FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Nerminovic
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Nerminovic » 26 apr 2018, 01:34

harden je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:Sjedim negdje vani na klupi ima vec dva sata i jos mi nije jasno zasto je Rafinha nije vratio Ulreichu...covjek je uradio ono sto je nemoguce jednostavno nemogu da vjerujem koliko moras biti smotan da onako nesto uradis...ako ista samog smo sebe izbacili ovaj Madrid nije nista bolji od nas
Bog ti dao pa ima se jos najmanje 90min igrati :crazy:
Fali nam pola ekipe a jos igras u Madridu, zbog cega to biti optimistican? Pa sa ovom odbranom cemo najmanje primiti dva-tri komada, trebali smo mi vec danas rijesiti posao pa otici u Madrid sa rezultatom + 3:1 ovako kako je sad ne vidim kako da napravimo neki comeback jednostavno pretezak posao
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 26 apr 2018, 01:56

Nerminovic je napisao/la:
harden je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:Sjedim negdje vani na klupi ima vec dva sata i jos mi nije jasno zasto je Rafinha nije vratio Ulreichu...covjek je uradio ono sto je nemoguce jednostavno nemogu da vjerujem koliko moras biti smotan da onako nesto uradis...ako ista samog smo sebe izbacili ovaj Madrid nije nista bolji od nas
Bog ti dao pa ima se jos najmanje 90min igrati :crazy:
Fali nam pola ekipe a jos igras u Madridu, zbog cega to biti optimistican? Pa sa ovom odbranom cemo najmanje primiti dva-tri komada, trebali smo mi vec danas rijesiti posao pa otici u Madrid sa rezultatom + 3:1 ovako kako je sad ne vidim kako da napravimo neki comeback jednostavno pretezak posao
Zlatni, real ce i kuci igrat isto jer oni nemaju drugu igru, i svakako da imamo sanse male su al ima i idemo igrat lopte.
Nemozemo osudjivat nekoga zbog jednog poteza pa makar i titulu izgubili.
Svima nam je lose al idemo dalje, za ovaj klub se ne navija licno ja, ovaj klub se voli i to je dio mene i mislim velike vecine ovdje.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 26 apr 2018, 02:12

bavaracmujo je napisao/la: Zlatni, real ce i kuci igrat isto jer oni nemaju drugu igru, i svakako da imamo sanse male su al ima i idemo igrat lopte.
Nemozemo osudjivat nekoga zbog jednog poteza pa makar i titulu izgubili.
Svima nam je lose al idemo dalje, za ovaj klub se ne navija licno ja, ovaj klub se voli i to je dio mene i mislim velike vecine ovdje.
Nadam se da grijesim i da cemo ih na Bernabeu od prve minute napasti i doci do tog prvog gola. Taktika danas je sve u svemu bila sasvim solidna nisu nista posebno kreairali osim par sansi, posebno Ronaldo nije imao nimalo prostora mada ce to biti skroz drugacije u Madridu...tesko mi je vise gubiti od Spanaca pogotovo nakon ovakve partije. :stop:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 26 apr 2018, 02:33

Sve se okrenulo protiv nas jednostavno...Kad ih veceras nismo dobili,onda se nemam cemu nadati u Madridu.
Real nas sa pola snage u nasoj avliji tuce,pa sta ce biti ako Ronaldo proradi sljedecu utakmicu?
Samo mi je drago da se igralo muski,da nije bilo puno glume i sudijskih gresaka.
Ovo nam je bila dobra sansa,sljedece 3 godine mislim da necemo vidjeti polufinale...

jamesrodriguez
Kontakt:

Post Postao/la jamesrodriguez » 26 apr 2018, 04:46

No sikiriki bavarci dobicete Reala u Madridu 3:1

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 26 apr 2018, 08:09

https://www.facebook.com/juvefcdotcom/v ... 499531173/
:kafa: :evil:

još jednom da se sjetim Rafke idi u tri lijepe
u uzvratu teško treba dati dva gola da se nadamo nečemu

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 26 apr 2018, 08:17

Hamesu skidam kapu, kakva igracina :bow:
Nisam bio ni malo za njegov dolazak, ali covjek se bori lavovski, od pocetka sezone samo napreduje i postaje bolji i bolji.

Misljenja sam da u Madrid idemo samo jaci,
Alaba umjesto Rafinje, Toliso umjesto Thiaga, cak bi Toliso mogao na Robenovu poziciju, ne bi mu bilo prvi put. I Sile umjesto Boatenga, samo da ne spuca koga, ne napravi penal.
Svaka cast Jupu, kakav covjek, bez standardnih, Nojera, Alabe, Vidala, Komana pomeo Real.
Mogao je i Lewa bolje, ali se borio, vracao, preuzimao loptu nije stajao u 16 i cekao. Meni nije bio tako los kao sto pisete.
Steta zbog ovakvih golova.
U uzvratu bi moglo biti 2:3
Mia San Mia

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 26 apr 2018, 08:27

Muler je to objasnio onako otvoreno bez da bude diplomata.
Čovjek kaže da su se neke kolege sasrale od reala.
U pravu je.
Tiago i levat. Pogotovo ovaj drugi. Izgubljen u vremenu i prostoru. Vjerujem da ste upratili onu scenu kad dolazi lopta u peterac, muler sam, nigdje nijednog realovca, i levat ga izblokira.
Što se mene tiče, bayern je najjači kad igra sa dvojicom u vezi.
Da sam trener, martinez i toliso bi počeli u madridu.
Sad, ako ostanemo bez robna, tako će i biti.
Uzimamo real igrom. Tu smo jači. Oni uzimaju na pojedinačni kvalitet.
Tu je i baksuzluk, naravno.
Da si onom otpadu marselu dao da 10 puta ponovi onaj šut, vjerujem da ne bi zabio.
Još jednom tomas...
Thomas Müller: „Wir waren zu naiv. Wir hatten mehrere sehr, sehr gute Chancen. In der Bundesliga sagen wir danke...
Imali smo više vrlo, vrlo dobrih šansi. U bundeski kažemo hvala...
Evo hejnkes kaže da kod robena nije toliko loše.
Trebao bi zaigrat u revanšu.

i da, boateng je otpad. Guzlo kojem toliki bayernovi stručnjaci nisu mogli skinuti kile.
Da je lakši nekih 7,8 kila, bio bi vrhunski stoper.

Eto, ima revanš. Znam da ćemo ih igrački uništit, baš ko i sinoć, ali se bojim kontri. Pogotovo nakon 60.minute kad naši ispušu.

Ps.
Kakav je to mindfuck, kažete bayern bolji ali je real zasluženo pobijedio.
Pa dragi moji narkomani, nemere to u istu rečenicu.
Zasluženo je kad nadigras protivnika, kreiraš šanse i zabijas golove.
Ovako, rejal je imo tri vagona fortune. To je sve.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 26 apr 2018, 08:36

U polufinalu LP ne smiješ napraviti one dvije greške, prvo Javi, drugo Rafko, i tu sva priča završava. Možeš imati milion šansi ako pokažeš veće mane gubiš odnosno ispadaš.

Sad malo o igračima, nevjerovatno je kako se dobro vidi u ovim tekmama ko je koliko dobar:

Ulrajh - bekap golman i ništa više, odbranit će šta treba i ništa više od toga. Ne boje ga se protivnici.

Kimmich - dobar, odličan, ima potencijal, pogriješio par puta u iznosenju lopte i dodavanju, bio skroman u napadu, ali doći će to sa godinama.
Boateng - zapušćan, ima kvalitet za tekme manjih od ove i ništa više.
Sule - iznenadjujuće dobar, smiren i dobar u pasu, samo mu je okretnost problematična.
Hummels - nekad je Maldini a nekad Vranješ. A većinom je nešto između toga. Skroz mi je nejasan.
Rafko - nije on kriv, njegov plafon je rotacija iako se veoma dobro borio, pokrivao je čitavu stranu, trčao... protiv fizike se ne može.

Javi - borio se ali ni on ne može sve. Godine i silne povrede su učinile svoje.
Tolisso - malo minuta. Šteta da se ne koristi više.
Thiago - u tekmu je ušao sa ne baš jasnim stavom, vidjelo se na licu da mu nije baš svejedno što je ostao na klupi i zbog toga što nije bio zagrijan i pripremljen nije mogao da nađe ritam. Što se tiče mogućnosti vidi Boateng.

James - klasa.
Robben - klasa u prošlom vremenu ili ako ima snage, inače penzija.
Ribery - klasa kad ima snage, penzija.
Muller - smušen i šlagiran. 100 godina nije odigrao vrhunski neku super tekmu. Mnogo zavisi od sistema, možda i previše.
Lewa - kao i Thiago glavom je bio negdje drugo, takav nam igrač ne treba. Borio se na početku, izlazio na sredinu, izvlačio odbranu i onda u drugom poluvremenu potonuo. Mora srediti glavu i rasčistiti sa sobom inače nema od njega ništa.

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 26 apr 2018, 09:44

sekerbay je napisao/la:
Ps.
Kakav je to mindfuck, kažete bayern bolji ali je real zasluženo pobijedio.
Pa dragi moji narkomani, nemere to u istu rečenicu.
Zasluženo je kad nadigras protivnika, kreiraš šanse i zabijas golove.
Ovako, rejal je imo tri vagona fortune. To je sve.
Ko i zadnje 3-4 godine jelde? Samo sreca.

Ljudima odbrambeni igraci zabijaju golove iz polusansi dok nasi glavni igraci ne mogu iz 100% sansi. Nit je ovo prvi put realu da zabija iz nicega, a definitivno nije Bayernu prvi put da gubi bitne utakmice zbog promasaja.

U Madridu Bayern moze dobiti hladno i proci, a moze isto ponoviti ove budalastine od sinoc.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 26 apr 2018, 11:08

Onom retardu što je vukao Riberya za dres treba doživotno zabraniti pristup bilo kojem fudbalskom stadionu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Braveheart23
Kontakt:

Post Postao/la Braveheart23 » 26 apr 2018, 11:20

Je*ena sreca i opet sudija koji je trebao barem jedam penal svirat

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 26 apr 2018, 11:23

Steta ali ima jos da se igra. Bolji ste.

Yebu vas povrede. Falio je Robben. Ribery :bow:

Glupe ste golove primili, uz to penal vam nije sviran.

:salut:
Aljegri, out!

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 26 apr 2018, 11:27

Nemojte spominjati sudije, nista to. Sudjenje i vise nego solidno.

Mi bi i penal promasili sinoc.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 26 apr 2018, 11:50

harden je napisao/la:Nemojte spominjati sudije, nista to. Sudjenje i vise nego solidno.

Mi bi i penal promasili sinoc.
:D :thumbup:

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 26 apr 2018, 11:53

Ništa još nije gotovo ali mislim da je Real puno bliži finalu. Vi možete stići rezu no u nastavku padate zbog fizičke spreme. Za Riberyja je jasno da diše na škrge, ali zašto dišu na škrge Hummels, Martinez, Rafinha, Thiago? Sa takvim fizikalijama ne prolazi se u finale.

Sa jučerašnje tekme izdvojio bih par momenata:

Prvo, gol Marcela. Puca neometan, niko ne ide u blok. Thiago je najbliži ali i ostali su samo promatrači. Kako je neko već rekao nije prvi puta, tako je zabio i Bender u bundesu, ništa se iz toga nije naučilo.

Drugo, greška Rafinhe. Da je bio Alaba nabio bi to u 16, ovako je Rafinha htio bit "konstruktivniji" i kiksao. A zna se da u ovakvim utakmicama odlučuju kiksevi. Ne vidim zapravo zašto je kod 1-1 uopće trebalo preuzimati toliki rizik da su oba beka bila na protivničkoj polovici, tim prije što se za jednog (Rafku) zna da nema ni kvalitet ni, što je još važnije, mentalnu snagu. Kiks se mogao očekivati.

Treće, Müller i Lewat. Nije jasno zašto se nakon izlaska Robbena Müller više nije izvlačio na desni bok nego stvarao gužvu pred golom i samo smetao Lewatu. Očito je Heynckes mislio da će u petercu biti korisniji i da će ovaj dvojac realizirat prodore Riberyja. Kockao se i nije pogodio. Rezultat je da je Müller bio čisti igrač manje na terenu. Ni ubačaji na drugu stativu nisu ništa donijeli jer je Real izvukao pouke iz Juventusa. Moj dojam je da je Zizu nadmudrio Heynckesa.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 26 apr 2018, 11:55

Imamo rijetko glupe igrace, tipa Boateng, Rafinha...

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 26 apr 2018, 11:57

Mislim da nije tesko nadmudriti trenera koji izgubi 2 igraca i 2 izmjene odmah na pocetku, uz to nemas 3-4 standardna igraca isto zbog povrede.

Juppu se nema sta zamjeriti za sinoc, izvukao je max iz date situacije.
Zadnja izmjena: harden, dana/u 26 apr 2018, 12:00, ukupno mijenjano 1 put.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 26 apr 2018, 12:00

Kakvo nadmudrivanje i kakvi bakrači, nadmudrili su ga sopstveni igrači jer nisu u stanju zabiti gol iz 100 prilika.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 26 apr 2018, 12:08

To mi je simptomatično što ne možemo da zabijemo gol kad je guravo. Protiv Atletika je još bilo izražajnije, imali smo 3 puta više šansi nego sinoć i nismo uspjeli dobaciti do još jednog gola. Kad je Robben vrisno (u zadnje tri sezone) izgubili smo još jednu napadačku opciju pored Lewe i to je to.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.