kurdt je napisao/la:Kako znas yebotekurdt je napisao/la:Zijanicemo zbog mlade postave![]()

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
kurdt je napisao/la:Kako znas yebotekurdt je napisao/la:Zijanicemo zbog mlade postave![]()
Mogli smo i pobjediti, Shelvey je imao odličnu šansu na kraju tekme, ali nema veze. Dobri smo, ako nam je za utjehu i Chelsea je ispaoreds_forever je napisao/la:haj sva sreca da imam cokolade da slamam nezadovoljstvo..
Iskreno,nije me vala nesto pogodio ovaj poraz...kad sagledamo nase ambicije sto se tice ovih kupova,ni kad smo imali jaci tim nismo mogli nesto puno uraditi...Tako da...
Nadam se da nam ovo nece previse poremetiti atmosferu jer ce biti one isprike da nije igrao najjaci tim
da smo nekog boljeg,provjerenog trenera tipa lippi,hiddink il sta ja znam doveli ne bi mi bilo krivo,odma da kazem da nemam nista protiv woya,dobar je covjek,pravi gospodin,nije placipiicka ko mourinho,alkos il neki al brate covjek ima 63 godine i nema nijedan evropski trofej,pa ni fa il carling kup,a kamo li ligu,,skandinavija je drugi svijet za lige peticethe scouser je napisao/la:Moze jedino prodavat' cevape ispred stadiona...
Nadam se da hoce ! Kada se promjene vlasnici obavezno vratiti Rafu. Taman ce tada Roy biti pri krajuPhill Jackson je napisao/la:ne zaboravite da rafa nije prodo kucu i obeco je da ce se kad tad vratit
nekima je malo osvojena lp,pa jos jedno finale i polufinale iako smo trosili 20 puta manje od nekih klubova koji nisu mogli prismrdit polufinalu,a kamo li osvojit je,pa onda nije vazno sto je najblizi bio u zadnjih 20 godina da osvoji ligu,al jbg. ni to nije dovoljnoOTNYS_YNWA je napisao/la:Nadam se da hoce ! Kada se promjene vlasnici obavezno vratiti Rafu. Taman ce tada Roy biti pri krajuPhill Jackson je napisao/la:ne zaboravite da rafa nije prodo kucu i obeco je da ce se kad tad vratit
Fergie je u Spaniji,ima pametnijeg posla nego da se zamara s nekim treceligasima. To mogu i njegovi asistenti da odrade posao.kurdt je napisao/la:Ma yebe se Royu ode on sad na casu vina kod Fergusona
Zar nije bio na tribinama na utakmici Chelsea - Newcastle ?majestic24 je napisao/la:Fergie je u Spaniji,ima pametnijeg posla nego da se zamara s nekim treceligasima. To mogu i njegovi asistenti da odrade posao.kurdt je napisao/la:Ma yebe se Royu ode on sad na casu vina kod Fergusona
Phill Jackson je napisao/la:da su iz championshipa stvarno mi ne bi krivo bilo,zna se kolko je championship jak,al cetveroligas da nas izbaci i to kuci