FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Unknown2
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Unknown2 » 25 apr 2018, 15:20

Meni ne treba Semjon. kad vidim da radi za one likove koje uzimaju para djeci i pricaju od vest cu vas u fk sarajevo ne treba mene on.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 25 apr 2018, 15:27

Cuj sabrina perfektno prica engleski :lol: :lol: :lol:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 25 apr 2018, 15:29

ledesma je napisao/la:kao lafo volonterski će oni to, hoće al u qrcu... ko šta danas radi volonterski? stručni nam ljudi trebaju mamu vam yebem nesposobno, FUKSO ODLAZI!
ko god ne radi za platu lopov je 100%
skoroalen je napisao/la:Ovdje se Slaviša popljuvao zbog nekih izjava (vala i sad ne znam šta je to izjavio)
ja sam upoznao čovjeka i poslije njegovog bunila po fb(možda mu je neko i hakovao profil, nebitno) i ima vrlo nerealne i naivne stavove za realnost koja jeste bih i današnji svijet nogometa, vrlo je osjetno u njegovoj priči da nema dodira sa radom u fudbalu u zadnjoj deceniji , iako ima lijepih priča o igračkoj karijeri, Papetu , itd. kažem ako imate 10 minuta razgovora s tim likom možete sami donijet zaključak....
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 25 apr 2018, 15:37, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 25 apr 2018, 15:32

Zukanovic je napisao/la:Meni ne treba Semjon. kad vidim da radi za one likove koje uzimaju para djeci i pricaju od vest cu vas u fk sarajevo ne treba mene on.
On je gospodin za sve ove,on je za SD a ne ove ublehe

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 25 apr 2018, 15:32

Sabinho je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Opet neke "kozmeticke" promjene, nista konkretno. Presipanje iz supljeg u prazno. Od sposobnih ljudi koji su se dokazali kao djelatnici u sportskim kolektivima ni traga ni glasa. Da li je primarni cilj kluba izjednacavanje odnosa m:z po broju zaloslenih? Ovaj som (lazni Pape) ako ostane u klubu dan nakon zavrsetka sezone, odma' mozemo prekriziti i narednu. Isto vrijedi i za ovu trandzu iz SAD-a.
Pljuješ ovo, a nisi ljudima ni dao šansu! Sačekaj kraj iduće sezone, pa onda pričaj!! Već dočekani na nož, a nisu ni imali priliku da pokažu svoj rad.
Ovo da preduhitrim malo vječite pozitivce i optimiste, ili ti ga budale. :mrgreen:
Od ove sezone pljujem tatu svog kad bi dosao na neku funkciju u klubu. Povjerenje=0. Mino Raiola da dodje krehnuo bih mu familiju preventivno. :opaopa:
:urnebes: :rol: to Mino Raiola veličina neka? :facepalm: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 apr 2018, 15:34

FrancescoTotti je napisao/la:Cuj sabrina perfektno prica engleski :lol: :lol: :lol:
S obzirom da je kao mala otisla (rat) i da je tamo bila oko 20 godina cudilo bi me da ne prica perfektno. :D To je njoj i bio maternji, bukvalno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 25 apr 2018, 15:35

FrancescoTotti je napisao/la:Cuj sabrina perfektno prica engleski :lol: :lol: :lol:
Ma nedavno je neko od insajdera to pisao, možda onaj ReufHerco, pojma nemam.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 25 apr 2018, 15:44

skoroalen je napisao/la:
Citam njen rezime neki dan, i napisat cu samo da je za "uvijek biram tezi put" napisala "i always choose hard road".

Moze ona bit vani sto godina al seljacina iz siminog hana uvijek ostaje seljacina.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 25 apr 2018, 15:44

Vidio sam maloprije bijeli dim, dal jel iz kluba ili Mc-a hajd znaj

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 25 apr 2018, 16:04

Zukanovic je napisao/la:Meni ne treba Semjon. kad vidim da radi za one likove koje uzimaju para djeci i pricaju od vest cu vas u fk sarajevo ne treba mene on.
Znas da sam ga ovdje branio k'o brata rodjenog, i sasvim sam ok s tim likom ali me iznenadila odluka da ode sa njima :o s druge strane ga i razumijem jer covjek ima zenu, djecu, treba rijesiti egzistenciju...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 25 apr 2018, 16:09

FrancescoTotti je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
Citam njen rezime neki dan, i napisat cu samo da je za "uvijek biram tezi put" napisala "i always choose hard road".

Moze ona bit vani sto godina al seljacina iz siminog hana uvijek ostaje seljacina.
E vala Totti lazes za ovo hard road. :rol: :rol: :rol: Ako je to istina - mozda je google koristila za prevod na engleski. :tralala: :tralala:
Oplakah. Cuo si je na videu kako prica. Upravo sto kazes, nije problem naglaska vec pristupa zivotu - a to se ne mjenja da je 50 godina bila u USA. To smo prije zvali SOS.

Da ne kazem da CV samo treba da ima postignute rezultate a ne opis nacina zivota i stavova. Tako pisu oni koji tek dodju na zapad i jave se na nize pozicije. Cuj "hard road". Jos samo da kaze da voli bushwalking :rol: Direktor da to pise i da se to svidjelo Tanu. Bojim se da mu se nesto drugo svidjelo kod nje jer nije on levat za biznis.

Najtuznije je da ona koja je najodgovornija za trenutnu krizu odredjuje koji novi clanovi su dovoljno dobri da udju u klub. Da ona zna ne bi nam trebale promjene vec bi ona to davno rijesila. Tugo.

hrn
Kontakt:

Post Postao/la hrn » 25 apr 2018, 16:18

Sta se desava sa navijacima , planiraju li se vracati?

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 25 apr 2018, 16:23

@kengur citaj i placi
I am an American and Bosnian Citizen currently residing in the city of Sarajevo, Bosnia and Herzegovina for the past 6 years, Have a LLB in International Law from the American University of BIH and a recent masters degree from ISDE (Madrid) for International Sports Law. The team WFC Salt City under my management competed in the premier league in Bosnia. I work as a law consultant for the Balkan region. I have had other work experience as a coach for a youth team in USA and for the women's team here in Bosnia. The many aspects of who I am all run through sports and my ambitions and goals are to incorporate my work with my love of sports. I have been awarded a few achievements as from entering the Dean List of high ranked students, to winning contests for essays and projects. With the WFC Salt City i was able to establish donations with Nike and have organized projects through out the city to popularize the women's game. My projects have entailed the growth of the women's game in Bosnia and the ability to lead a team with the complications of the surrounding population. I have a published article entailing the legal aspects of the women's World Cup in Canada and have had other work published. I am a person that always takes the hard road instead of the easy because i believe the greatest success in life is to be able to turn the impossible in to the possible.
Ja ne vjerujem da je jedan klub poput Sarajeva spao na ovo...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 apr 2018, 16:30

FrancescoTotti je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:

Path :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 25 apr 2018, 17:48

Cim se uvezu dvije pobjede, zaboravit ce se i na Sabrinu i na sve ostalo :kafa:

Opet cemo na ljeto citati "kako imako najacu ekipu u ligi", "kako smo najbolja pojacanja doveli", opet ce oni koji ukazuju na nelogicnosti nazivati se neprijateljima kluba i pljuvacima. :kafa:

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 25 apr 2018, 17:48

FrancescoTotti je napisao/la:@kengur citaj i placi
I am an American and Bosnian Citizen currently residing in the city of Sarajevo, Bosnia and Herzegovina for the past 6 years, Have a LLB in International Law from the American University of BIH and a recent masters degree from ISDE (Madrid) for International Sports Law. The team WFC Salt City under my management competed in the premier league in Bosnia. I work as a law consultant for the Balkan region. I have had other work experience as a coach for a youth team in USA and for the women's team here in Bosnia. The many aspects of who I am all run through sports and my ambitions and goals are to incorporate my work with my love of sports. I have been awarded a few achievements as from entering the Dean List of high ranked students, to winning contests for essays and projects. With the WFC Salt City i was able to establish donations with Nike and have organized projects through out the city to popularize the women's game. My projects have entailed the growth of the women's game in Bosnia and the ability to lead a team with the complications of the surrounding population. I have a published article entailing the legal aspects of the women's World Cup in Canada and have had other work published. I am a person that always takes the hard road instead of the easy because i believe the greatest success in life is to be able to turn the impossible in to the possible.
Moj Totti WTF

Samo na brzaka dok sam brisao suze primjetih :

-throughout - treba biti jedna rijec
-as from - ?????
-the complications of the surrounding population - ????????????
- hard road - vec receno ????? dobro nije cokolada rocky road - ovo je za hrkljusa
-other work experience + other work published - samo opisno bez detalja aferim
-uspjesi - essays and projects (uspjehom se tretira Honours Degree ili takve stvari a ne jedna dobra ocjena za esej)
-zavrsila pravo u BiH a ne Americi - tamo moras zavrsiti jedan fakultet da bi upisao pravo i usput biti top 1% studenata jer ako si u top 5% nema govora da ces uci na pravo. Na kraju polazes "bar" da bi praktikovao pravo. Plate su im 300K+ $US.
-Njeno iskustvo i projekti su vezani za trenerski posao zenskog tima a ne voditi najveci fudbalski muski klub u zemlji. O pravu i/ili sportskim kontraktima i da ne pricam.

Kvalitet njenih dostignuca nije dovoljan da bude vodja tima a ne DIREKTOR (ili can manager) na zapadu. Moj Tan cime li je tebe impresionirala ?

Ubijedjen sam da Tanova cistacica u Maleziji ima bolji engleski od ovog koji je naucen u nasim skolama godinu dana i to jako lose. Istocnoevropske prostitutke koje dodju na zapad izgrade puno bolji rjecnik od ovoga (iako im akcent ostane jer je to egzoticno). WOW.

Ja sam stekao utisak da je ona 20-tak godina bila dio Americkog skolskog sistema a u stvari je ona svratila tamo da malo trenira juniorke i usavrsava ulicni engleski. I na kraju prije 6 godina sljegla u Sarajevo. Sada onaj njen video ima potpuno smisla.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 apr 2018, 17:58

hebo vas engleski i pr sluzbe okrenimo se fudbalu ,hocemo ljude koji razumiju sport koji ce imati autoritet kod navijaca . vratite sport sportistima . ne zna ni Sliskovic engleski pa prvak s zrinjskim 3 godine

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 25 apr 2018, 18:06

bordobijeli je napisao/la:hebo vas engleski i pr sluzbe okrenimo se fudbalu ,hocemo ljude koji razumiju sport koji ce imati autoritet kod navijaca . vratite sport sportistima . ne zna ni Sliskovic engleski pa prvak s zrinjskim 3 godine
Slazem se potpuno, ali ne samo navijaca vec i kolega iz ostalih klubova i saveza.
O tome sam vec pisao ali kontra-argumenti su bili da ona zna engleski i da je bila u Americi pa je Tana impresionirala. Po ovome sto procitah ovo je sramotno a svojim primitivizmom i lopovlucima nam unistava klub. Ona je zadnja osoba na svijetu koja bi trebala da intervjuise potencialne SD-ove i donosi ikakve odluke u klubu. Dakle nema ni jednog argumenta da ona bude u klubu.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 25 apr 2018, 18:18

FrancescoTotti je napisao/la:@kengur citaj i placi
:facepalm:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 25 apr 2018, 18:47

Imali sta ljudi ...ev tek dosao kuci... Jel ista odluceno?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], Morpheus i 47 gostiju.