FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 25 apr 2018, 14:03

sutra 2 hiljade max.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 25 apr 2018, 14:05

Taman da mogu pružiti noge na stolicu u redu ispred mog

ANTIANTIFA
Kontakt:

Post Postao/la ANTIANTIFA » 25 apr 2018, 14:08

jest dobar ovaj džekin mural u hrasnom i to preko puta omiljene kafane, sjediš piješ i gledaš džeku :lol:

u petak ako ne dobijemo koji slucajem automatski svi ama bas svi neka se kupe i neka idu, sada trenutno nema potrebe za bilo čim, sacekajmo petak i rezultat tekme, pa poslije ako bude potrebe ošini po prašini
cesto odem do šanka al linija je tanka izmedju jave i sna, vrha i dna

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 25 apr 2018, 16:53

braco je napisao/la:Taman da mogu pružiti noge na stolicu u redu ispred mog
Vala mogao si citavu sezonu, ne znam sto je to novost :urnebes:

Ja ipak tipujem na 3000, malo mi 2 kako god okrenem a vise svakako nema sanse da bude
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 25 apr 2018, 18:33

Jel kakvo janje u najavi?
Ili cevapi barem? :think:
💩💩

biceDUPLA
Kontakt:

Post Postao/la biceDUPLA » 25 apr 2018, 18:58

irfo je napisao/la:sutra 2 hiljade max.
sutra nece biti niko :urnebes: :urnebes: :urnebes:
KRK
ŽELJEZNIČAR 1921

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 25 apr 2018, 19:16

Virtu4l je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Vranjesu reci mu koju ili ga poslati na klupu.
Poslati ga na poziciju koju igra čitav život, i ništa više. On je najveća žrtva Adinih taktičkih egzibicija.
Pametan si mojne glume. Znas i sam da nasa liga nije nesto, ono zalosno pravo. Prema tome bilo koji igrac iz ino kad dodje kod nas se moze adaptirati na "skoro" bilo koju poziciju. Mislim nije tesko kad vecina igraca plBiH su amateri.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 25 apr 2018, 22:20

Vranješ nije tako mlad i ne može on igrati svaku utakmicu u ritmu srijeda-subota mjesec dana.

Naša liga je fizički dosta teška, udaraš se, trčiš, rudariš, tereni vrlo loši, teško je igrati konstantno u takvim uslovima.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 26 apr 2018, 11:11

Smogao snage i pogledao izvjestaj iz Mostara jos jednom, pri 0:3 sta oni rade i kako se postavljaju, kako se utamica privodi kraju. :(

Vidjet cemo sutra pa i u Bijeljini, prije toga Krupa. A opet nadati se da Sarajevo i Siroki mogu da zaustave Zrinjski.
- Zeljeznicar -

nide
Kontakt:

Post Postao/la nide » 26 apr 2018, 12:14

kakvo je stanje sa Zakaricem. Jeli ima neku ponudu na stolu ili ostaje kod nas još godinu. Bila pi prava šteta da ode a da ne dobijemo ništa za njega. Ništa osvojio nije digli mu formu kao i mnogima i onda se ispare van stim da željo ne dobije ništa.

nide
Kontakt:

Post Postao/la nide » 26 apr 2018, 12:20

I zec bi trebao kao i blagojevic biti na kraju ugovora ovu sezonu ako se nevaram. Šteta za Zeca ima brzinu može probiti svojom stranom ali mu je završnica totalno loša i ne kontam da se na tom segmentu nije ništa napravilo od strane struke. Završnicu da ima do sada bi se prodao ubjedjen sam jer bi dijelio golgeterski skor najmanje sa Zakaricem.

Ddado
Kontakt:

Post Postao/la Ddado » 26 apr 2018, 12:26

:urnebes: Kako Adzem izignorisa pitanje o Mehremicu na pressu. E moj Ado...
1921

ANTIANTIFA
Kontakt:

Post Postao/la ANTIANTIFA » 26 apr 2018, 13:22

zasto na ovom portalu nema nista o Želji presici, izjavama i najavi same utakmice, sve neke lijeve informacije

ANTIANTIFA
Kontakt:

Post Postao/la ANTIANTIFA » 26 apr 2018, 13:41

ok. pitam samo jer vidim da nema na najačem bh. portalu bilo kakva informacija, dakle nije do vas, i to sto si naveo je pucanje u koljeno samom sebi, totalni idiotski postupak onoga koji je tako odlucio, sada da bi saznao nesto o svom klubu moram ici po šklj portalima poput sinana i onih pitara sto ih je oslobodjenje kupilo a ne mogu saznati nista na portalu na kojem visim par sati dnevno, ali necu dalje o tome :thumbup:

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 26 apr 2018, 15:14

Sutra cemo ponovo zakuhati stvari. Lagano dobijamo i onda moze biti svega. To smo mi vidjet cete.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 26 apr 2018, 15:27

plavousrcu je napisao/la:Sutra cemo ponovo zakuhati stvari. Lagano dobijamo i onda moze biti svega. To smo mi vidjet cete.
Lagano necemo nikoga dobit, bez truda borbe i zara, zalaganja nema pobjede, dal to moze ova ekipa pod vodstvom Adzema?

Teorske sanse imamo da se titula osvoji, jedino da zrinja kuci kiksa sa sirokim ili na kosevu da popusi a da mi sve dobijemo mora se dosta toga poklopiti.. Nego ko nama sutra sve ne igra ko Zrinji znal iko.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 26 apr 2018, 16:31

Neymar11 je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:Sutra cemo ponovo zakuhati stvari. Lagano dobijamo i onda moze biti svega. To smo mi vidjet cete.
Lagano necemo nikoga dobit, bez truda borbe i zara, zalaganja nema pobjede, dal to moze ova ekipa pod vodstvom Adzema?

Teorske sanse imamo da se titula osvoji, jedino da zrinja kuci kiksa sa sirokim ili na kosevu da popusi a da mi sve dobijemo mora se dosta toga
poklopiti.. Nego ko nama sutra sve ne igra ko Zrinji znal iko.
Kod nas neće biti Ramovića zbog suspenzije i Siniše koji je još uvijek povrijeđen. Ne mogu da nađem informacije vezano za Hadžića, ne piše na zvaničnoj da je povrijeđen al' nema ga u rosteru još od povrede neposredno pred derbi, tako da je vjerovatno ni njega neće biti sutra.

Zrinjskom se vraća Stojkić, što nam ne ide u prilog, mada nisam siguran da će igrati od početka pošto je imao nešto dužu pauzu. Od ostalih igrača koji će im faliti sutra, tu su Pezer, Aćimović i Kokorović.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

ANTIANTIFA
Kontakt:

Post Postao/la ANTIANTIFA » 26 apr 2018, 16:43

ja iskreno nisam optimista ni po cemu, cak ako ih i dobijemo mislim da cemo samo produziti lazna nadanja i agoniju, sa druge strane ako i dobijemo sve utakmice do kraja nama to ne garantuje da cemo slaviti titulu na kraju sezone, idemo širokom i radniku u goste, a docekujemo sarajevo, po meni titula je izgubljena još u mostaru u svega tri minute

samo ako titulu na kraju i osvojimo nekom ludom srecom, bit ce to ludilo i sreca nevidjena, sa ovakvim rezultatima i igrom osvojiti na kraju, za to zaista vile te moraju pronosati do prvog mjesta

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 26 apr 2018, 17:45

Optimista dok ima nade. A, nije da je nemoguce ako dobijemo sutra. Nema ovdje ba vidiku napretka i boljeg sutra, ali da je titulu pa kako god bude u iducoj sezoni :bih:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 26 apr 2018, 19:30

Laganini sutra poslije podne na more malo :cool:
Nisam vise lud da se sekiram, ako pobjedimo super, ako izgubimo svejedno, ionako nicemu ne nadam :kafa: do titule svakako ne mozemo
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.