Zato što je Bernat raspad od beka i ne znam ko mu je uopšte rekao da zna da igra tu poziciju. Dovoljno govori činjenica da jedan Rafinha sa skoro 33 godine ima prednost u odnosu na njega i to na poziciji LIJEVOG beka.bimbosha je napisao/la:Ko igra,Bernat ili Rafinha i sto Rafinha ako bude igrao ?
Champions League 2017/18
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2017/18
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Toliko loš da 33-godisnji dešnjak je bolja opcija.Pitam jer se meni u par navrata činio sasvim ok.
Protiv Seville u gostima je baš zaslužujući Bernatu Sevilla uspjela postići gol i stvarati prilike, nakon izlaska Bernata, jednostavno odbrana se dovela u red i umrtvila se Sevilla, čak iako je to Rafinha bio. Stvar sa Rafkom jeste da u napadu ne donosi ama baš ništa, ali zato nazad donosi iskustvo i sigurnu igru, bez ikakvih egzibicija.
Uostalom Rafko je legenda ko ga mrzi j.ebem ga
Uostalom Rafko je legenda ko ga mrzi j.ebem ga
Jel moguce da je zadnji klub koji je sprijecio Juppov Bayern da ne igra finale Crvena Zvezda 91' godine ? 

27.10.2020
Ne samo Juppov Bayern, nego i Juppov Real. Zanimljivo je da je Jupp u Ligi prvaka vodio samo Bayern i Real, od 92. naravno i njenog ribrendinga, i da je svaki puta stizao do finala. Jedino u LP ima taj poraz od CZ, ali nije se igralo u današnjem formatu.leorey je napisao/la:Jel moguce da je zadnji klub koji je sprijecio Juppov Bayern da ne igra finale Crvena Zvezda 91' godine ?
Biće zanimljivo vidjeti Juppovu ekipu večeras. Zidanov Real je enigma fudbala, siguran sam. Ovaj Real je ekipa koja nema jasnu taktičku osnovu, pa nema čak ni fudbalsku filozofiju po kojoj su prepoznatljivi a i dalje melju sve pred sobom. Barem u LP, špansku ligu slabije pratim. Taj određeni trenutak inspiracije je fascinantan.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Sta ovo bajo igra svi u napad jedan je hase

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Jupp na m*da, nema kurvanja kao neki treneri. Očekuje nas spektakl, ništa nije isključeno 

41.21.1.
Dobro je igra Robery,pojesti ce ih Marcelo i Carvajal imam dobar osjecaj.
Veliki Karim ulazi da rijesi sve.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Bayo izveo tesku artiljeriju pa šta Bog da.
Odoh sad da vidim šta laprda Bobe Pavković pa se čujemo oko 23 sata.
Odoh sad da vidim šta laprda Bobe Pavković pa se čujemo oko 23 sata.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- Barbarossa
- Kontakt:
Turbo jadno mi je gledati Riberya kako se pati sa Carvajalom , pa ono je travestija.emir18 je napisao/la:Dobro je igra Robery,pojesti ce ih Marcelo i Carvajal imam dobar osjecaj.
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Sta je reci hoce Jupp da ponovi Gvardin uspjeh. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
U prevodu: Imaju najboljeg igrača na svijetu kojeg niko ne može zaustaviti kada igra LŠ.Osim13 je napisao/la:Biće zanimljivo vidjeti Juppovu ekipu večeras. Zidanov Real je enigma fudbala, siguran sam. Ovaj Real je ekipa koja nema jasnu taktičku osnovu, pa nema čak ni fudbalsku filozofiju po kojoj su prepoznatljivi a i dalje melju sve pred sobom. Barem u LP, špansku ligu slabije pratim. Taj određeni trenutak inspiracije je fascinantan.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Ribery ako ne moze ništa, neka opet da šamar Carvajalu mozda se ovaj ustraši 

☆Leo Messi☆
☆Roger Federer☆
☆Roger Federer☆
MElloo je napisao/la:Sta ovo bajo igra svi u napad jedan je hase

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
vezite se, polijecemo 

Zašto Ramos nije nikako kažnjen zbog onog što je sišao do klupe protiv Juventusa?
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- Barbarossa
- Kontakt:
Šta se ovo Vugda provaljuje

Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Te godine je prvak bila Valencia. Barca sa Ronaldinhom druga, Real treci iako je u februaru imao 18 bodova vise od Barce.Saurman je napisao/la:Nije baš mrtvi Deportivo oni su tad ima veoma kvalitetnu ekipu sa kojom su vodili bitku za prvaka do haman zadnjeg kola sa Realom.Artetitis je napisao/la:Milan 2003-04.Saurman je napisao/la:Svake godine se desi da neki uljez zaluta u knockout fazu CL kao npr Roma.I danas mi nije jasno kako je Barcelona uspjela ispasti od ovih komedijaša i to nakon 4:1 iz prve utakmice.
Sa 4-1 iz Milana odu kod Deportiva kojeg su godinu dana ranije u La Korunji pobijedili 4-0 i koji je te sezone od Monaca u grupi izgubio 8-3 uz četiri gola Prše. Milan još jači nego sezonu ranije kad su uzeli CL jer su sad imali i Kaku. Ligu su poharali, dobili skoro sve derbije.
Izgube od mrtvog Deportiva 4-0.
Do izvjesne mjere nepredvidivo takmičenje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.