Chicago Bulls
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: Chicago Bulls
ma kakvi brate klasa vjeruj mi da nam on ne treba...da treba nekome ostavili bi ga ili bi ga vec neko trazio...nije on nista specijalno...greska bi bila ako ga dovedemo, to sam i citao ovdje u chicago sun times i tribune ebiga...nije ovo College, vec NBA i neuspjevaj tu svi, a pogotov kod nas nece.Zna to i Memhis jer i kod njih on nece uspjeti i ode on u evropu vrlo brzo
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Brate dobrodosao odkad navijas za Bullse jeli to imamo novog clana.Ma nije toliko los on ke drugi najbolji suter u svojoj klasi a i najmladi mislim vidjeces da ce bit dobar.amardelic1 je napisao/la:ma ne treba na anthony sta vam je bolan samo ce uzimati i prostor i mjesto u ekipi drugim igracima ,a prije svega mislim na najboljeg playa u nba ROSE i druge igrace
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Brate ja zamisljam vec kako slijedece sedmice na koferenciji za novinare sjedi cetvorka : Rose,Anthony Boozer i Noah i daju izjave 
Prvo naravno obracjau se Rosu vodju ekipe, o prestojecoj sezoni, zatim novopridoslog Anthoniya, onda Noaha koji ce da kaze kako mu je drago sto su ga navijaci podrzali i zeljeli da ostane, jer i on sam zeli ostati u Chicagu i nakraju naravno Boozer
.... onda naravno kolektivno slikanje uz predstavljanje svojih dresova, ima da takva slika Jamesu,Boshu i Wadu ,a naranvo i rukovodstvu Miamia poremeti planove 

Prvo naravno obracjau se Rosu vodju ekipe, o prestojecoj sezoni, zatim novopridoslog Anthoniya, onda Noaha koji ce da kaze kako mu je drago sto su ga navijaci podrzali i zeljeli da ostane, jer i on sam zeli ostati u Chicagu i nakraju naravno Boozer

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
dema je napisao/la:Brate dobrodosao odkad navijas za Bullse jeli to imamo novog clana.Ma nije toliko los on ke drugi najbolji suter u svojoj klasi a i najmladi mislim vidjeces da ce bit dobar.amardelic1 je napisao/la:ma ne treba na anthony sta vam je bolan samo ce uzimati i prostor i mjesto u ekipi drugim igracima ,a prije svega mislim na najboljeg playa u nba ROSE i druge igrace
Amer Delic je zivio u Chicagu odnosno studirao na univerzitetu Illinois Springfield, Urbana-Champaign.

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ovo za houston je vjerovatno meni bilo upuceno, ali sam ja u medjuvremenu premjestio svoj post na drugu temu.Slatinash_7 je napisao/la:sto Houston?
Bil proso trade Boogans za Xavier-a ili Thomas za istog neka ta kombinacija,Treba iskustva al vidjelo se u OC da iskustvo i ne treba bas ja mislim da im je Krstic sa 27 bio najstariji ove sezone a i to nema puno radno vrijeme u NBA,znaci nije on nista iskusniji od Denga
houston smatram prvim favoritom za dovodjenje anthonya jer imaju najvise za ponudit. prema informacijama koje ja imam oni spremaju opaku ponudu za anthonya koja ukljucuje martina, budingera, jeffriesa, hilla i 2 picka prve runde, i to je po meni daleko najbolja ponuda, ali vidjecemo sve uskoro.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma mogu oni nuditi sta hoce, ako oni dadnu to skim ce onda biti Anthony jeli mislis da su onda kandidati za titulu?...Houston je rekao da nece nuditi Martina u moguci trade.....ekipe uglavnom izlaze u susret svojim bivsim igracima vidjeli smo Toronto i Cavsi za svoje igrac eipak su uradili dobro za njih ebiga, tkao ce i ovaj put
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
i ja sam ovo citao da ne daju Martina a pitanje je bili on produzio s njimaSaltCityAttack je napisao/la:ma mogu oni nuditi sta hoce, ako oni dadnu to skim ce onda biti Anthony jeli mislis da su onda kandidati za titulu?...Houston je rekao da nece nuditi Martina u moguci trade.....ekipe uglavnom izlaze u susret svojim bivsim igracima vidjeli smo Toronto i Cavsi za svoje igrac eipak su uradili dobro za njih ebiga, tkao ce i ovaj put
upravo su juce izjacili da ce i martina ukljuciti u trade.
a ekipa bi trebala ovako izgledat:
brooks, lee, anthony, scola, ming, ili brooks, anthony, battier, scola, ming. kako god, ako bi ming ostao zdrav ciljali bi visoko odmah u prvoj sezoni.
uostalom zasto vi mislite da se anthony pita gdje ce nastaviti karijeru? denver ce ga poslat u tim koji nudi najvise. ne vidim razlog zasto bi oni njemu izlazili u susret, i u cilju njegove bolje buducnosti uzimali neku slabiju ponudu
brooks, lee, anthony, scola, ming, ili brooks, anthony, battier, scola, ming. kako god, ako bi ming ostao zdrav ciljali bi visoko odmah u prvoj sezoni.
uostalom zasto vi mislite da se anthony pita gdje ce nastaviti karijeru? denver ce ga poslat u tim koji nudi najvise. ne vidim razlog zasto bi oni njemu izlazili u susret, i u cilju njegove bolje buducnosti uzimali neku slabiju ponudu

Jer ba zato sto ima samo godinu ugovora i on ide gdje on hoce jer da je tako onda su Cllipersi prvi favoriti oni mogu ponudit najvise.Ali ko ce dat Denveru pola ekipe i on nece produzit s tom ekipom a on je rekao s kojim bi ekipama htio produzit.Zato je sve u njegovim rukama tj Denveru niko nece nudit ako im Melo ne obeca produzenje ugovora.Denver bi volio da ima neko toliko glup ko ce ga dovest da odigra samo sezonu ali cak ni Cllipersi to nece uradit tako da nije Denveru lako.Wolverine je napisao/la:upravo su juce izjacili da ce i martina ukljuciti u trade.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa normalno da se Anthony ne pita, ali on samim tim nece htjeti biti trade i onda ce Denver ostati bez ista slijedece sezone...ma vidjet cemo sta ce od toga sve biti, ja se nadam da ovaj put mi mozemo doci super stara....pa sta hoce Denver das im Gibsona koji je mlad i koji ce napredovati i ujedno im dajes preko 10 skokova po utkamici i minimum 1 blokadu... igrac koji je igrao i u playoffu, dobijes jedan ili obadva prva picka i Denga koji ce igrati na Anthoniyevoj poziciji koji je jos mlad.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Misli da im niko i ne moze ponudit 2 startera i 2 pickaSaltCityAttack je napisao/la:pa normalno da se Anthony ne pita, ali on samim tim nece htjeti biti trade i onda ce Denver ostati bez ista slijedece sezone...ma vidjet cemo sta ce od toga sve biti, ja se nadam da ovaj put mi mozemo doci super stara....pa sta hoce Denver das im Gibsona koji je mlad i koji ce napredovati i ujedno im dajes preko 10 skokova po utkamici i minimum 1 blokadu... igrac koji je igrao i u playoffu, dobijes jedan ili obadva prva picka i Denga koji ce igrati na Anthoniyevoj poziciji koji je jos mlad.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Pa dobro nece im ni Gibson bitis tarter vjerovanto jer Martin je tu ... bice isto ko i kod nas uglavnom koristan... pa ja bi volio Gibsona ostavit ponudit im Johnsona ako hoce, ako im se ne svidja Gibson
naravno malo sale ****

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
po kojoj bi to racunici gibson trebo bit starter u denveru?dema je napisao/la:Misli da im niko i ne moze ponudit 2 startera i 2 pickaSaltCityAttack je napisao/la:pa normalno da se Anthony ne pita, ali on samim tim nece htjeti biti trade i onda ce Denver ostati bez ista slijedece sezone...ma vidjet cemo sta ce od toga sve biti, ja se nadam da ovaj put mi mozemo doci super stara....pa sta hoce Denver das im Gibsona koji je mlad i koji ce napredovati i ujedno im dajes preko 10 skokova po utkamici i minimum 1 blokadu... igrac koji je igrao i u playoffu, dobijes jedan ili obadva prva picka i Denga koji ce igrati na Anthoniyevoj poziciji koji je jos mlad.
po kojoj ne biWolverine je napisao/la:po kojoj bi to racunici gibson trebo bit starter u denveru?dema je napisao/la:Misli da im niko i ne moze ponudit 2 startera i 2 pickaSaltCityAttack je napisao/la:pa normalno da se Anthony ne pita, ali on samim tim nece htjeti biti trade i onda ce Denver ostati bez ista slijedece sezone...ma vidjet cemo sta ce od toga sve biti, ja se nadam da ovaj put mi mozemo doci super stara....pa sta hoce Denver das im Gibsona koji je mlad i koji ce napredovati i ujedno im dajes preko 10 skokova po utkamici i minimum 1 blokadu... igrac koji je igrao i u playoffu, dobijes jedan ili obadva prva picka i Denga koji ce igrati na Anthoniyevoj poziciji koji je jos mlad.
cekaj malo, ti hoces rec da bi gibson tamo trebao igrat ispred martina?
- majestic24
- Kontakt:
Ma znas sta,kad nesto razmislim,bullsi bi trebali dovesti anthonyja. Nece nista izgubiti. Ako prihvati novi ugovor iduce sezone,ok,ako ne,taj novac se moze dati Howardu koji je slobodan iduce ljeto. Howard - Boozer - Rose...haman pa dovoljno za titulu.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Da,ako on uopste ostane tamo ,a koliko ima povreda tesko da moze podnijet vecu minutazu.A on je odavno u padu njeg ce takodje probat trade.Wolverine je napisao/la:cekaj malo, ti hoces rec da bi gibson tamo trebao igrat ispred martina?
Zadnja izmjena: dema, dana/u 23 sep 2010, 01:04, ukupno mijenjano 1 put.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
daj boze da dodje vamo
....to je jedino sto nam fali ebiga... moramo imati jednog super star au ekipi da uzmemo titulu... ruku na srce Boozer je star,Rose je star, Noaha necu jos ubrajati tu, ali ce on svakako biti... znaci treba nam jedan kao Anthony koji zna zavrsavati akcije....Rose je dobar u tome i on je jedan od tih, ali kada bude tu Anthony sigurno ce i on manje dozivljavati povrede, a sjetimo se samo prosle sezone upravo kada je pokusavao zavrsavati akciju povrijedio se 2-3 puta ebiga

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
evo najnovije od NOAHA danas
... evo iz Chicaga maksuz ...imas na ovoj stranici dema uvjek sve na vrijeme sto s tice Bullsa zaboravio sam ti ovo napisati idi na naslovnu stranu poslije kada pregledas ovo i onda imas dole ispod da kliknes BULLS, bears,cubs zavisno koje vjesti zelis da citas
http://www.chicagobreakingsports.com/20 ... bulls.html

http://www.chicagobreakingsports.com/20 ... bulls.html
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
S Melom smo mi ofanzivno jaki ko beton ako uspijemo zadrzat JO-a onda smo i defanzivno jaki imali bi najbolji balans u NBA ligi jos samo to dobro uigrat napraviz dobru hemiju u ekipi i onda se mozemo nadat tituli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.