Ono se jednostavno nije smijelo desiti. Ocajna igra, skok, nikakve postave, akcije ni igre. Igraci ko bez para pardon, glave. Nerezonski promasaji da se covjek zapita ko je na parketu...uzassss
Nesto je truhlo u drzavi Danskoj
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
skoro pa bio strajk zbog dugovanjamahalac je napisao/la:Nocasnja utakmica protiv Leotara definitvno potvrdjuje pisanja nekih na forumu oko vodjenja tima.
Ono se jednostavno nije smijelo desiti. Ocajna igra, skok, nikakve postave, akcije ni igre. Igraci ko bez para pardon, glave. Nerezonski promasaji da se covjek zapita ko je na parketu...uzassss![]()
Nesto je truhlo u drzavi Danskoj
e **** ga ako je Leotar najslabija ekipa Lige 8 onda si ti neupucen u kvalitet timova ove lige. bosna je odigrala tacno onoliko koliko je trebalo i cim smo malo pojacali odbranu razbili smo ih. igrali smo utakmicu bez centra sa jedva oporavljenim Ikonicem i Hajricem i pobijedili 18 razlike ja tu nikako ne mogu vidjeti neki neuspijeh. igrali su kako su igrali citavu utakmicu dosta ležerno ali zasto da ne, sto se ne bi malo opustili protiv ovih slabijih timova? Protiv sirokog ce to biti sasvim druga prica. i molim vas da dok se ne desi neki neuspijeh da nepravite dramu ovdje po forumu posebno ne od ovakvih pobjeda po 20 razlike. sta sad treba da se pobjeđuje po 60 razlike da bi bili svi sretni? onda bi se nasli neki koji bi rekli vidite ovo forsira se velika pobjeda a zanemaruju mladi igraci igramo samo sa 7 igraca..elvir.vogosca je napisao/la:E ako je ono lagana pobjeda... Najslabija ekipa lige mucila je Bosnu tri cetvrtine. Morace se dosta toga uraditi do utorka...Mukiol je napisao/la:Lagana pobjdea kao i uvijek, nadam se da taj strajk nece uticati na nase igrace, jer ako se to desi, ako Bosna ne bude igrala NLB...Bosna je sampion oooooooooooo
Usput, snimak utakmice na TV Vogosca veceras u ponoc...
A kako si zakljucio da je kriza u Bosni???Mukiol je napisao/la:Ma kriza za Bosnu, nadam se da ce se aBd prevazici...bilo je fino prosle sezone gledati Lenca, Grera, Beileya...valjalo bi da dovedmo neko pojacanje nakon sto se situacija smiri i klub stane na noge
cuj grerMukiol je napisao/la:Ma kriza za Bosnu, nadam se da ce se aBd prevazici...bilo je fino prosle sezone gledati Lenca, Grera, Beileya...valjalo bi da dovedmo neko pojacanje nakon sto se situacija smiri i klub stane na noge
haj sto su se oni opustili, nego sto mi tako opusteni zivce potrgase do negdje zadnjih 5 min. tekme....fera je napisao/la:e **** ga ako je Leotar najslabija ekipa Lige 8 onda si ti neupucen u kvalitet timova ove lige. bosna je odigrala tacno onoliko koliko je trebalo i cim smo malo pojacali odbranu razbili smo ih. igrali smo utakmicu bez centra sa jedva oporavljenim Ikonicem i Hajricem i pobijedili 18 razlike ja tu nikako ne mogu vidjeti neki neuspijeh. igrali su kako su igrali citavu utakmicu dosta ležerno ali zasto da ne, sto se ne bi malo opustili protiv ovih slabijih timova? Protiv sirokog ce to biti sasvim druga prica. i molim vas da dok se ne desi neki neuspijeh da nepravite dramu ovdje po forumu posebno ne od ovakvih pobjeda po 20 razlike. sta sad treba da se pobjeđuje po 60 razlike da bi bili svi sretni? onda bi se nasli neki koji bi rekli vidite ovo forsira se velika pobjeda a zanemaruju mladi igraci igramo samo sa 7 igraca..elvir.vogosca je napisao/la:E ako je ono lagana pobjeda... Najslabija ekipa lige mucila je Bosnu tri cetvrtine. Morace se dosta toga uraditi do utorka...Mukiol je napisao/la:Lagana pobjdea kao i uvijek, nadam se da taj strajk nece uticati na nase igrace, jer ako se to desi, ako Bosna ne bude igrala NLB...Bosna je sampion oooooooooooo
majkemi to mukiol nisi normalan..ovo gore rece, a asd govoris o krizi..Mukiol je napisao/la:Lagana pobjdea kao i uvijek, nadam se da taj strajk nece uticati na nase igrace, jer ako se to desi, ako Bosna ne bude igrala NLB...Bosna je sampion oooooooooooo
nije grer nego Greer mozda ti je zato on napisao ˝Cuj Grer?˝Mukiol je napisao/la:Pa bolan jedva dobise leotar...i cuj kakva kriza... GRER je sjajno znao odigrati pogotovu u ULEb cupu, ona njegova zakucavanja su bila fenomenalna i podizala su publiku na noge uvijek
Ama o cemu ti pricas,citas li ti svoje postove,vidis li sta pises ....prvo kazes lagana pobjeda kao i uvijek....dalje napises kriza...dobili 20 razlike,kasnije kazes jedva dobili...na cemu si kume da i ja uzmem da mi tako dobro budeMukiol je napisao/la:Pa bolan jedva dobise leotar...i cuj kakva kriza... GRER je sjajno znao odigrati pogotovu u ULEb cupu, ona njegova zakucavanja su bila fenomenalna i podizala su publiku na noge uvijek
ma kita od igraca,nije bitno kako se pise, niko ga ni zapamtio nijefera je napisao/la:nije grer nego Greer mozda ti je zato on napisao ˝Cuj Grer?˝Mukiol je napisao/la:Pa bolan jedva dobise leotar...i cuj kakva kriza... GRER je sjajno znao odigrati pogotovu u ULEb cupu, ona njegova zakucavanja su bila fenomenalna i podizala su publiku na noge uvijek
Nije poenta u tome kolika je razlika nego kakva je tekma bila tri cetvrtine... Ako tebe to ne brine, mene brine. Sa Leotarom su mogli to ispraviti ali cisto sumnjam da ce Siroki, Igokea, Zrinjski dozvoliti takvu lezernost. Nije vazno protiv koga igras, vazan je odnos prema igri. A meni se onaj odnos od sinoc i nije bas svidio. Kao da momcima fali motivacije za domace prvenstvo. Na kraju krajeva, mozda je i bolje sto je sinoc bila ovakva utakmica, da se pojedinci malo spuste na zemlju. Fino je sedmo mjesto u NLB ali ako osvojis plasman u tu ligu i naredne sezone. A to moze samo radom i zalaganjem.fera je napisao/la:e **** ga ako je Leotar najslabija ekipa Lige 8 onda si ti neupucen u kvalitet timova ove lige. bosna je odigrala tacno onoliko koliko je trebalo i cim smo malo pojacali odbranu razbili smo ih. igrali smo utakmicu bez centra sa jedva oporavljenim Ikonicem i Hajricem i pobijedili 18 razlike ja tu nikako ne mogu vidjeti neki neuspijeh. igrali su kako su igrali citavu utakmicu dosta ležerno ali zasto da ne, sto se ne bi malo opustili protiv ovih slabijih timova? Protiv sirokog ce to biti sasvim druga prica. i molim vas da dok se ne desi neki neuspijeh da nepravite dramu ovdje po forumu posebno ne od ovakvih pobjeda po 20 razlike. sta sad treba da se pobjeđuje po 60 razlike da bi bili svi sretni? onda bi se nasli neki koji bi rekli vidite ovo forsira se velika pobjeda a zanemaruju mladi igraci igramo samo sa 7 igraca..elvir.vogosca je napisao/la:E ako je ono lagana pobjeda... Najslabija ekipa lige mucila je Bosnu tri cetvrtine. Morace se dosta toga uraditi do utorka...Mukiol je napisao/la:Lagana pobjdea kao i uvijek, nadam se da taj strajk nece uticati na nase igrace, jer ako se to desi, ako Bosna ne bude igrala NLB...Bosna je sampion oooooooooooo
ma nemas ti tu sta pouzdano znati i ptice na grani znaju da je u leotaru velika kriza i da se nije znalo hoce li uopste doci u sarajevo na utakmicu i ne zna se da li ce uopste zavrsiti ovu ligu ali igracki su daleko od najslabije ekipe lige. tu je standardno dobri zotovic onda markovic koji uvijek protiv bosne odigra odlicno pa onda onaj suter koji je sve pogađao on mi je nepoznat od ranije al je strasno odigrao u petak . ali uporedi samo situaciju u leotaru i bosni znaci u leotaru igraju igraci koji su manje vise navikli na ovakve uslove a u bosni je tu puno igraca koji nisu navikli da im se ne placa a igrama su zasluzili i mnogo vise i onda ce ti biti jasno zasto su se 3/4 igraci bosne onako poigravali. tek su u cetvrtoj zapeli i tad su razbili protivnika.elvir.vogosca je napisao/la:
Nije poenta u tome kolika je razlika nego kakva je tekma bila tri cetvrtine... Ako tebe to ne brine, mene brine. Sa Leotarom su mogli to ispraviti ali cisto sumnjam da ce Siroki, Igokea, Zrinjski dozvoliti takvu lezernost. Nije vazno protiv koga igras, vazan je odnos prema igri. A meni se onaj odnos od sinoc i nije bas svidio. Kao da momcima fali motivacije za domace prvenstvo. Na kraju krajeva, mozda je i bolje sto je sinoc bila ovakva utakmica, da se pojedinci malo spuste na zemlju. Fino je sedmo mjesto u NLB ali ako osvojis plasman u tu ligu i naredne sezone. A to moze samo radom i zalaganjem.
A za Leotar... Kada sam govorio da su najslabija ekipa Lige 8 mislio sam prije svega na finansije jer pouzdano znam da su jedva skuckali pare da nastupe i cak je bilo i upitno da li ce gostovati u Sarajevu. Momci igraju samo zato sto vole kosarku, nemaju neki specijalni cilj. I zato im skidam kapu. Hvala im, pokazali su zvijezdama da ce se morati potruditi da se takmice u NLB-u naredne sezone. Ne sumnjam da ce u tome uspjeti ali ne treba nikome od nas da pijemo tablete za smirenje.
ima dolazi nam Will Baynum iz Detroit Pistonsa...ipsa je napisao/la:Pa Kevine reci ima li sta od pojacanja Bosne???
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, DjaniTarik, Google Adsense [Bot], Maverick, VensanKasel i 19 gostiju.