Dakle, po ovome ti pretpostavljaš da će Liverpool izaći na teren da brani stečenu prednost?hurem je napisao/la:Ako mislis na Romu, jesu u revansu protiv Barce, samo umjesto Cengiza igrao Schik!muxa je napisao/la:Da li su ijednom ove sezone igrali ovu formaciju?
Vec sam na par tema spomenuo da ako iko moze ni iz cega primiti 3,4 gola onda je to Liverpool, zbog svoje kiks odbrane i slabasnog golmana, i to ne od velikih protivnika, nego bilo kakvih, evo krenuvsi od WBA prosloh vikenda.
Roma pogotovo moze zabiti 3,4 na domacem terenu, sinoc su dali 2 i pored katastrofalne predstave...Liverpool moze drzati 0:0 do 85.minute i onda u zadnjih 5,6 minuta + nadoknada primiti 3 komada ---- to je jednostavno takva ekipa. Da je sinoc nakon 5:0 zavrsilo 5:4 ne bi bilo nista cudno(za Liverpool).
Roma mora biti bas disciplinovana i naprijed poprilicno ucinkovita, treba tu i srece naravno. Mogu dati ta 3,4 gola zasigurno, pitanje je samo koliko mogu svoj gol sacuvati.
Inace ja sam vjeciti optimista, bio sam i protiv Barce, bio sam i na Bernabeu kada je rijec o Juventusu. I sada sam optimista.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Liverpool nece ispasti premlad kao Barca i Redsi nikad ne igraju def bez obzira na sve. Vidjelo se protiv Citya (koji ima mozda jedan od najjacih napadackih potencijala svijetu) nakon 3-0 iz prve tekme u drugoj su se branili jedno pol. i to nije bilo to. U drugom druga prica, napadacki i na kraju preokret. Znaci dvije lekcije naucene kako na svojim tako na tudim (Barcinim) greskama. Romu ocekuje pretezak posao, istina je da mogu zabiti 3 ali primit ce isto toliko jer s nacinom na koji Liverpool igra to je zagarantovano.
eto neka EDF prepiše taktiku yebenog stokea ili od prije mourinha, itekako ih možeš zaustaviti.
koliko god dobrih odrađenih utakmica imao toliko je nevjerovatno kiksnuo sa liverpulom, stvarno da se zapitaš da li ih je lik ikad gledao i šta je on to spremao pred utakmicu
koliko god dobrih odrađenih utakmica imao toliko je nevjerovatno kiksnuo sa liverpulom, stvarno da se zapitaš da li ih je lik ikad gledao i šta je on to spremao pred utakmicu
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Empoli ubjedljivo prvi i izborio je povratak u Serie A, bit ce prava borba za drugo mjesto i direktan plasman u Serie A
nadam se da ce to biti Parma ili Palermo, u svakom slucaju zelim obje ekipe u Serie A, pogotovo Parmu

nadam se da ce to biti Parma ili Palermo, u svakom slucaju zelim obje ekipe u Serie A, pogotovo Parmu

Daj Bari i Parmu.
Joj sudija, VAR-a i go.vana.
Penal cist kao suza, ali ne mozes i crveni Jesusu dati, iako je glup, to stoji.
Penal cist kao suza, ali ne mozes i crveni Jesusu dati, iako je glup, to stoji.
Jesu pravila,ali je glupo dvostruko kaznjavanje.
Promasio lik
I eto kazne i dovršetka posla jbg.
Promasio lik
I eto kazne i dovršetka posla jbg.
Alison rukom preko centra i tacno na prsa Radji. 
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Pa taj isti City je u dvije tekme napravio 100 šansi Liverpoolu, ljudi su bili bolji i prvu utakmicu a Lpool zabijao golove i opet su imali dosta sreće u uzvratu. City poveo u drugom minutu, ovi kao bez glave trčali po terenu, opet city imao 10 šansi do poluvremena i da im sudija nije poništio čist gol ( inače jedan od najgluplje poništenih golova koje sam ja vidio u zivotu) bilo bi 2-0 i onda bi imali čitavo poluvrijeme da im daju jedan ili dva gola i da ih izbace.Amsterdam1312 je napisao/la:Liverpool nece ispasti premlad kao Barca i Redsi nikad ne igraju def bez obzira na sve. Vidjelo se protiv Citya (koji ima mozda jedan od najjacih napadackih potencijala svijetu) nakon 3-0 iz prve tekme u drugoj su se branili jedno pol. i to nije bilo to. U drugom druga prica, napadacki i na kraju preokret. Znaci dvije lekcije naucene kako na svojim tako na tudim (Barcinim) greskama. Romu ocekuje pretezak posao, istina je da mogu zabiti 3 ali primit ce isto toliko jer s nacinom na koji Liverpool igra to je zagarantovano.
Roma ih moze dobiti 3 razlike sigurno ali mora im se poklopiti par stvari, onu formaciju što je izveo u Rimu bi kući sto posto bila od koristi, Salah jeste dobar ali nije bolji od Messia a Leo se nije vidio u Rimu. Rani gol po mogućnosti i sve se okreće na stranu Vučice. Ja se nadam da će ih uspjeti izbaciti ali mozda je malo i previše očekivati da u dvije runde knock out faze nadoknadi po 3 gola zaostatka.
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
pozivam te da mi pokazes te sanse Citya iz prve utakmice molim te, osim suta Sanea nakon prvog gola Salaha ljudi bukvalno nisu imali sanse, pa nisu imali suta u okvir gola, to im se prvi put desilo ove godine i onda jedan klaun poput tebe dodje i kaze da je City bio boljiBobadilla je napisao/la:Pa taj isti City je u dvije tekme napravio 100 šansi Liverpoolu, ljudi su bili bolji i prvu utakmicu a Lpool zabijao golove i opet su imali dosta sreće u uzvratu. City poveo u drugom minutu, ovi kao bez glave trčali po terenu, opet city imao 10 šansi do poluvremena i da im sudija nije poništio čist gol ( inače jedan od najgluplje poništenih golova koje sam ja vidio u zivotu) bilo bi 2-0 i onda bi imali čitavo poluvrijeme da im daju jedan ili dva gola i da ih izbace.Amsterdam1312 je napisao/la:Liverpool nece ispasti premlad kao Barca i Redsi nikad ne igraju def bez obzira na sve. Vidjelo se protiv Citya (koji ima mozda jedan od najjacih napadackih potencijala svijetu) nakon 3-0 iz prve tekme u drugoj su se branili jedno pol. i to nije bilo to. U drugom druga prica, napadacki i na kraju preokret. Znaci dvije lekcije naucene kako na svojim tako na tudim (Barcinim) greskama. Romu ocekuje pretezak posao, istina je da mogu zabiti 3 ali primit ce isto toliko jer s nacinom na koji Liverpool igra to je zagarantovano.
Roma ih moze dobiti 3 razlike sigurno ali mora im se poklopiti par stvari, onu formaciju što je izveo u Rimu bi kući sto posto bila od koristi, Salah jeste dobar ali nije bolji od Messia a Leo se nije vidio u Rimu. Rani gol po mogućnosti i sve se okreće na stranu Vučice. Ja se nadam da će ih uspjeti izbaciti ali mozda je malo i previše očekivati da u dvije runde knock out faze nadoknadi po 3 gola zaostatka.
Roma je smijesna, na srecu prosli Barcu i to je to, trebali su bar 10 primiti od Liverpoola, al ne gine njima petica i na Olimpicu
Ajmo bamos Inter dobiti ove juventine,svi za Napoliii
ima li neko kakav link za mobitel
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
Bas se na ovaj inter ne moze osloniti
Tigre, ne rise druze, dosta te je vala ovih dana. Svoj ti pos'o.tajger je napisao/la:Bas se na ovaj inter ne moze osloniti
Crveni.
Zadnja izmjena: Gefufna, dana/u 28 apr 2018, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kinezi su u kabini

Gurbino pravi Interov stereotipni igrac.
Gurbino pravi Interov stereotipni igrac.
Smjesno nastavlja se kradja po italiji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Forza Juve