FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
sutra 2 hiljade max.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Taman da mogu pružiti noge na stolicu u redu ispred mog
- ANTIANTIFA
- Kontakt:
jest dobar ovaj džekin mural u hrasnom i to preko puta omiljene kafane, sjediš piješ i gledaš džeku
u petak ako ne dobijemo koji slucajem automatski svi ama bas svi neka se kupe i neka idu, sada trenutno nema potrebe za bilo čim, sacekajmo petak i rezultat tekme, pa poslije ako bude potrebe ošini po prašini
u petak ako ne dobijemo koji slucajem automatski svi ama bas svi neka se kupe i neka idu, sada trenutno nema potrebe za bilo čim, sacekajmo petak i rezultat tekme, pa poslije ako bude potrebe ošini po prašini
cesto odem do šanka al linija je tanka izmedju jave i sna, vrha i dna
Vala mogao si citavu sezonu, ne znam sto je to novostbraco je napisao/la:Taman da mogu pružiti noge na stolicu u redu ispred mog
Ja ipak tipujem na 3000, malo mi 2 kako god okrenem a vise svakako nema sanse da bude
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- MocMahale444
Pametan si mojne glume. Znas i sam da nasa liga nije nesto, ono zalosno pravo. Prema tome bilo koji igrac iz ino kad dodje kod nas se moze adaptirati na "skoro" bilo koju poziciju. Mislim nije tesko kad vecina igraca plBiH su amateri.Virtu4l je napisao/la:Poslati ga na poziciju koju igra čitav život, i ništa više. On je najveća žrtva Adinih taktičkih egzibicija.MocMahale444 je napisao/la:Vranjesu reci mu koju ili ga poslati na klupu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Vranješ nije tako mlad i ne može on igrati svaku utakmicu u ritmu srijeda-subota mjesec dana.
Naša liga je fizički dosta teška, udaraš se, trčiš, rudariš, tereni vrlo loši, teško je igrati konstantno u takvim uslovima.
Naša liga je fizički dosta teška, udaraš se, trčiš, rudariš, tereni vrlo loši, teško je igrati konstantno u takvim uslovima.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Smogao snage i pogledao izvjestaj iz Mostara jos jednom, pri 0:3 sta oni rade i kako se postavljaju, kako se utamica privodi kraju.
Vidjet cemo sutra pa i u Bijeljini, prije toga Krupa. A opet nadati se da Sarajevo i Siroki mogu da zaustave Zrinjski.
Vidjet cemo sutra pa i u Bijeljini, prije toga Krupa. A opet nadati se da Sarajevo i Siroki mogu da zaustave Zrinjski.
- Zeljeznicar -
kakvo je stanje sa Zakaricem. Jeli ima neku ponudu na stolu ili ostaje kod nas još godinu. Bila pi prava šteta da ode a da ne dobijemo ništa za njega. Ništa osvojio nije digli mu formu kao i mnogima i onda se ispare van stim da željo ne dobije ništa.
I zec bi trebao kao i blagojevic biti na kraju ugovora ovu sezonu ako se nevaram. Šteta za Zeca ima brzinu može probiti svojom stranom ali mu je završnica totalno loša i ne kontam da se na tom segmentu nije ništa napravilo od strane struke. Završnicu da ima do sada bi se prodao ubjedjen sam jer bi dijelio golgeterski skor najmanje sa Zakaricem.
- ANTIANTIFA
- Kontakt:
zasto na ovom portalu nema nista o Želji presici, izjavama i najavi same utakmice, sve neke lijeve informacije
- ANTIANTIFA
- Kontakt:
ok. pitam samo jer vidim da nema na najačem bh. portalu bilo kakva informacija, dakle nije do vas, i to sto si naveo je pucanje u koljeno samom sebi, totalni idiotski postupak onoga koji je tako odlucio, sada da bi saznao nesto o svom klubu moram ici po šklj portalima poput sinana i onih pitara sto ih je oslobodjenje kupilo a ne mogu saznati nista na portalu na kojem visim par sati dnevno, ali necu dalje o tome 
- plavousrcu
- Kontakt:
Sutra cemo ponovo zakuhati stvari. Lagano dobijamo i onda moze biti svega. To smo mi vidjet cete.
Lagano necemo nikoga dobit, bez truda borbe i zara, zalaganja nema pobjede, dal to moze ova ekipa pod vodstvom Adzema?plavousrcu je napisao/la:Sutra cemo ponovo zakuhati stvari. Lagano dobijamo i onda moze biti svega. To smo mi vidjet cete.
Teorske sanse imamo da se titula osvoji, jedino da zrinja kuci kiksa sa sirokim ili na kosevu da popusi a da mi sve dobijemo mora se dosta toga poklopiti.. Nego ko nama sutra sve ne igra ko Zrinji znal iko.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Kod nas neće biti Ramovića zbog suspenzije i Siniše koji je još uvijek povrijeđen. Ne mogu da nađem informacije vezano za Hadžića, ne piše na zvaničnoj da je povrijeđen al' nema ga u rosteru još od povrede neposredno pred derbi, tako da je vjerovatno ni njega neće biti sutra.Neymar11 je napisao/la:Lagano necemo nikoga dobit, bez truda borbe i zara, zalaganja nema pobjede, dal to moze ova ekipa pod vodstvom Adzema?plavousrcu je napisao/la:Sutra cemo ponovo zakuhati stvari. Lagano dobijamo i onda moze biti svega. To smo mi vidjet cete.
Teorske sanse imamo da se titula osvoji, jedino da zrinja kuci kiksa sa sirokim ili na kosevu da popusi a da mi sve dobijemo mora se dosta toga
poklopiti.. Nego ko nama sutra sve ne igra ko Zrinji znal iko.
Zrinjskom se vraća Stojkić, što nam ne ide u prilog, mada nisam siguran da će igrati od početka pošto je imao nešto dužu pauzu. Od ostalih igrača koji će im faliti sutra, tu su Pezer, Aćimović i Kokorović.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- ANTIANTIFA
- Kontakt:
ja iskreno nisam optimista ni po cemu, cak ako ih i dobijemo mislim da cemo samo produziti lazna nadanja i agoniju, sa druge strane ako i dobijemo sve utakmice do kraja nama to ne garantuje da cemo slaviti titulu na kraju sezone, idemo širokom i radniku u goste, a docekujemo sarajevo, po meni titula je izgubljena još u mostaru u svega tri minute
samo ako titulu na kraju i osvojimo nekom ludom srecom, bit ce to ludilo i sreca nevidjena, sa ovakvim rezultatima i igrom osvojiti na kraju, za to zaista vile te moraju pronosati do prvog mjesta
samo ako titulu na kraju i osvojimo nekom ludom srecom, bit ce to ludilo i sreca nevidjena, sa ovakvim rezultatima i igrom osvojiti na kraju, za to zaista vile te moraju pronosati do prvog mjesta
- plavousrcu
- Kontakt:
Optimista dok ima nade. A, nije da je nemoguce ako dobijemo sutra. Nema ovdje ba vidiku napretka i boljeg sutra, ali da je titulu pa kako god bude u iducoj sezoni 
Laganini sutra poslije podne na more malo
Nisam vise lud da se sekiram, ako pobjedimo super, ako izgubimo svejedno, ionako nicemu ne nadam
do titule svakako ne mozemo
Nisam vise lud da se sekiram, ako pobjedimo super, ako izgubimo svejedno, ionako nicemu ne nadam
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.