PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Sramota pite
- svrakino1921
- Kontakt:
Brate svaka cast i Hvala na podrsciSariel1987 je napisao/la:Mrsh siso.citaj pazljivije .COYS je napisao/la:Jufkice i kozojebi u deliriju
Sta je?
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovi tuljani iz doline mumijevih se bas ono digli....cuj,sad im Kup malo.....ko da dominiraju ligom godinama.... ahahahhahahaha....hajd, razumijem da to kaze navijac zrinje al meljkanovci tako nesto da izvale....gluho bilo
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Kazu da je mladi igrac Zrinjskog kod prvog gola igrao rukom. Utakmica se ponavlja vcrs od 23:30!!!
A haj sve na stranu što su najmanje pozvani da ikog zayebavaju, bacaju ovdje već davno izlizane fore...vidi onog sa programskom shemom BHT-a, gore, koji pokemoni.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- svrakino1921
- Kontakt:
I VOLIM ZELJU JOS VISE I VISE POSLIJE OVAKVIH UTAKMICAstaragarda je napisao/la:E ako je forum mjerilo,golem jesvrakino1921 je napisao/la:GOLEM JE GOLEMstaragarda je napisao/la:Nije golem
Pogledaj forum samo....pregolem,štaviše
GOLEM SI ZELJO
- svrakino1921
- Kontakt:
Club Atletico de MadridOsim13 je napisao/la:Atletiko Madrid, kaj ne.
smeta mi što gotovo čitava liga napravi rezultat protiv Želje u svlačionici pevaju: “Bit će Željo … šampion, ne znam čime je to Željo zaslužio”, kazao je trener Plavih.

Adzeme izdrzi!!!!
- svrakino1921
- Kontakt:
Hej Zrinjski ko nam brani da bude ko lani
Pa ocito niko osim naravno Zeljeznicara
Pa ocito niko osim naravno Zeljeznicara
- svrakino1921
- Kontakt:
I celne ljude pa ce da vidimo kako ce se stvari odvijat

Trebalo bi uvesti porez na golove koje zeljkan primi u 90+ minuti. Drzava bi se obogatilasvrakino1921 je napisao/la:

Situacija ista, hoću li samo postavljati one od prošle godine opet ili da nove pravim?MocMahale444 je napisao/la:mozes ti i bolje, ima vise materijalawobly92 je napisao/la:Saće Bekrić ući i dati gol za Želja, nije još gotovo!![]()
jbga ljudi rekoH ja davno samo kup, samo kup. Cestitke Zrinjskom na tituli
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Probisvjet
- Kontakt:
**** ih opet pavlaka.bihuzur je napisao/la:Adzeme izdrzi!!!!

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
e čuj ne smiješ pjevat biće željo kur.ac šampion ahahahahahahah
svi nam to pjevaju, čime smo to zaslužili pahahahahahahahahah
doživotno ADŽEMA za trenera

svi nam to pjevaju, čime smo to zaslužili pahahahahahahahahah
doživotno ADŽEMA za trenera

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
"I ono što mene smeta, gotovo čitava liga pjeva 'Biće Željo kurаc šampion'. Ne znam čime smo mi to zaslužili", rekao je Adžem.

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Neda Baka pardona nikome
Sta je brkoooooooooooo

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Evolution87
- Kontakt:
Pa pjevaj i ti adzeme boli te qracwobly92 je napisao/la:"I ono što mene smeta, gotovo čitava liga pjeva 'Biće Željo kurаc šampion'. Ne znam čime smo mi to zaslužili", rekao je Adžem.

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
znači ovo nisu istine da je trener kluba sjeo na presicu i ponovio towobly92 je napisao/la:"I ono što mene smeta, gotovo čitava liga pjeva 'Biće Željo kurаc šampion'. Ne znam čime smo mi to zaslužili", rekao je Adžem.

historija se piše pred našim očima

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.