Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Interista di cuore
- Kontakt:
Re: Serie A
Sramota sta je uradjeno Romi veceras...sad sam evo gledo,ovo je uzas ! nadam se da ovaj kreten nikad vise nece sudit Serie A...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- Los*Blancos
- Kontakt:
Mada nema veze sa temom ali da postavim ovu vijest, ipak je vezana za drage nase Italijane
Byorn Moreno sudija koji je 2002 na SP pokrao Italiju protiv J.Koreje, policija ga uhvatila sa 6 kg heriona u New Yorku
Napomena 1999 je bio pod suspenzijom od 20 tekmi i opet je sudijo SP 2002
FIFA=MAFIA
Slika govori 1000 rijeci
Italija-Koreja 2002

Byorn Moreno sudija koji je 2002 na SP pokrao Italiju protiv J.Koreje, policija ga uhvatila sa 6 kg heriona u New Yorku
Slika govori 1000 rijeci

El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
Ma gdje ce neko talijane pokrasti, ma nema sanse, oni se uvijek izvuku, cak urgiraju fifi da se nekakav frings suspenduje. Koliko ima prica o tome da su talijani miljenici srece i da se njima pomaze, ja cu mu odma duplo kontrirati da je bash suprotno. Recimo svi talijani su padavicari, foliranti, sminkeri, a tores, rivaldo, vilja, gerrad i ostali kao nisu, sve suho zlato postenoLos*Blancos je napisao/la:Mada nema veze sa temom ali da postavim ovu vijest, ipak je vezana za drage nase Italijane![]()
Byorn Moreno sudija koji je 2002 na SP pokrao Italiju protiv J.Koreje, policija ga uhvatila sa 6 kg heriona u New YorkuNapomena 1999 je bio pod suspenzijom od 20 tekmi i opet je sudijo SP 2002
FIFA MAFIA
Slika govori 1000 rijeciItalija-Koreja 2002
nema potpisa
- alan_kardec
- Kontakt:
Los*Blancos je napisao/la:Mada nema veze sa temom ali da postavim ovu vijest, ipak je vezana za drage nase Italijane![]()
Byorn Moreno sudija koji je 2002 na SP pokrao Italiju protiv J.Koreje, policija ga uhvatila sa 6 kg heriona u New YorkuNapomena 1999 je bio pod suspenzijom od 20 tekmi i opet je sudijo SP 2002
FIFA=MAFIA
Auuuu brate sjećam se ove tekme. Nevjerovarna krađa je to bila! Ovako ofirne sudijske krađe se više ne dešavaju ni u PL BiH. Ali ako ćemo iskreno, vratila je to FIFA talijanima četiri godine poslije protiv Australaca, i to sa kamatom.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ma Chievo je uvijek igrao bolje u gostima nego kod kuce, tako da ne vjerujem u te dvije pobjede. Mozda i zato sto ni na Bentegodiju nisu nikad imali veliki broj navijaca. No vidjecemo. Bitno je da obezbijede sto ranije opstanak.brazzo je napisao/la:Leteći magarci dobro počeli sezonu sa par ozbiljnih utakmica i ako sad dobiju 2 kući to bi tek bilo iznenađenje uz Mainz najveće u ligama 5-ce.
Pelissier je godinama jedan od najboljih strijelaca lige i nije mi jasno kako ga nijedna ekipa iz vrha nije nikad uzela. Podcijenjen je totalno.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
pogledao skraćeni snimak iz breše i roma je žestoko pokradena, sviran penal za nešto što je bilo izvan 16. i što nije uopšte ni faul, plus isključenje za mexesa, pa onda im nije svirao penal za čisto igranje rukom, pa u prvom hrvački zahvat na borielu isto nema penala, jedna ogromna katastrofa, suđenje iz godine u godinu sve gore u italiji
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- armageddon666
- Kontakt:
Vidi se na njemu da je narkic xDLos*Blancos je napisao/la:Mada nema veze sa temom ali da postavim ovu vijest, ipak je vezana za drage nase Italijane![]()
FIFA=MAFIA
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-
- senad_flamin
- Kontakt:
Lazio nije dobio Milana u Rimu 12 godina....al sta nam vrijedi sad to kad situacija ne izgleda dobro ...milan mora mijenjati taktiku pod hitno na 4-5-1
-RIVALDO-
-
Phill Jackson
- Kontakt:
normalno da hoce,lik se trebo futsalom(mali fudbal),a ne pravim fudbalom bavit,samo za brazil normalno igra,u realu nista posebno,u cityu dno dna,,osim driblinga nista nema,pas igra i sut nidje veze,plus sto je prelijensenad_flamin je napisao/la:MOGGI IZJAVIO IBRAHIMOVIC CE BITI VELIKO POJACANJE ZA MILAN
ROBINHO CE BITI PROMASAJ !
LEONARDA TREBA STO PRIJE DA NEKO ANGAZUJE IZ ITALIJE !!
SVI ZNAMO DA JE OVAJ MOGGI VELIKI ZNALAC...ZATO STO PRIJE ROMA NEKA ANGAZUJE LEA!!
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
- sarajlija89
- Kontakt:
Roma ce se borit za opstanak kako je krenula..uz sve pehove koje imaju sa povredama pa sada i sa sudijama
Jbg...
ma ocekujem sudijsku komepnzaciju vec protiv intera
pa bar bod da uzmete..bicu zahvalan

Jbg...
ma ocekujem sudijsku komepnzaciju vec protiv intera
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
blattera treba za muda objesiti. nepojmljivo je kako jedan korumpirani krmak poput njega koji nema pojma o fudbalu može biti čelnik fife? a platini nije ništa bolji imho i on ima izjava svako malo. bruka i sramota za uefu i fifu, da jedan diler i narkoman može suditi svjetska prvenstva??? sad će neko reći pa nije mu 2002. dokazano da je bio diler a ja ću mu onda reći pa ne možeš ti 6kg heroina dobiti tek tako preko noći...Los*Blancos je napisao/la:Mada nema veze sa temom ali da postavim ovu vijest, ipak je vezana za drage nase Italijane![]()
FIFA=MAFIA
što se rome tiče borriello je spomenuo kakve se takve stvari milanu ne mogu dogoditi. ne slažem se baš, ima tu istine ali nije to baš tako, sjetimo se cesene i 3 čista poništena gola milanu. ovom izjavom vjerujem da je zauvijek zatvorio vrata milana i da se neće vratiti sa posudbe. inače suđenje je u seriji a spalo zaista na niske grane. vjerujem da bi neko radi ovoga morao odgovarati ili glavni sudijski delegat za seriu a collina ili predsjednik figc-a jer je očigledno da neke sudije sistemski rade ovakve stvari.
Il club più titolato al Mondo.
- Evil Genius
- Kontakt:
**** su nas al' realno gledano onakve kikseve ozbiljna i jaka odbrana ne smije pravit (prvi gol). . . cinjenica je da smo u krizi i da su to neki psiholoski problemi jer igrackim kadrom ne da ne zaostajemo nego smo u nekim segmentima ravnopravni/ako ne cak i bolji od nekih favorita tako da nam suspenzije i povrede ne smiju bit alibi za lose rezultate. ekipu su pravili kako su htjeli i prema nekim odredjenim planovima i zamislima uprave tako da je totalno neodgovorno, neprofesionalno i nefer prema igracima s klupe govorit kako smo zbog povreda tu gdje jesmo.
sto se borriella tice pomislio sam istu stvar, zatvorio si je vrata milana (isto kao i burdisso) al' isto tako spomenuo je i juve i inter tako da nije ciljano 'blatio' milan nego jednostavno u afektu izjavio kako se roma neravnopravno tretira u odnosu na 'velikane sa sjevera' (nije to daleko od istine, uzimajuci u obzir desavanja iz nekih proslih sezona).
mogu samo rec da je steta sto je mozda nasa najbolja partija ove sezone onako zavrsila.
forza roma
sto se borriella tice pomislio sam istu stvar, zatvorio si je vrata milana (isto kao i burdisso) al' isto tako spomenuo je i juve i inter tako da nije ciljano 'blatio' milan nego jednostavno u afektu izjavio kako se roma neravnopravno tretira u odnosu na 'velikane sa sjevera' (nije to daleko od istine, uzimajuci u obzir desavanja iz nekih proslih sezona).
mogu samo rec da je steta sto je mozda nasa najbolja partija ove sezone onako zavrsila.
forza roma
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
dajte link za Roma - Inter da normalno ide da ne koci ... nasao sam ih dosta al ni jedan ne radi normalno
- tony-mortale
- Kontakt:
bet 365aS_Roma je napisao/la:dajte link za Roma - Inter da normalno ide da ne koci ... nasao sam ih dosta al ni jedan ne radi normalno
a imas i ovdje
http://atdhe.net/24681/watch-as-roma-vs-inter-milan
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Bravo Mirko 
E dosta je ovaj Inter guzovace dobijao nek se malo okrene.
- tony-mortale
- Kontakt:
al za razliku od prošle godine kad bi kod 0-0 mirinjo ubacio još jednog igrača u napad ili bar ofanzivnog veznog, rafa ide zatvarati u 70 i nekoj min., umjesto dva napadača milita i pandeva idu muntari i neki dvojnik pata(doduše 20 -ak sm niži) kao čuva 0-0 i zatvara utakmicu, a ranieri 2 špica nova ubacuje i na kraju mu se isplatilo
- Unforgotten
- Kontakt:
A koga izbacujetony-mortale je napisao/la:al za razliku od prošle godine kad bi kod 0-0 mirinjo ubacio još jednog igrača u napad ili bar ofanzivnog veznog, rafa ide zatvarati u 70 i nekoj min., umjesto dva napadača milita i pandeva idu muntari i neki dvojnik pata(doduše 20 -ak sm niži) kao čuva 0-0 i zatvara utakmicu, a ranieri 2 špica nova ubacuje i na kraju mu se isplatilo
Golmana mozda
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
- Thunderstruck
- Kontakt:
Zabi ga Mirko majstorski.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.