PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Sariel1987
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Sariel1987 » 25 apr 2018, 21:48

Jao price na zeljinim opstim diskusijama :rol:

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 25 apr 2018, 21:54

Sariel1987 je napisao/la:Jao price na zeljinim opstim diskusijama :rol:
Riba se vratila i priznala da je ipak navijac manjeg mostarskog kluba,kaze da se mi borimo za titulu (prosto nemoguca prosirena recenica)bilo bi nas 5000 na Grbavici a 20ak malaca mase zastavicama iza gola u cvajtari :urnebes:
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 25 apr 2018, 22:00

hskzmostar je napisao/la:
Riba se vratila i priznala da je ipak navijac manjeg mostarskog kluba,kaze da se mi borimo za titulu (prosto nemoguca prosirena recenica)bilo bi nas 5000 na Grbavici a 20ak malaca mase zastavicama iza gola u cvajtari :urnebes:
Al zato iduce sezone, tj one tamo druge, tj one iza one tamo kad bude krov, tj kad bude bit ce, ako bude, al tad ce bit 100% uvjeren sam
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 25 apr 2018, 22:01

Rigoletto je napisao/la:
Al zato iduce sezone, tj one tamo druge, tj one iza one tamo kad bude krov, tj kad bude bit ce, ako bude, al tad ce bit 100% uvjeren sam
Al kad se Pika gospodin vrati :mrgreen:
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

miroskoro
Kontakt:

Post Postao/la miroskoro » 25 apr 2018, 22:04

samo se vi zaebaite sa posrnulim gigantom..vidicete vi kad on izroni..to su hiljade i hiljade vjernih navijaca..doduse sad su presli u milione i milione
U

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 25 apr 2018, 22:06

Rigoletto je napisao/la:
Al kad se Pika gospodin vrati :mrgreen:
Au tad ce da gori i nebo i zemlja, 20 000 djavola, borba za titulu, fetivni mostarci, 100 autobusa

Gradonacelnik
Kontakt:

Post Postao/la Gradonacelnik » 25 apr 2018, 23:02

Riba matora ojebina, ima pljuskavice po stare dane pa bunca.
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 25 apr 2018, 23:19

skoroalen je napisao/la:Zbog ovog Mire ću morat nick promijenit, bruka me. :facepalm:
:rol: levat ba puko ko tikva.
MocMahale444 je napisao/la:
miroskoro je napisao/la:sta da nabode dzoint u venu? jadan ne bio
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Glupane.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 25 apr 2018, 23:56

skoroalen je napisao/la:Zbog ovog Mire ću morat nick promijenit, bruka me. :facepalm:
:rol: levat ba puko ko tikva.
miroskoro je napisao/la:sta da nabode dzoint u venu? jadan ne bio
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Glupane.
Dobro ti nije rek'o da smotaš heroina. :rol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 26 apr 2018, 00:30

@hskzmostar
@Rigoletto

Ne mozete bez Veleža i gotovo dzaba ostalo vam od roditelja, ja vam halalim. :mrgreen:
Ma kakav Pika nema tog nigdje, samo Hasic el presidente, korak po korak valja nam prvo u ovu Premier ligu uci. :D
Hajde Boga ti mahalo je i vama 40 malaca u famoznoj Premier ligi yebajiga tu je to sve u pet deka. :kafa:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 26 apr 2018, 09:11

ANTIFA ! je napisao/la:@hskzmostar
@Rigoletto

Ne mozete bez Veleža i gotovo dzaba ostalo vam od roditelja, ja vam halalim. :mrgreen:
Ma kakav Pika nema tog nigdje, samo Hasic el presidente, korak po korak valja nam prvo u ovu Premier ligu uci. :D
Hajde Boga ti mahalo je i vama 40 malaca u famoznoj Premier ligi yebajiga tu je to sve u pet deka. :kafa:
Bola samo im napisi njiiihhaa njiiiihaaa sta im objasnjavas. Vidis da im pjena na usta ide jer kao drugoligas imamo 1500 clanskih vise od njih i sto znaju da ce ih protiv Zelje sutra u odlucujucoj tekmi za titulu bit pola manje nego nas u nebitnom sesnestom kolu neke cvajtare protiv Olimpika. Jbga brato nije im lako sazvakat to. Satra ih zestoko
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 26 apr 2018, 09:14

Muha jel istina da smrces travu?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 26 apr 2018, 09:24

Mexico je napisao/la:
@Rigoletto

Bola samo im napisi njiiihhaa njiiiihaaa sta im objasnjavas. Vidis da im pjena na usta ide jer kao drugoligas imamo 1500 clanskih vise od njih i sto znaju da ce ih protiv Zelje sutra u odlucujucoj tekmi za titulu bit pola manje nego nas u nebitnom sesnestom kolu neke cvajtare protiv Olimpika. Jbga brato nije im lako sazvakat to. Satra ih zestoko
Uzimamo li zelju sutra?

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 26 apr 2018, 09:28

Rigoletto je napisao/la:
Mexico je napisao/la:
@Rigoletto

Uzimamo li zelju sutra?
Zaboli me racku i za jedne i za druge odo do Gradca sutra okupat se i otvorit sezonu. Nek bude svjeze ono voce komsija i prva klasa. Na komsiluk ono znas bola :thumbup:
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

miroskoro
Kontakt:

Post Postao/la miroskoro » 26 apr 2018, 09:38

Osim13 je napisao/la:Muha jel istina da smrces travu?
hahahah kako si ogranicen...nemoze se trava smrkat ahhahahah
ahahhaha
ahahahh :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno:

pozdrav i komsijama i daobgda se vratili u PL sto prije...dosadno bez gradskog derbija majke mi moje
U

Dena94
Kontakt:

Post Postao/la Dena94 » 26 apr 2018, 10:13

Mexico je napisao/la: Bola samo im napisi njiiihhaa njiiiihaaa sta im objasnjavas. Vidis da im pjena na usta ide jer kao drugoligas imamo 1500 clanskih vise od njih i sto znaju da ce ih protiv Zelje sutra u odlucujucoj tekmi za titulu bit pola manje nego nas u nebitnom sesnestom kolu neke cvajtare protiv Olimpika. Jbga brato nije im lako sazvakat to. Satra ih zestoko
Samo jedno pitanje za vas gradske, sto vas nije bilo kad ste igrali PL? Mozda su cari druge lige ljepse ili?
The Nobles ⚔

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 26 apr 2018, 11:04

Selam balije, ustase, cetnici, ratni dezerteri, drugoligasi. Sirite mir i dobro :opaopa:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 26 apr 2018, 12:00

Dena94 je napisao/la:
Mexico je napisao/la: Bola samo im napisi njiiihhaa njiiiihaaa sta im objasnjavas. Vidis da im pjena na usta ide jer kao drugoligas imamo 1500 clanskih vise od njih i sto znaju da ce ih protiv Zelje sutra u odlucujucoj tekmi za titulu bit pola manje nego nas u nebitnom sesnestom kolu neke cvajtare protiv Olimpika. Jbga brato nije im lako sazvakat to. Satra ih zestoko
Samo jedno pitanje za vas gradske, sto vas nije bilo kad ste igrali PL? Mozda su cari druge lige ljepse ili?
Da su ti zrinski krali 20 godina i potpisivali razne ugovore sa anonimusima iz Sindjelica i srpskih drugoligasa i preko njih prebijali po par milja mjesecno,da su ovoj upravi ostavili skoro milion duga i vjecito se borili za opstanak ili bili sredina pitao bi te ja. Da si krenuo bez icega sa obicne ledine i opet na gostovanja privlacio 500 hiljadu dvi tri ljudi. Raja voli posteno,ne voli lopove. Stavi sebe i svoj klub u tu poziciju pa napravi usporedbu. Nedavno ste igrali protiv Sarajeva u borbi za titulu a mi sa Bosnom iz Visokog bez ikakvog znacaja u drugoj ligi. Usporedio sam tribine. U 150-200 ljudi razlika s tim da je BB u gradu a nas stadion 5 kilometara

Romi ma bit ce za dvi godine sigurno. Miran Mostar fali ciganluka
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

ustaljenaprocedura
Kontakt:

Post Postao/la ustaljenaprocedura » 26 apr 2018, 14:00

I u narednu sezonu idemo skupa, bićemo prvaci i osvajači kupa!
...ako nas ponovo ne izjebu Sarajv'o, Zrinja, a naročito Krupa...

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 26 apr 2018, 17:02

Samo Krupa i svaka im cast na tome
I kapa dole

A ovo ostalo je smijesno i spominjat

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.