Da možete bez vize u Deutschland, ne bi vam imo ni ko igrat, a kamoli gledat.Mexico je napisao/la:Bola samo im napisi njiiihhaa njiiiihaaa sta im objasnjavas. Vidis da im pjena na usta ide jer kao drugoligas imamo 1500 clanskih vise od njih i sto znaju da ce ih protiv Zelje sutra u odlucujucoj tekmi za titulu bit pola manje nego nas u nebitnom sesnestom kolu neke cvajtare protiv Olimpika. Jbga brato nije im lako sazvakat to. Satra ih zestokoANTIFA ! je napisao/la:@hskzmostar
@Rigoletto
Ne mozete bez Veleža i gotovo dzaba ostalo vam od roditelja, ja vam halalim.![]()
Ma kakav Pika nema tog nigdje, samo Hasic el presidente, korak po korak valja nam prvo u ovu Premier ligu uci.![]()
Hajde Boga ti mahalo je i vama 40 malaca u famoznoj Premier ligi yebajiga tu je to sve u pet deka.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
Boli istina kamenjarko aaaaaGradonacelnik je napisao/la:Da možete bez vize u Deutschland, ne bi vam imo ni ko igrat, a kamoli gledat.Mexico je napisao/la:Bola samo im napisi njiiihhaa njiiiihaaa sta im objasnjavas. Vidis da im pjena na usta ide jer kao drugoligas imamo 1500 clanskih vise od njih i sto znaju da ce ih protiv Zelje sutra u odlucujucoj tekmi za titulu bit pola manje nego nas u nebitnom sesnestom kolu neke cvajtare protiv Olimpika. Jbga brato nije im lako sazvakat to. Satra ih zestokoANTIFA ! je napisao/la:@hskzmostar
@Rigoletto
Ne mozete bez Veleža i gotovo dzaba ostalo vam od roditelja, ja vam halalim.![]()
Ma kakav Pika nema tog nigdje, samo Hasic el presidente, korak po korak valja nam prvo u ovu Premier ligu uci.![]()
Hajde Boga ti mahalo je i vama 40 malaca u famoznoj Premier ligi yebajiga tu je to sve u pet deka.
Evo pa cemo usporedit sutra. Znaci 16 nebitno kolo druge lige vs borba za titulu odlucujuca tekma
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Nije loše za zdravlje nekad izbacit ljubomoru, zatoMexico je napisao/la:Boli istina kamenjarko aaaaaGradonacelnik je napisao/la:Da možete bez vize u Deutschland, ne bi vam imo ni ko igrat, a kamoli gledat.Mexico je napisao/la: Bola samo im napisi njiiihhaa njiiiihaaa sta im objasnjavas. Vidis da im pjena na usta ide jer kao drugoligas imamo 1500 clanskih vise od njih i sto znaju da ce ih protiv Zelje sutra u odlucujucoj tekmi za titulu bit pola manje nego nas u nebitnom sesnestom kolu neke cvajtare protiv Olimpika. Jbga brato nije im lako sazvakat to. Satra ih zestoko![]()
pa bola gdje ces to napisat ima 20 000 mostaraca vec vani. Mi se cimpanzo trebamo vracat a ne ici po evropi
![]()
koji babun
Evo pa cemo usporedit sutra. Znaci 16 nebitno kolo druge lige vs borba za titulu odlucujuca tekma
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
Krvi ti ma biži ća issa ti pajdo. Nosi te đavaGradonacelnik je napisao/la:
Nije loše za zdravlje nekad izbacit ljubomoru, zatostara matora podrelejska ojebino!
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
Moj komsija nije ti uredu poredba. Svako kolo za vas je nebitno jer se vec odavno ne borite ni za sta
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Zato pripremi lekse apace i ksanakse kad se budemo borili ako vam i u nebitnim kolima dajemo lekcijeRigoletto je napisao/la:Moj komsija nije ti uredu poredba. Svako kolo za vas je nebitno jer se vec odavno ne borite ni za sta
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
zamjeni "kad" sa "ako" i imat ce smisla
Zamjeni ti breskve sa nektarinama i malo pusti glas kad uplovljavas u Zivogosce moces izbit 120 kuna dnevnicuRigoletto je napisao/la:zamjeni "kad" sa "ako" i imat ce smisla
Edit evo dobro si
Zato pripremi lekse apace i ksanakse ako se budemo borili kad vam i u nebitnim kolima dajemo lekcije![]()
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
de boga ti napisi mu neko u kojoj su ligi i na kojem mjestu. Idi spusti noge u neretvu potakni cirkulaciju, slabo ti je mozak prokrvljen
Ma cao inteligentni kamenjarko. Haj nabrzinu ako su smokve 16 kuna a grozdje 13 daj kilo i sedamsto smokava i dva i cetristo grozdja. Haj brzo bez digitrona koliko sam ti duzanRigoletto je napisao/la:de boga ti napisi mu neko u kojoj su ligi i na kojem mjestu. Idi spusti noge u neretvu potakni cirkulaciju, slabo ti je mozak prokrvljen
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
ajmo kompliciranije:Mexico je napisao/la:Ma cao inteligentni kamenjarko. Haj nabrzinu ako su smokve 16 kuna a grozdje 13 daj kilo i sedamsto smokava i dva i cetristo grozdja. Haj brzo bez digitrona koliko sam ti duzanRigoletto je napisao/la:de boga ti napisi mu neko u kojoj su ligi i na kojem mjestu. Idi spusti noge u neretvu potakni cirkulaciju, slabo ti je mozak prokrvljen![]()
ako se na štriku nalaze troje farmerke, a veliki vođa ukrade dvoje, dok se 20 000 đavola vozi prema kaknju a velež ima 0 trofeja u novijoj povijesti, koliko je svjetlosnih godina zrinjski ispred veleža?
- hskzmostar
- Kontakt:
Rigoletto je napisao/la:de boga ti napisi mu neko u kojoj su ligi i na kojem mjestu. Idi spusti noge u neretvu potakni cirkulaciju, slabo ti je mozak prokrvljen
Meni se cini kolega da su vec drugu godinu u cvajtari ali zato iduce godine u ova doba bit ce opet u cvajtari i citat cemo opet postove poljoprivrednima mexica koji se stidi svog kluba ,prvi par dana se predstavljao kao Lagumdzija tj. slucajni prolaznika nisam ja sa Alijom
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Sta cu se ja bola stidit Veleza nego vas lozio kad napravim novi nick kao sto sam lozio tuzlake par puta. Zrinski Sloboda plafon 8-9 hiljada I gdje ces racunat tu tekmu jbte gdje ti treba pobjeda za titulu a dan suncan ko iz raja. Pa prosle godine je nas u 10 utakmica bilo kuci preko 2500 a vas nesto mizerno. I da akbda kad se budemo borili za titulu i osvojimo je bit ce postena i najsladja a Mostar ce se s mjeseca vidjet kako gori. Evo ti mala ilustracija u nekoliko minuta a samo 35 godina grupe. Uzivaj komsija u plamenu srca gradahskzmostar je napisao/la:Rigoletto je napisao/la:de boga ti napisi mu neko u kojoj su ligi i na kojem mjestu. Idi spusti noge u neretvu potakni cirkulaciju, slabo ti je mozak prokrvljen
Meni se cini kolega da su vec drugu godinu u cvajtari ali zato iduce godine u ova doba bit ce opet u cvajtari i citat cemo opet postove poljoprivrednima mexica koji se stidi svog kluba ,prvi par dana se predstavljao kao Lagumdzija tj. slucajni prolaznika nisam ja sa Alijomtu sam sasvim slucajno.Lani utakmica Zrinjski Sloboda vise privukla gledatelja na stadion nego Velez ukupno na domacim utakmicama zadnje 3 godine,kao sto su njima nebitni Bosna i Sloga tako su nama i Radnik i Krupa ,ali kad Velez bude osvajao svoju prvu titulu neke drzave Svedska i Norveska ce da gore,noc ce postati dan.
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
- hskzmostar
- Kontakt:
Kad budete slavili eto i mene ,povedem starog i njegov dres od Bajevica iz ormara vadimo oblacim ga na svog sina,Draganu cu reci dosta je suplje bilo sta mi ovo vise plasiras kao moj klub kad svi znamo da je petokraka nasa koja je prezivjela svo zlo ovog svijeta ,stara ce napraviti sqrmu i hurmasice iznijet cemo na balkon i pjevati mi smo raja iz mostara onako ponosno,procvjetat ce bijela lala,Pika ce postati hodza a Demirovic ce posteno zaraditi novog Q7,srusit cemo BB i napraviti nesto kao Alianz Arenu samo za Velez,okacit cemo petokraku koja je potjerala ljude iz grada svuda oko stadiona a avenijom cemo zakaciti crvene zastavice ,slavit ce se cijelu noc i dan ,bit ce uveden nacionalni praznik a u knjigama ce djeca uciti kad se prva titula osvojil.
Na svakom mjestu ce se pricati samo o Velezu a ove krvolocne u.stase iz Medjugorja cemo opet zabraniti ako petokraku ne stave na grb ,Sulu cemo potjerati iz grada a sa sirokobrijezanima cemo igrati svaki vikend prijateljske na blatu
To ce biti TAJ DAN
Na svakom mjestu ce se pricati samo o Velezu a ove krvolocne u.stase iz Medjugorja cemo opet zabraniti ako petokraku ne stave na grb ,Sulu cemo potjerati iz grada a sa sirokobrijezanima cemo igrati svaki vikend prijateljske na blatu
To ce biti TAJ DAN
ti si istinski navijac, volis svoj klub kad je najtezeRigoletto je napisao/la:Volim Veleža!
- hskzmostar
- Kontakt:
Zrinjski Sloboda je brata bilo na proslavi 3 do 4 hiljade a zadnja Velezova u vrapcicima je bilo 10356 ,tako su komunisticki brojaci pokazali a oni znamo nikada ne grijese.
a sve je teže i težeChinaglia je napisao/la:ti si istinski navijac, volis svoj klub kad je najtezeRigoletto je napisao/la:Volim Veleža!
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Ode jupol u p.m.Chinaglia je napisao/la:ti si istinski navijac, volis svoj klub kad je najtezeRigoletto je napisao/la:Volim Veleža!
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Nemamo mi sta gledat, opet ces nam smanjit brojku 2 put, kao za ovo Zrinjski - Sloboda prosle godine (8 tisuca plafonMexico je napisao/la: Evo pa cemo usporedit sutra. Znaci 16 nebitno kolo druge lige vs borba za titulu odlucujuca tekma
The Nobles ⚔
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.