Bahate su obje strane vidim. Nekome će prisjesti prvi majharden je napisao/la:Ne moraš zamišljati, sve ćeš da vidiš ubrzo.Kawhi je napisao/la: To je nemoguće i za sekundu zamisliti.

@anon
dobit će ko što je dobio i 13te

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Bahate su obje strane vidim. Nekome će prisjesti prvi majharden je napisao/la:Ne moraš zamišljati, sve ćeš da vidiš ubrzo.Kawhi je napisao/la: To je nemoguće i za sekundu zamisliti.
Messi il Salah, neko od njih dvojica, ko dalje dogura na SP, osim ak CR ne osvoji SP.Blejzer10 je napisao/la:@anon
Ne mogu da šutim na ovakve provokacije.Blejzer10 je napisao/la: Bahate su obje strane vidim. Nekome će prisjesti prvi maj![]()
Zamisli digli se nakon 2 LP zaredom i 3 u 4 godineBlejzer10 je napisao/la:Bahate su obje strane vidim. Nekome će prisjesti prvi majharden je napisao/la:Ne moraš zamišljati, sve ćeš da vidiš ubrzo.Kawhi je napisao/la: To je nemoguće i za sekundu zamisliti.
@anon
Bolje bi ti bilo da možeš.harden je napisao/la:Ne mogu da šutim na ovakve provokacije.Blejzer10 je napisao/la: Bahate su obje strane vidim. Nekome će prisjesti prvi maj![]()
Samo jako, povraćalo mi se od one patetike prošle godine (do Kassaija).harden je napisao/la:Ne mogu da šutim na ovakve provokacije.
Igra li naš sin bosanski?!
Bošnje prodale Ramiza za Tutankamona.
Blejzer10 je napisao/la:Jel bila ruka Milnera, ima li neko sliku/gif da valja?
Da je Carvajal u pitanju ne bi sviraomessilla je napisao/la:Bio je mislim nekad kasnije snimak iz Nainggolanovog ugla. Nekako mi je djelovalo da nije bilo namjerno, pokušao je izbjeći, ali malo ga je zajebala i putanja lopte. No koga briga za namjeru kad je lopta išla u gol.
To nemaju ni oni u redakciji.suarez000000 je napisao/la:Ima li iko cijeli snimak tekme sa BHT-a ?
belgijski Kroos.Reds1234 je napisao/la:Na temelju cega se stvara hype oko Naingollana,tip je teska sirovina bez iti malo mozga i ikakve finese.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.