FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Izgleda da će Rafko startati .
Alaba nije trenirao danas
Thomas Müller - Fußballgott
Dokle se doveo "austrijanac" da je ovo sretna vijest.don_burza je napisao/la:Izgleda da će Rafko startati .

Kako će to Rafko da išamara po lijevoj strani. Uzimamo u hendikepu.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
-
- Kontakt:
Ozbiljan udarac je ne igranje alabe,sa rrafinhom i riberyem idemo na carvajala..
- Bayern@heart
- Kontakt:
Još se ne zna Alibabu tek odluka sutra da li će igrati tako reče Juup
-
- Kontakt:
Jako loše, od Rafinhe nema vajde u napadu. Međutim, znat će to Jupp nadomjestiti.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Nadam se da će nas Jupp sutra obradovati sa Alabom u prvih 11 jer ići sa Rafkom na Real nije pametno.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ako ostane Rafinha lijevo Ribery ce 'umrijeti' do poluvremena. 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ribery će umrijeti svakako, makar iza njega bili Lizarazu i Carlos iz primea. Šteta pa nema Comana da makar malo rastereti.muhamedhulk je napisao/la:Ako ostane Rafinha lijevo Ribery ce 'umrijeti' do poluvremena.
41.21.1.
S-Y-L-A-R je napisao/la:Dokle se doveo "austrijanac" da je ovo sretna vijest.
Kako će to Rafko da išamara po lijevoj strani.
S-Y-L-A-R je napisao/la:Ribery će umrijeti svakako, makar iza njega bili Lizarazu i Carlos iz primea

Jbg, najgore je to što ni rafko nije mlad.
27 sati i par minutica

like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Rafko je u najboljim godinama.
Mislim da cete se sloziti, izostanak Alabe i nije veliki problem kad znamo ko ga mijenja, Rafko ce njih malo za gusu fatiti, samarcic koji opaliti, prstom zaprijetiti, itd., svakako ce se tu znati ko se pita, a taj neko sigurno nece biti desna strana Reala.
Mislim da cete se sloziti, izostanak Alabe i nije veliki problem kad znamo ko ga mijenja, Rafko ce njih malo za gusu fatiti, samarcic koji opaliti, prstom zaprijetiti, itd., svakako ce se tu znati ko se pita, a taj neko sigurno nece biti desna strana Reala.

Robben i Alaba gledajući njihov opći dojam ove sezone nam sutra ne trebaju. Boateng koji troši puno dugih lopti također nam ne treba, već brzi Boateng kojeg neće pojesti nervoza kao u većini važnih utakmica. Rafinha, koji igra sigurnu svaku loptu na lijevom beku je mnogo pametnija opcija. Javi i Tolisso bi bili moj izbor na zadnjem veznom, jer Thiagova lepršavost može da jede g.ovna u jednoj tvrdoj utakmici, a Tolisso zna opalit sa 25m bogovski.
James je naša prečica do finala, očekujem da Lewa bude zatvoren i to treba iskoristiti Tomica sa Jamesom nekim lucidnim kombinacijama jer se razumijo opasno na terenu, iako ovaj drugi ne zna njemački.
James je naša prečica do finala, očekujem da Lewa bude zatvoren i to treba iskoristiti Tomica sa Jamesom nekim lucidnim kombinacijama jer se razumijo opasno na terenu, iako ovaj drugi ne zna njemački.
Ljudi, 25 sati 

like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Ne mogu prezaliti Salaha, koliko sam zelio tog igraca u Bayernu...
22 i 58 
Ako prođemo u finale, protiv lpoola će biti teže nego protiv reala ili onomad u finalu protiv borusije.
Kako ljudi šaltaju uz odbrane u napad, to je nevjerovatno.
Pa slomili bi alabu i kimiha. Slomili.
Jedino da ih don jup sredi svojom genijalnošću.

Ako prođemo u finale, protiv lpoola će biti teže nego protiv reala ili onomad u finalu protiv borusije.
Kako ljudi šaltaju uz odbrane u napad, to je nevjerovatno.
Pa slomili bi alabu i kimiha. Slomili.
Jedino da ih don jup sredi svojom genijalnošću.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pa upravo ovaj Juppov sistem je penicilin za Kloppa. 
Ja se u finalu ne bih sekirao. Samo treba prvo halase proci...

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- Barbarossa
- Kontakt:
Kimmicha bi Gnabry polomio , a stvarno ima užasan dribling
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Da.muhamedhulk je napisao/la:Pa upravo ovaj Juppov sistem je penicilin za Kloppa.
Osim toga, vidim da pool nema neš posebno jaku defanzivnu sredinu niti su im jaki štoperi.
Majku mu, što nas ne zapade ova roma pa da im u dvomecu uvaljamo 15 komada 

Heynckes: "I respect Cristiano Ronaldo. He has had a superb career. But you need to play well as a team to win the ChampionsLeague. In Robert Lewandowski, we also have a striker who has already scored 39 goals this season."
Kakve čovjek samopouzdane izjave daje, nema ba, da se zoveš kako hoćeš naći ćemo lijek za tebe.
Kakve čovjek samopouzdane izjave daje, nema ba, da se zoveš kako hoćeš naći ćemo lijek za tebe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.