sve sami nadali kad igraju protiv ovih nasih
izvini mirza ali ovo se nemre gledati, sretno ti al bez mene
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Vrati se babino tek pocelo .babino je napisao/la:igra brat ko singerica![]()
sve sami nadali kad igraju protiv ovih nasih![]()
izvini mirza ali ovo se nemre gledati, sretno ti al bez mene
Sa ovakvim prvim servisom i ovo je ok..Mogao je u Barselonu ,imao je ranking(9,5tE) umjesto 5tE. Optimista je Mirza , bit ce ok.Esport je napisao/la:Jbg svaki prvi ide u mrežu, tako se ne može dobiti
Ma znao je da ulazi kao LL , obicno tako zavrse ti mecevi. Trening i MD .Zao mi samo sto Barselonu nije igrao , ljepse bi djevojci bilo , a i vise Eura. Bit ce bolje , prebacio je planirano na sljaci.StevieG8 je napisao/la:jos ce ovaj Talijan kao LL dogurat preko Damira do četvrtfinala.
Samozdravlje je napisao/la:Imam 2 pitanja za one koji tenis poznaju bolje od mene(sto nije tesko):
2.Zasto je Mirza iako je igrao MD MC dobio samo 4tE , a ostali 17 tE
This Event Points: 26, ATP Ranking: 92, Prize Money: €4,000[/b .Hvala unaprijed .
dinoo je napisao/la:Samozdravlje je napisao/la:Imam 2 pitanja za one koji tenis poznaju bolje od mene(sto nije tesko):
This Event Points: 26, ATP Ranking: 92, Prize Money: €4,000[/b .Hvala unaprijed .
On je tamo upao kao LL, i vjerovatno kao takav nije dobio prize money ništa više osim onoga što ga je sljedovalo za 1 pobjedu u kvalifikacijama.
Samozdravlje je napisao/la:Imam 2 pitanja za one koji tenis poznaju bolje od mene(sto nije tesko):
1.Zasto Mirza bas lose odigra pocetak prvog seta ,pa i prvi set ,a potom puno bolje nastavak meca.Primjeri:
- Hasse , Sousa , Tsitsipas i Cecchinato
Da li to znaci da na RG sa ovim protivnicima ima vece sanse,obzirom da se igra na 3 dobijena seta ?
Hvala.Unofficialpage je napisao/la:Teško je odgovoriti. Sporo pali.Neki igrači tako sporije ulaze u meč, i(li) protivnik padne malo u igri. A i na početku postoji jedna doza straha, respekta prema protivniku, Mirza to ima na šljaci jer mu to nije prirodna podloga pa kad se toga oslobi i uđe u ritam zaigra bolje. U suštini ne mora to ništa značiti u mečevimana 3 dobijena seta jer koji je maksimum igrača je pitanje i koliko dugo ga može držati je bitno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.