Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Cudi me da Zeljeznicar malo odlucnije nije usao,uglavnom Zrinjski diktira igru i drzi loptu,Zajimovic ovamo sam igra.
Btw Zrinjski da ima pravog spica imao bi 10+ bodova vec sad.Kad skontas da imaju tu Handzica i ovog malog u rosteru koji danas prvi put igra(btw nije los),i da im vrlo cesto krila igraju spica.Zaista da je tu neki dobar spic davno bi oni titulu uzeli.
Btw Zrinjski da ima pravog spica imao bi 10+ bodova vec sad.Kad skontas da imaju tu Handzica i ovog malog u rosteru koji danas prvi put igra(btw nije los),i da im vrlo cesto krila igraju spica.Zaista da je tu neki dobar spic davno bi oni titulu uzeli.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- svrakino1921
- Kontakt:
Opet Fico nije dobio penal
-
Sariel1987
- Kontakt:
Cuj nije los. Hajdarevic je zvijer.o sudbo kleta
kuknjava 
- Evolution87
- Kontakt:
Idemo Nemanjaaa
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Tačno tako, onih 3-4 miliona odmah uplatite Q ne ko ciganija na 30 godinasvrakino1921 je napisao/la:Samo placat porez Drzavi BiH i bit ce svima bolje i bit ce stadiona i vrhunskih terena
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- svrakino1921
- Kontakt:
Ne sekirajBarbarossa je napisao/la:I opet će izgubiti na kraju.FKŽ ima tu šugavost koja u ovakvim mečevima donosi prevaguMortemHz je napisao/la:U ovim trenutcima Zrinjski je mnogo bolji protivnik od Željezničara.
Dobit ce Zrinja
Mujic i pomocnici na nivu fkt
Baka ima puno vise opcija na klupi za promjenit utakmicu,mada u ovom odnosu nema sta mjenjat jel diktiraju igru.Ali pun klinac ofanzivnih varijanti ima na klupi,npr ovog Bencuna izbacit koji je los po meni tu gurnut Todorovica koji je doktorirao ovakve utakmice.Ili malog Hajdarevica na klupu Bilbiju u spic a iza Bekrica ubacit,zaista puno rijesenja ima u rezervi.Dok ovamo vidim jedini Zeca koji moze uraditi nesto posebno sto dugo nije igrao i mislim da ima motiva vise od ovih sto su sad u igri.
Baka ima puno vise opcija na klupi za promjenit utakmicu,mada u ovom odnosu nema sta mjenjat jel diktiraju igru.Ali pun klinac ofanzivnih varijanti ima na klupi,npr ovog Bencuna izbacit koji je los po meni tu gurnut Todorovica koji je doktorirao ovakve utakmice.Ili malog Hajdarevica na klupu Bilbiju u spic a iza Bekrica ubacit,zaista puno rijesenja ima u rezervi.Dok ovamo vidim jedini Zeca koji moze uraditi nesto posebno sto dugo nije igrao i mislim da ima motiva vise od ovih sto su sad u igri.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A i ne treba im pobjeda toliko, realno. Oni sa bodom i vise nego zadovoljni idu u Mostar, imaju +3, imaju prednost nad zeljom ako budu isti na kraju.miky_hz je napisao/la:Mujic i pomocnici na nivu fkt![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- svrakino1921
- Kontakt:
Bitno je da se placaPantelija je napisao/la:Tačno tako, onih 3-4 miliona odmah uplatite Q ne ko ciganija na 30 godinasvrakino1921 je napisao/la:Samo placat porez Drzavi BiH i bit ce svima bolje i bit ce stadiona i vrhunskih terena
I kako je Pantelija
Docekase prekid i eto ga 1-0.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobro si tiBarbarossa je napisao/la:I opet će izgubiti na kraju.FKŽ ima tu šugavost koja u ovakvim mečevima donosi prevaguMortemHz je napisao/la:U ovim trenutcima Zrinjski je mnogo bolji protivnik od Željezničara.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Husarić u dilerijumu ja msm hahah
Mora tuzlak Želju yebat barem nekako 
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Baka Sliskovic
realno ako do sad nije objasnio ovom utakmicom je covjek prekucao 
- Barbarossa
- Kontakt:
Pa šta uradi ovaj hahahahahh koji je ovo gromalj uspio syebati 3:1 situaciji s golmanom hahahhahaha
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Sasvim dovoljno vremena da Zeljo ovo dobije.
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Što je bilo zadnjih 5 minuta?
Blokirao mi stream kad je Zrinjski zabio.
Blokirao mi stream kad je Zrinjski zabio.
Sugavci spasavali i bod na svom stadionu!!!
Znaci moram opet Baka Baka Baka
Hej u ovakvoj utakmici gura djete od 19 godina koji uz to prvi put pocinje u sezoni,taj mali daje gol povrh svega
Pa onda izvodi stopera uvodi klasicnog spica i ovaj isto daje gol
Znaci veceras sa ovom partijom mene kao gledaoca ove igre je kupio i pokazao koji je majstor.Da ne kazem da su oni cijelo vrijeme imali kontrolu utakmice i realno po sansama trebali i dobit.Strasno je postavio utakmicu,strasan osjecaj nema sta vidi se da je doktor fudbala bio.Nemozes ti imati "nos" tek tako za vidjeti sto drugi je vide.Bravo Baka.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.