to ne interesuje dokle god je normalo sudjenje a mislim da jeste.....ne mozemo tako napredovat iako je moj juventus zbog tih prica i izbacen...

al evo ja se prvi ne bunim jer znam da je inter najbolji na terenu,bar je bio i jos uvijek je..a na ostalim je da to promjene...

nista..izgleda da cemo cekat 6 kolo da se konacno promjeni taj lider prvenstva heheh :P
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 22 sep 2010, 23:03

Italia je napisao/la:zasto sam rekao Robinho.. ? pored takvog napada vi ste jos i njega doveli umjesto da one fosile iz veze i odbrane malo ozivite.. ali hajd, bit ce valjda bolje..
to ne isključuje jedno drugo, šta da su doveli još nekog na beka ili u odbrani onda bi bilo ok da rezerva u napadu bude odumadi :roll: ,
robinjo je ok kupovina ima utakmica koliko hoćeš u sezoni,dobiće šansu, tj. već bi je dobio da je spreman, ostale sva pojačanja dobra, e sad što je trebalo još bar 1-2 je drugi par cipela
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 22 sep 2010, 23:03

Leteći magarci dobro počeli sezonu sa par ozbiljnih utakmica i ako sad dobiju 2 kući to bi tek bilo iznenađenje uz Mainz najveće u ligama 5-ce.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 22 sep 2010, 23:08

Kako je krenuo Inter i ove sudije Eto bi samo iz penala mogao biti najbolji strijelac Serije A. U 4 utakmice imaju 3 ili 4 penala. Smijesno.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 22 sep 2010, 23:10

nemojte ba bzvze da kakite sto se tice penala,sva 3 koja su svirana do sad su penali,znam da vam nije svejedno jer je Milan slabo kreno u sezonu,al nije Inter kriv za to ;)
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 22 sep 2010, 23:12

Interista di cuore je napisao/la:nemojte ba bzvze da kakite sto se tice penala,sva 3 koja su svirana do sad su penali,znam da vam nije svejedno jer je Milan slabo kreno u sezonu,al nije Inter kriv za to ;)
al jesu sudije ;)
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 22 sep 2010, 23:13

Nek vise nije Juve taj koji se optuzuje za penale, itd, itd... :D
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 22 sep 2010, 23:14

Interista di cuore je napisao/la:nemojte ba bzvze da kakite sto se tice penala,sva 3 koja su svirana do sad su penali,znam da vam nije svejedno jer je Milan slabo kreno u sezonu,al nije Inter kriv za to ;)
a ja se ne sjecam kad je to milan krenuo dobro u sezonu !!! :) :) opet lagano borba za 5,4 ili 3 poziciju !!
1. INTER
2.JUVE
3.ROMA/MILAN
4.NAPOLI
5.LAZIO
6.SAMPDORIA
-RIVALDO-

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 22 sep 2010, 23:15

naravno da mi je krivo i što su izgubili ali mi je krivo i što je poništen milanu regularan gol(vjerovatno i 2) 3 puta sudili ofsajd u čistim situacijama 1 na 1 s golmanom, nije sviran penal, sad nije zaustavljena igra zbog ozljede, jbg puno stvari za samo 5 kola,
a vidim ostalima se sve uredno sudi, čak i više nego uredno, neko i iz ofsajda može davati golove,
nisam gledo intera i neznam jesuli penali ili ne ali milan sam gledo sve utakmice i za ovo znam
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 22 sep 2010, 23:20

A_d_0 je napisao/la:Kako je krenuo Inter i ove sudije Eto bi samo iz penala mogao biti najbolji strijelac Serije A. U 4 utakmice imaju 3 ili 4 penala. Smijesno.
kad cova zna :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 23 sep 2010, 00:04

Sudjenje u Itali je palo ne na niske grane nego na preniske...vecerasnja tekma Besca Roma je stvarno bilo skandalozno sudjenje,igraci Rome nisu smjeli ni da pogledaju igrace Bresce a da sudije ne svira prekrsaj...Svira penal kod ne postojeceg prekrsaja koji nije bio ni u 16met....posle toga cisto igranje rukom igraca Bresce u svom sesnestercu naravno sudija samo odmahuje rukom da se igra nastavi...SRAMOTA ZA OVAKVU JEDNU LIGU OVAKO SUDJENJE..!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 sep 2010, 00:10

Sta je ovo u Italiji? Samo penale sviraju. :? :?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 23 sep 2010, 00:15

a jbg...sve je kriv Farsopoli..zaiskali ste... eto vam ga :mrgreen: :mrgreen:

il sam ja nesto slago???

Pao je i kvalitet lige a samim tim i sudjenja al Bgm se sa juventusom vise niko nece igrat,ja ocekujem fer sudjenje za nas..a neke se stvari moraju i vratit da se razumijemo..tako da....nemojete da vas nista iznenadi
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 23 sep 2010, 00:30

sarajlija89 je napisao/la:a jbg...sve je kriv Farsopoli..zaiskali ste... eto vam ga :mrgreen: :mrgreen:

il sam ja nesto slago???

Pao je i kvalitet lige a samim tim i sudjenja al Bgm se sa juventusom vise niko nece igrat,ja ocekujem fer sudjenje za nas..a neke se stvari moraju i vratit da se razumijemo..tako da....nemojete da vas nista iznenadi
:?: :?:
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 23 sep 2010, 00:32

Ova , liga je totalni nemoral fudbala !

Sve , Dzehenm
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 23 sep 2010, 00:37

Majke mi bolje sudjenje je bilo u Orasju kada su albudovi igrali premeir ligu nego ovo veceras u Breshi.

Skandalozno u najmanju ruku, a imam osjecaj da je mafija uplela prste u ovo. Danas sam na par mjesta procitao da je Bresha danas siguran kec :evil: :evil: :evil: :evil:

Jedino sto mozda moze biti dobro je sto bi ranko trebao da leti, al nece biti dobro ako ga leonardo zamijeni :roll:
nema potpisa

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 23 sep 2010, 00:44

vuvu_zzz je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:a jbg...sve je kriv Farsopoli..zaiskali ste... eto vam ga :mrgreen: :mrgreen:

il sam ja nesto slago???

:?: :?:
ma ja sam to i na pocetku reko..neko ce morat vratit juventusu sve ove nepravedno izgubljene godine,na ovaj ili onaj nacin......

Vrijeme je da se dugovi i racuni izravnaju... ;)

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []