FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Meni ne treba Semjon. kad vidim da radi za one likove koje uzimaju para djeci i pricaju od vest cu vas u fk sarajevo ne treba mene on.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
ko god ne radi za platu lopov je 100%ledesma je napisao/la:kao lafo volonterski će oni to, hoće al u qrcu... ko šta danas radi volonterski? stručni nam ljudi trebaju mamu vam yebem nesposobno, FUKSO ODLAZI!
ja sam upoznao čovjeka i poslije njegovog bunila po fb(možda mu je neko i hakovao profil, nebitno) i ima vrlo nerealne i naivne stavove za realnost koja jeste bih i današnji svijet nogometa, vrlo je osjetno u njegovoj priči da nema dodira sa radom u fudbalu u zadnjoj deceniji , iako ima lijepih priča o igračkoj karijeri, Papetu , itd. kažem ako imate 10 minuta razgovora s tim likom možete sami donijet zaključak....skoroalen je napisao/la:Ovdje se Slaviša popljuvao zbog nekih izjava (vala i sad ne znam šta je to izjavio)
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 25 apr 2018, 15:37, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
On je gospodin za sve ove,on je za SD a ne ove ubleheZukanovic je napisao/la:Meni ne treba Semjon. kad vidim da radi za one likove koje uzimaju para djeci i pricaju od vest cu vas u fk sarajevo ne treba mene on.
Sabinho je napisao/la:Od ove sezone pljujem tatu svog kad bi dosao na neku funkciju u klubu. Povjerenje=0. Mino Raiola da dodje krehnuo bih mu familiju preventivno.joker90 je napisao/la:Pljuješ ovo, a nisi ljudima ni dao šansu! Sačekaj kraj iduće sezone, pa onda pričaj!! Već dočekani na nož, a nisu ni imali priliku da pokažu svoj rad.Sabinho je napisao/la:Opet neke "kozmeticke" promjene, nista konkretno. Presipanje iz supljeg u prazno. Od sposobnih ljudi koji su se dokazali kao djelatnici u sportskim kolektivima ni traga ni glasa. Da li je primarni cilj kluba izjednacavanje odnosa m:z po broju zaloslenih? Ovaj som (lazni Pape) ako ostane u klubu dan nakon zavrsetka sezone, odma' mozemo prekriziti i narednu. Isto vrijedi i za ovu trandzu iz SAD-a.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
S obzirom da je kao mala otisla (rat) i da je tamo bila oko 20 godina cudilo bi me da ne prica perfektno.FrancescoTotti je napisao/la:Cuj sabrina perfektno prica engleski![]()
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma nedavno je neko od insajdera to pisao, možda onaj ReufHerco, pojma nemam.FrancescoTotti je napisao/la:Cuj sabrina perfektno prica engleski![]()
![]()
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Citam njen rezime neki dan, i napisat cu samo da je za "uvijek biram tezi put" napisala "i always choose hard road".skoroalen je napisao/la:Ma nedavno je neko od insajdera to pisao, možda onaj ReufHerco, pojma nemam.FrancescoTotti je napisao/la:Cuj sabrina perfektno prica engleski![]()
![]()
Moze ona bit vani sto godina al seljacina iz siminog hana uvijek ostaje seljacina.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Vidio sam maloprije bijeli dim, dal jel iz kluba ili Mc-a hajd znaj
-
- Kontakt:
Znas da sam ga ovdje branio k'o brata rodjenog, i sasvim sam ok s tim likom ali me iznenadila odluka da ode sa njimaZukanovic je napisao/la:Meni ne treba Semjon. kad vidim da radi za one likove koje uzimaju para djeci i pricaju od vest cu vas u fk sarajevo ne treba mene on.

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
E vala Totti lazes za ovo hard road.FrancescoTotti je napisao/la:Citam njen rezime neki dan, i napisat cu samo da je za "uvijek biram tezi put" napisala "i always choose hard road".skoroalen je napisao/la:Ma nedavno je neko od insajdera to pisao, možda onaj ReufHerco, pojma nemam.FrancescoTotti je napisao/la:Cuj sabrina perfektno prica engleski![]()
![]()
Moze ona bit vani sto godina al seljacina iz siminog hana uvijek ostaje seljacina.

Oplakah. Cuo si je na videu kako prica. Upravo sto kazes, nije problem naglaska vec pristupa zivotu - a to se ne mjenja da je 50 godina bila u USA. To smo prije zvali SOS.
Da ne kazem da CV samo treba da ima postignute rezultate a ne opis nacina zivota i stavova. Tako pisu oni koji tek dodju na zapad i jave se na nize pozicije. Cuj "hard road". Jos samo da kaze da voli bushwalking

Najtuznije je da ona koja je najodgovornija za trenutnu krizu odredjuje koji novi clanovi su dovoljno dobri da udju u klub. Da ona zna ne bi nam trebale promjene vec bi ona to davno rijesila. Tugo.
Sta se desava sa navijacima , planiraju li se vracati?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
@kengur citaj i placi
Ja ne vjerujem da je jedan klub poput Sarajeva spao na ovo...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
PathFrancescoTotti je napisao/la:Citam njen rezime neki dan, i napisat cu samo da je za "uvijek biram tezi put" napisala "i always choose hard road".skoroalen je napisao/la:Ma nedavno je neko od insajdera to pisao, možda onaj ReufHerco, pojma nemam.FrancescoTotti je napisao/la:Cuj sabrina perfektno prica engleski![]()
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Cim se uvezu dvije pobjede, zaboravit ce se i na Sabrinu i na sve ostalo 
Opet cemo na ljeto citati "kako imako najacu ekipu u ligi", "kako smo najbolja pojacanja doveli", opet ce oni koji ukazuju na nelogicnosti nazivati se neprijateljima kluba i pljuvacima.

Opet cemo na ljeto citati "kako imako najacu ekipu u ligi", "kako smo najbolja pojacanja doveli", opet ce oni koji ukazuju na nelogicnosti nazivati se neprijateljima kluba i pljuvacima.

Moj Totti WTFFrancescoTotti je napisao/la:@kengur citaj i placiJa ne vjerujem da je jedan klub poput Sarajeva spao na ovo...
Samo na brzaka dok sam brisao suze primjetih :
-throughout - treba biti jedna rijec
-as from - ?????
-the complications of the surrounding population - ????????????
- hard road - vec receno ????? dobro nije cokolada rocky road - ovo je za hrkljusa
-other work experience + other work published - samo opisno bez detalja aferim
-uspjesi - essays and projects (uspjehom se tretira Honours Degree ili takve stvari a ne jedna dobra ocjena za esej)
-zavrsila pravo u BiH a ne Americi - tamo moras zavrsiti jedan fakultet da bi upisao pravo i usput biti top 1% studenata jer ako si u top 5% nema govora da ces uci na pravo. Na kraju polazes "bar" da bi praktikovao pravo. Plate su im 300K+ $US.
-Njeno iskustvo i projekti su vezani za trenerski posao zenskog tima a ne voditi najveci fudbalski muski klub u zemlji. O pravu i/ili sportskim kontraktima i da ne pricam.
Kvalitet njenih dostignuca nije dovoljan da bude vodja tima a ne DIREKTOR (ili can manager) na zapadu. Moj Tan cime li je tebe impresionirala ?
Ubijedjen sam da Tanova cistacica u Maleziji ima bolji engleski od ovog koji je naucen u nasim skolama godinu dana i to jako lose. Istocnoevropske prostitutke koje dodju na zapad izgrade puno bolji rjecnik od ovoga (iako im akcent ostane jer je to egzoticno). WOW.
Ja sam stekao utisak da je ona 20-tak godina bila dio Americkog skolskog sistema a u stvari je ona svratila tamo da malo trenira juniorke i usavrsava ulicni engleski. I na kraju prije 6 godina sljegla u Sarajevo. Sada onaj njen video ima potpuno smisla.
-
- Kontakt:
hebo vas engleski i pr sluzbe okrenimo se fudbalu ,hocemo ljude koji razumiju sport koji ce imati autoritet kod navijaca . vratite sport sportistima . ne zna ni Sliskovic engleski pa prvak s zrinjskim 3 godine
Slazem se potpuno, ali ne samo navijaca vec i kolega iz ostalih klubova i saveza.bordobijeli je napisao/la:hebo vas engleski i pr sluzbe okrenimo se fudbalu ,hocemo ljude koji razumiju sport koji ce imati autoritet kod navijaca . vratite sport sportistima . ne zna ni Sliskovic engleski pa prvak s zrinjskim 3 godine
O tome sam vec pisao ali kontra-argumenti su bili da ona zna engleski i da je bila u Americi pa je Tana impresionirala. Po ovome sto procitah ovo je sramotno a svojim primitivizmom i lopovlucima nam unistava klub. Ona je zadnja osoba na svijetu koja bi trebala da intervjuise potencialne SD-ove i donosi ikakve odluke u klubu. Dakle nema ni jednog argumenta da ona bude u klubu.
-
- Kontakt:
FrancescoTotti je napisao/la:@kengur citaj i placiJa ne vjerujem da je jedan klub poput Sarajeva spao na ovo...

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Imali sta ljudi ...ev tek dosao kuci... Jel ista odluceno?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Trenutno korisnika/ca: Arnelv52, Hajdeee, jurisicduska i 35 gostiju.