Disi malo,pozlice ti zbog Zelje.High je napisao/la:Veliki stranački derbi:
FKŽ (SDA) i MŠZ (HDZ).
Sretno svim biračima koji idu na skup!
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
💩💩
Kompromis je napisao/la: Ljudino moze li se ovaj sal ponijeti na tekmu...
Dan te ne vidio ljudi su na svojoj tekmi imali predizborni skup gdje su im se obracali najveci zvanicnici SDA stranke, u kocijama dolazili i bacali im salove a oni im se vise obradovali nego mladi majmuni bananama....
Jbg sa ovakvim "ekscesima" kao sto su skupovi i konji se ne moze Zeljo povezati jer su se takvi motkama tjerali sa grbavice... a nije da nisu slicno pokusali.......

poziva načelnika Nedžada Koldžu da zaustavi političke igre oko najvažnijeg projekta za sport u Novom Sarajevu, te ga podsjeća da mu nije bio problem obećati obnovu Grbavice prije par godina na proslavi titule, kada mu je FK „Željezničar“ trebao u izbornoj 2012. godini,
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Još mu zalijepi onu fotografiju A. Zukića na Plavo-bijeloj noći od mitova.miky_hz je napisao/la:Kompromis je napisao/la: Ljudino moze li se ovaj sal ponijeti na tekmu...
Dan te ne vidio ljudi su na svojoj tekmi imali predizborni skup gdje su im se obracali najveci zvanicnici SDA stranke, u kocijama dolazili i bacali im salove a oni im se vise obradovali nego mladi majmuni bananama....
Jbg sa ovakvim "ekscesima" kao sto su skupovi i konji se ne moze Zeljo povezati jer su se takvi motkama tjerali sa grbavice... a nije da nisu slicno pokusali.......![]()
![]()
![]()
poziva načelnika Nedžada Koldžu da zaustavi političke igre oko najvažnijeg projekta za sport u Novom Sarajevu, te ga podsjeća da mu nije bio problem obećati obnovu Grbavice prije par godina na proslavi titule, kada mu je FK „Željezničar“ trebao u izbornoj 2012. godini,
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
miky_hz je napisao/la:Kompromis je napisao/la: Ljudino moze li se ovaj sal ponijeti na tekmu...
Jbg sa ovakvim "ekscesima" kao sto su skupovi i konji se ne moze Zeljo povezati jer su se takvi motkama tjerali sa grbavice... a nije da nisu slicno pokusali.......![]()
![]()
![]()

Dušmanske podvale i fotošop, Željkan je čist od političkih zavrzlama još od svog postanka!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/uh ... amir-zukicUhapšen generalni sekretar SDA Amir Zukić
Antirežimski klub univerzalne vrijednosti!Načelnik Općine Novo Sarajevo Nedžad Koldžo i direktor FK Željezničar Mirsad Šiljak potpisali su danas ugovor kojim Općina podržava izgradnju južne tribine te unapređenje infrastrukture stadiona Grbavica za nastupe seniorske reprezentacije BiH.
Ugovor je vrijedan 200.000 KM, a Koldžo je rekao da se nada da će ove novčana sredstva biti dobra finansijska injekcija Želji.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sretno Zrinjski! ABD SA TRI BODA nazad u Mostar!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Opa gledaj Ultasa sto su zakrcili puteve ka Sarajevu
Nisam ocekivao ovo bas ovako da ce ici,ali neka .Pa da se veceras vec i proslavi ,mi smo stavili pive da se hlade
Nisam ocekivao ovo bas ovako da ce ici,ali neka .Pa da se veceras vec i proslavi ,mi smo stavili pive da se hlade
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
Convicts1988
- Kontakt:
Da je meni doživiti s mojim Čelikom za života ovako borbu za titulu i prvo mjesto par kola prije kraja, ako nas ne bi 4- 5 hiljada otišlo za Sarajevo qrac bi si sjekao 
Imali iko posao u Mostaru, il je danas čović dao neradni dan navijačima zrinjskog?
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Teško mi je povjerovati i da imaju tu brojnost s obzirom da ih je duplo manje na domačim utakmicama..
Njima drug respect i za ovih 400-500 ipak im je baza 3-4 puta manja od nase.Convicts1988 je napisao/la:Da je meni doživiti s mojim Čelikom za života ovako borbu za titulu i prvo mjesto par kola prije kraja, ako nas ne bi 4- 5 hiljada otišlo za Sarajevo qrac bi si sjekao
Iznenadili su me ovom brojkom jer ih nisam vidio u izdanju iznad 300.
Mi da trebamo proslaviti titulu u Sarajevo otislo bi 5 hiljada
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Mozda dozivis u Federalnoj, samo cete tada ici u Mostar, SImin Han, Gradacac...itd.Convicts1988 je napisao/la:Da je meni doživiti s mojim Čelikom za života ovako borbu za titulu i prvo mjesto par kola prije kraja, ako nas ne bi 4- 5 hiljada otišlo za Sarajevo qrac bi si sjekao
- Zeljeznicar -
Pa imali ste 2009. godine sličnu situaciju u kojoj ste mogli dokazati to o čemu govoriš, pa mrka kapa.Convicts1988 je napisao/la:Da je meni doživiti s mojim Čelikom za života ovako borbu za titulu i prvo mjesto par kola prije kraja, ako nas ne bi 4- 5 hiljada otišlo za Sarajevo qrac bi si sjekao
-
Convicts1988
- Kontakt:
Pa dobro @ Zenzo, vratit ćemo se nazad :pZenzo je napisao/la:Mozda dozivis u Federalnoj, samo cete tada ici u Mostar, SImin Han, Gradacac...itd.Convicts1988 je napisao/la:Da je meni doživiti s mojim Čelikom za života ovako borbu za titulu i prvo mjesto par kola prije kraja, ako nas ne bi 4- 5 hiljada otišlo za Sarajevo qrac bi si sjekao
@avenija, slažem se .. Fina brojka za njih svakako .
Ovo me podsjeca na proslu godinu i 450 laznih sarajlija na putu prema krupi. Nadam se da se ovi nece vratiti popisani kao oni 
- ANTIANTIFA
- Kontakt:
Njih je pukla euforija i zato ovolika brojka, ista stvar kao i sa robijasima u finalu kup-a prije par godina, znaju da u ovoj utakmici mogu rijesiti sve, znamo svi i da im je broj gro navijaca dosta manji, kao i brojnost na domacim tekmama, ovdje su i ultrasi, i simpatizeri i oni koji odu jednom godisnje na tekmu, svakako za pohvalu, daj boze da je ta brojka milja, pa da imamo jaku tifo scenu, ovako sve zavisi od tekme, rezultata i bitnosti utakmice
cesto odem do šanka al linija je tanka izmedju jave i sna, vrha i dna
A manijake kao nije pukla euforija u tom finalu,njih je kao standardno milja i po,dvije u Zenici,.ANTIANTIFA je napisao/la:Njih je pukla euforija i zato ovolika brojka, ista stvar kao i sa robijasima u finalu kup-a prije par godina,
ANTIANTIFA je napisao/la:Njih je pukla euforija i zato ovolika brojka, ista stvar kao i sa robijasima u finalu kup-a prije par godina, znaju da u ovoj utakmici mogu rijesiti sve, znamo svi i da im je broj gro navijaca dosta manji, kao i brojnost na domacim tekmama, ovdje su i ultrasi, i simpatizeri i oni koji odu jednom godisnje na tekmu, svakako za pohvalu, daj boze da je ta brojka milja, pa da imamo jaku tifo scenu, ovako sve zavisi od tekme, rezultata i bitnosti utakmice

Jel jos iko napunio vasu zdenku osim Hordi ?
I vas je tada doslo 1500-2000 u Zenicu u uzvratu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Danas bi covjek na covjeku bio da su ovi nasi puleni bili pametni kao sto nisu.
Ali eto vidjet cemo veceras.
Ali eto vidjet cemo veceras.
- Zeljeznicar -
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.