Znaci samo Elvir problem bio. A zasto nekidan navijaci prozvase i ostale tribine na bojkot zbog loseg rada uprave i da se bojkotuje dok su lopovi u klubu na koga se to odnosi onda ?saskend444 je napisao/la:Zbog toga što su navijači rekli Sabrini da ima njihovu bezrezervnu podršku ako Elvira otjera.suarez000000 je napisao/la:Zasto se navijaci ne oglase i javno prozovu Sabrinu lezbacu da podnese ostavku ? Prozvali su Elvira treba i lezbi pravit pritisak da ode sve joj j.ebem.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
suarez000000
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ovo nije istina sto si napiso, a imas i saopstenje UNFKS prije listice u kom se trazi da svi redom odstupe sa funkcijesaskend444 je napisao/la:Zbog toga što su navijači rekli Sabrini da ima njihovu bezrezervnu podršku ako Elvira otjera.suarez000000 je napisao/la:Zasto se navijaci ne oglase i javno prozovu Sabrinu lezbacu da podnese ostavku ? Prozvali su Elvira treba i lezbi pravit pritisak da ode sve joj j.ebem.
I Sabrina nije elvira otjerala na dogovor nego su primorani bili oboje( elvir da da ostavku a pna da je prihvati )
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- ElCartel11
- Kontakt:
Umjesto levata izgleda jos veci levati, puj majke vam yebem uhljebi jedni pocrkali da Bog da, sta nam radite od kluba.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
A jes vala pogan pravabihuzur je napisao/la:
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pa ako idu Kinezi onda je logicno da Sabrina ostane kao Tanova 'produzena' ruka. I nece nigdje dok radi ono sto se od nje trazi (Tan trazi). Moze se nama taj pristup svidjati ili ne svidjati ali tako je kako je.
Pokusavali su Dino i Co. pare od Kampa i dr. stvari uloziti u igrace pa dobili - karinu!
Mislim da je ona puno pametnija i nece ici u bilo kakve izlete nego ce raditi u okviru svojih mogucnosti, kako znalackih tako i financijskih.
Pozitivna stvar sutra moze biti 'izbacivanje' ovih Kineza koji ne zive u BiH, dovodjenja SD-a koji zna svoj pos'o i ima veze u svijetu fudbala i to je to.
Pokusavali su Dino i Co. pare od Kampa i dr. stvari uloziti u igrace pa dobili - karinu!
Pozitivna stvar sutra moze biti 'izbacivanje' ovih Kineza koji ne zive u BiH, dovodjenja SD-a koji zna svoj pos'o i ima veze u svijetu fudbala i to je to.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Moze neko reci ukratko sta su ovi novi uradili u svojim karijerama? Da li su imali ikakve veze sa fudbalom? Znam da je ova neki menadzerski faks zavrsila, ovaj neki advokat a za ovog treceg ne znam sta je.... Da li barem navijaju za FKS? Jesu li "vojnici kluba"
?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Odlicna stvar je sto su novi clanovi preventivno popljuvani... Iako nisu jos uvijek zvanicno u klubu...
Iako niko veze nema ko su oni,al nek smo im yebali majku... Da mozemo reci, "e jesam reko"
I kad cujem vojnik, osip dobijem..
Nije ovo rat, nego sport!!!
Iako niko veze nema ko su oni,al nek smo im yebali majku... Da mozemo reci, "e jesam reko"
+1Zip je napisao/la:Odlicna stvar je sto su novi clanovi preventivno popljuvani... Iako nisu jos uvijek zvanicno u klubu...
Teško da se mogao naći neki čovjek iz svoje struke da bi nama bio poznat i bilo je za očekivat da će to biti za nas anonimusi.
Meni se čini da smo doveli pristojne ljude ali rezultati će najviše reći o njima na kraju.
Malo upada u oči što dovodimo toliko ljudi u taj PR i marketing ali nejse. Možda će neko i dobiti nogu iz trenutnog saziva.
Altiparmakovski dr.ka na kapitena izgleda. 
Fra'er vazdan iste storyje na instagramu postavlja, šta Krste objavi, Parmak za 3 minute isto to.
Fra'er vazdan iste storyje na instagramu postavlja, šta Krste objavi, Parmak za 3 minute isto to.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ja sam u predhodnom postu pitao upravo za njihovu karijeru, jer mi se cini da su isti klinac ko ovi predhodni, to je moje misljenje. Jer sam za to da Sarajevu treba barem jedan covjek koji ima veze sa fudbalom. A ovo vojnici sam se zezao valjda vidis po smajlicu.Zip je napisao/la:Odlicna stvar je sto su novi clanovi preventivno popljuvani... Iako nisu jos uvijek zvanicno u klubu...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Ne odnosi se ovo gore ma tebe, vec samo za vojnike..Zagor je napisao/la:Ja sam u predhodnom postu pitao upravo za njihovu karijeru, jer mi se cini da su isti klinac ko ovi predhodni, to je moje misljenje. Jer sam za to da Sarajevu treba barem jedan covjek koji ima veze sa fudbalom. A ovo vojnici sam se zezao valjda vidis po smajlicu.Zip je napisao/la:Odlicna stvar je sto su novi clanovi preventivno popljuvani... Iako nisu jos uvijek zvanicno u klubu...
A nisi ti prvi koji je to spomenuo, pa sam opcenito napisao...
Veze nemam ko su novi ljudi, a vala nisam ni citao profil ovih trenutnih... Jer me me zanima..
Neko moze zavrsiti skolu u roku, i kad dodje praksa uzivo.. propadne mu sva skola...
I obratno...
Bitno je naci osobu/e koja ce imati zelju i motiv da posteno radi i napravi kako svoju karijeru tako i dobre rezultate svog segmenta u klubu...
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ma realno ne bitni ljudi, ne bitne pozicije, nisu vrijedni da se oko njih vodi tolika polemika... Svakako nisu zaduzeni za sportski dio, nit su neki bitniji clanovi uprave...
1946~
- Orangina85
- Kontakt:
Pa ona formira ovu upravu i ima veca ovlastenja od njih. Ovi ce biti samo njen paravan i zato i jesu anonimusi totalni jer niko ozbiljan nije htio prihvatiti situaciju da preuzme odgovornost a da nema mogucnost odlucivanja.BordoSarajevo je napisao/la:upravo tohilmo je napisao/la:Realno nama u klubu treba dobar pravnik, jer sjetimo se onog pravnog tima iz 2012. ili 2013. koliko su samo tužbi protiv nas oborili i tako nam ušedjeli na stotine hiljada maraka. Druga stvar u taj stručnjak za prodaju i te stvari je pozitivno. Kao i ovi za odnose sa javnošću.
Ukoliko skupštin imenuje ove ljude u UO, prva stvar koju treba da urade je da smjene aktuelnu direktoricu i taj famozni sportski komitet, na čelu sa Ihtijarevićem. A imenuju neke nove ljude. O imenima za sportski segment smo raspravljali. O mjestu generalnog kao i tehničkog direktora, to nemam ideje.
Da mi je samo znati na osnovu cega su izabrali ove nove clanove uprave.
- Evolution87
- Kontakt:
Na osnovu podrzavanja lgbt populacijebibula je napisao/la:Da mi je samo znati na osnovu cega su izabrali ove nove clanove uprave.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Nista, nemam sanse ondaEvolution87 je napisao/la:Na osnovu podrzavanja lgbt populacijebibula je napisao/la:Da mi je samo znati na osnovu cega su izabrali ove nove clanove uprave.
Još Karkina i Čavku!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Al brkici Cardiff lagano ide ka sigurnih 200 miliona funti samo od tv prava,evo ih vode na gostovanju i na korak su od PL.I kazu sto se nebavi Sarajevom vise koje ima po 2 hiljade maraka od prenosa utakmice

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pa to. A ni tamo se vala ne proteze nesto za novcanik.
Kad se vidi koliko drugi daju.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Poznato ime novog predsjednika FK Sarajevo
Sutra će biti održana sjednica Skupštine FK Sarajevo. Odranije je poznato nekoliko imena koja bi se trebala naći u sazivu novog Upravnog odbora Bordo kluba, a među njima se nalazi i Senad Jahić. Prema našim saznanjima, Senad Jahić koji je dugo godina radio u sektorima bankarstva i prodaje, bit će imenovan za novog predsjednika Upravnog odbora FK Sarajevo. Pred njim, ali i ostalim članovima Upravnog odbora FK Sarajevo teška je zadaća da vrate izgubljeno povjerenje navijača i da klub ponovo vrate u borbu za trofeje. U novom sazivu Upravnog odbora FK Sarajevo, prema saznanjima do kojih je došao naš portal, neće biti Veh Ken Choo, čovjek od povjerenja Vincenta Tana, već bi on trebao biti dio novog saziva Nadzornog odbora.
Sutra će biti održana sjednica Skupštine FK Sarajevo. Odranije je poznato nekoliko imena koja bi se trebala naći u sazivu novog Upravnog odbora Bordo kluba, a među njima se nalazi i Senad Jahić. Prema našim saznanjima, Senad Jahić koji je dugo godina radio u sektorima bankarstva i prodaje, bit će imenovan za novog predsjednika Upravnog odbora FK Sarajevo. Pred njim, ali i ostalim članovima Upravnog odbora FK Sarajevo teška je zadaća da vrate izgubljeno povjerenje navijača i da klub ponovo vrate u borbu za trofeje. U novom sazivu Upravnog odbora FK Sarajevo, prema saznanjima do kojih je došao naš portal, neće biti Veh Ken Choo, čovjek od povjerenja Vincenta Tana, već bi on trebao biti dio novog saziva Nadzornog odbora.
Trenutno korisnika/ca: amkegoat, Jet2Holiday, PingoFTW i 32 gosta.