Valjda zato sto je ponikao u ZeljiVucevich je napisao/la:Zasto se na svakom ovom spisku gura Gojak... ove sezone nista pokazao nije
BiH - Crna Gora/J. Koreja - BiH 28.5./2.6.2018.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: BiH - Crna Gora/J. Koreja - BiH 28.5./2.6.2018.
- Radioglava
- Kontakt:
Naravno, prodaće se na osnovu jedne reprezentativne utakmice.JavierBosnia je napisao/la:Utakmice na kraju sezone, pripreme ovim ekipama za svjetsko... Mozda bude prilike za neke mlade igrace nase da naprave te transfere, jer ove dvije utakmice im to mogu donijeti. Gledajuci od Sehica, mozda Todorovica, Vranjesa, Sarica, Besic, to mi je onako na prvu
To samo kod nas ima, gdje bi ljudi prodavali igrače preko reprezentacije. To je samo još jedan dokaz o odvratnom mentalitetu ljudi koji prate domaći fudbal.
Ne znam koliko izgubljen moras biti da vjeruješ da će bilo koji ozbiljan klub kupiti igrača samo zato jer je on eto igrao za reprezentaciju jednom. Apsolutno, zašto bi se trudili i pratili igrača u klubu, gdje mogu vidjeti stvarni i konstantni kvalitet kad je bolje navodno potrositi silne pare nakon jedne prijateljske reprezentativne utakmice. Treba ih zvati i dati da troše skupocijeno reprezentativno vrijeme, nije bitno poboljšavati prvu ekipu. Nikako.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Decko, Sehicu bi to mogla biti peta utakmica u pola godine za repku, svakako se dugo taj transfer ocekuje.Radioglava je napisao/la:Naravno, prodaće se na osnovu jedne reprezentativne utakmice.JavierBosnia je napisao/la:Utakmice na kraju sezone, pripreme ovim ekipama za svjetsko... Mozda bude prilike za neke mlade igrace nase da naprave te transfere, jer ove dvije utakmice im to mogu donijeti. Gledajuci od Sehica, mozda Todorovica, Vranjesa, Sarica, Besic, to mi je onako na prvu
To samo kod nas ima, gdje bi ljudi prodavali igrače preko reprezentacije. To je samo još jedan dokaz o odvratnom mentalitetu ljudi koji prate domaći fudbal.
Ne znam koliko izgubljen moras biti da vjeruješ da će bilo koji ozbiljan klub kupiti igrača samo zato jer je on eto igrao za reprezentaciju jednom. Apsolutno, zašto bi se trudili i pratili igrača u klubu, gdje mogu vidjeti stvarni i konstantni kvalitet kad je bolje navodno potrositi silne pare nakon jedne prijateljske reprezentativne utakmice. Treba ih zvati i dati da troše skupocijeno reprezentativno vrijeme, nije bitno poboljšavati prvu ekipu. Nikako.
Saric svakako mijenja klub, a isto tako ce skupiti 5 nastupa za repku u isto toliko i utakmica i prodat ce se prije nego bilo koji mladi pa mozda i bolji igrac iz premijer lige
Besic svakako se spominje otkup, kontinuitet igara ce im i pomoci u tome da ga otkupe.
Vranjes isto, odlicne partije u klubu, odlicne u reprezentaciji.
Ti si lud ako mislis da svakom od njih ovo ne donosi dobro po pitanju transfera. Nisu to u pitanju jedna utakmica vec 5-6
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Tako je Javier, dobre utakmice u klubu i reprezentacija kao šlag na tortu.JavierBosnia je napisao/la:Decko, Sehicu bi to mogla biti peta utakmica u pola godine za repku, svakako se dugo taj transfer ocekuje.Radioglava je napisao/la:Naravno, prodaće se na osnovu jedne reprezentativne utakmice.JavierBosnia je napisao/la:Utakmice na kraju sezone, pripreme ovim ekipama za svjetsko... Mozda bude prilike za neke mlade igrace nase da naprave te transfere, jer ove dvije utakmice im to mogu donijeti. Gledajuci od Sehica, mozda Todorovica, Vranjesa, Sarica, Besic, to mi je onako na prvu
Saric svakako mijenja klub, a isto tako ce skupiti 5 nastupa za repku u isto toliko i utakmica i prodat ce se prije nego bilo koji mladi pa mozda i bolji igrac iz premijer lige
Besic svakako se spominje otkup, kontinuitet igara ce im i pomoci u tome da ga otkupe.
Vranjes isto, odlicne partije u klubu, odlicne u reprezentaciji.
Ti si lud ako mislis da svakom od njih ovo ne donosi dobro po pitanju transfera. Nisu to u pitanju jedna utakmica vec 5-6
BHF
utakmice u repci su tu da ukazu klubovima paznju da prate i u klubu nekog igraca za kog inace vjerovatno ne bi ni znaliRadioglava je napisao/la:Naravno, prodaće se na osnovu jedne reprezentativne utakmice.JavierBosnia je napisao/la:Utakmice na kraju sezone, pripreme ovim ekipama za svjetsko... Mozda bude prilike za neke mlade igrace nase da naprave te transfere, jer ove dvije utakmice im to mogu donijeti. Gledajuci od Sehica, mozda Todorovica, Vranjesa, Sarica, Besic, to mi je onako na prvu
Zarathustra
Sad mi prodje kroz glavu, sta mislite o ovoj postavci gdje bi se Izoni i Duljevic stalno mijenjali i tako zbunjivali protivnika, pa i Izoni i Visca. Znam da je Duljevic uspjesno odgovarao zadatku prednjeg veznog u Ovejarasu, ne znam kakav bi Izet bio, brzina, okomitost, dribling, zadnji pas, pa i cvrstina na nogama obecavaju.
Puno bismo dobili na pas igri ali i brzini, a PJANIC bi igrao bukvalno istu poziciju kao i u Juventusu:
.............Pjanic.......Besic..........
Visca........Hajrovic......Duljevic
......................Dzeko.................
Naravno, podrazumijevam da su standardni u klubovima.
Dobili bismo puno vise na sutevima sa distance, i Pjanic bi bio rastereceniji, ali i puno vise slobodnjaka iz opazne zone, jer se Izet zaleti dok ga neko ne skrsi, pa i Dulja.
Puno bismo dobili na pas igri ali i brzini, a PJANIC bi igrao bukvalno istu poziciju kao i u Juventusu:
Dobili bismo puno vise na sutevima sa distance, i Pjanic bi bio rastereceniji, ali i puno vise slobodnjaka iz opazne zone, jer se Izet zaleti dok ga neko ne skrsi, pa i Dulja.
Lijepo si zamislio to, ali realizacija je problem...hurem je napisao/la:Sad mi prodje kroz glavu, sta mislite o ovoj postavci gdje bi se Izoni i Duljevic stalno mijenjali i tako zbunjivali protivnika, pa i Izoni i Visca. Znam da je Duljevic uspjesno odgovarao zadatku prednjeg veznog u Ovejarasu, ne znam kakav bi Izet bio, brzina, okomitost, dribling, zadnji pas, pa i cvrstina na nogama obecavaju.
BHF
- Bazinga12345
- Kontakt:
Odlican sastav.hurem je napisao/la:Sad mi prodje kroz glavu, sta mislite o ovoj postavci gdje bi se Izoni i Duljevic stalno mijenjali i tako zbunjivali protivnika, pa i Izoni i Visca. Znam da je Duljevic uspjesno odgovarao zadatku prednjeg veznog u Ovejarasu, ne znam kakav bi Izet bio, brzina, okomitost, dribling, zadnji pas, pa i cvrstina na nogama obecavaju.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Dobro to izgleda, ukoliko bi Dzeko, Hajrovic i Duljevic bili sposobni da igraju odbranu na zadovoljavajucem nivou.Bazinga12345 je napisao/la:Odlican sastav.hurem je napisao/la:Sad mi prodje kroz glavu, sta mislite o ovoj postavci gdje bi se Izoni i Duljevic stalno mijenjali i tako zbunjivali protivnika, pa i Izoni i Visca. Znam da je Duljevic uspjesno odgovarao zadatku prednjeg veznog u Ovejarasu, ne znam kakav bi Izet bio, brzina, okomitost, dribling, zadnji pas, pa i cvrstina na nogama obecavaju.
Bojim se da sva trojica imaju ispodprosjan defanzivni ucinak, u skladu s pozicijama. To je Duljevica nedavno, a Hajrovica u vise navrata, odvelo na klupu.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Dzeko defanzivno los? Koji je to napadac defanzivno bolji
Hajrovic i duljevic trebaju igrati sredina i prema naprijed, ne moramo se braniti sa 11 igraca covjece
Hajrovic i duljevic trebaju igrati sredina i prema naprijed, ne moramo se braniti sa 11 igraca covjece
Care tko u danasnjem vremenu ne igra odbranu sa min 10 igraca, a isti tako tko ne koristi u napadu min. 7 igrača taj je zalutao na fudbalske terene!JavierBosnia je napisao/la:Dzeko defanzivno los? Koji je to napadac defanzivno bolji
Svašta!Vrebac je napisao/la:Care tko u danasnjem vremenu ne igra odbranu sa min 10 igraca, a isti tako tko ne koristi u napadu min. 7 igrača taj je zalutao na fudbalske terene!JavierBosnia je napisao/la:Dzeko defanzivno los? Koji je to napadac defanzivno bolji

Bosno moja poharana....
- JavierBosnia
- Kontakt:
Jel mi o fudbalu pricamo?Vrebac je napisao/la:Care tko u danasnjem vremenu ne igra odbranu sa min 10 igraca, a isti tako tko ne koristi u napadu min. 7 igrača taj je zalutao na fudbalske terene!JavierBosnia je napisao/la:Dzeko defanzivno los? Koji je to napadac defanzivno bolji

Članovi Izvršnog odbora su takođe prihvatili prijedlog da se na utakmici sa Crnom Gorom, upriliči zvanični oproštaj za igrače koji su odigrali najmanje 80 zvaničnih nastupa za „A“ selekciju, a to su Emir Spahić, Zvjezdan Misimović i Vedad Ibišević.

Teferič u najavi.
Samo satnica me zanima, ima li zvanične potvrde?

Samo satnica me zanima, ima li zvanične potvrde?
Izgleda da je s Lulicem bilo nekih nesporazuma, cim ga nema u ovoj grupi.Vucevich je napisao/la:Članovi Izvršnog odbora su takođe prihvatili prijedlog da se na utakmici sa Crnom Gorom, upriliči zvanični oproštaj za igrače koji su odigrali najmanje 80 zvaničnih nastupa za „A“ selekciju, a to su Emir Spahić, Zvjezdan Misimović i Vedad Ibišević.
Mislim ovo "80 i vise nastupa" je

-
- Kontakt:
Nema ni Mede tu, sta se odmah izmislja.
"Ti si mali ovdje zalutao." Pape
za Lulicem mi puca qrac, haris da nije u americi bi bio garant
Zarathustra
-
- Kontakt:
A sto ti puca za Lulom qrac? Zato sto je odigro skoro 60 utakmica u nasem dresu? Sto je jedna od glavnih karika zlatne generacije? Sto je dostojanstveno se oprostio od reprezentacije? Sto ga prosinecki ne zna nazvat ko covjeka? Nezahvalna bagra.Moggi je napisao/la:za Lulicem mi puca qrac, haris da nije u americi bi bio garant
"Ti si mali ovdje zalutao." Pape
Nifty ti bi se stvarno trebao smiriti malo. Bgm 75% ili više tvojih postova su preagresivni ako se ne slažeš s nekim. Ako ne znaš konstruktivno pričati, šuti.NiftyDribbler je napisao/la:A sto ti puca za Lulom qrac? Zato sto je odigro skoro 60 utakmica u nasem dresu? Sto je jedna od glavnih karika zlatne generacije? Sto je dostojanstveno se oprostio od reprezentacije? Sto ga prosinecki ne zna nazvat ko covjeka? Nezahvalna bagra.Moggi je napisao/la:za Lulicem mi puca qrac, haris da nije u americi bi bio garant
BHF
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.