NBA Playoffs 2018.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs 2018.
Sad ce doc dezurni seratori koji gledaju kosarku preko box scora i pricat o 3 air balla Beastbrooka, a to sto se ostatak ekipe nije pojavio na utakmici to nista, jedini jadni Adams se nesto bori, skace i Felton na kraju, Russ s e baca po parketu, doda nekom, ovaj mu momentalno vraca loptu ko boomerang.
Prosla je bolja ekipa, Mitchel nestvaran, al dobit ce metlu od raketa, posebno ako ne bude Rubija, a i s njim im nisu vece sanse
Prosla je bolja ekipa, Mitchel nestvaran, al dobit ce metlu od raketa, posebno ako ne bude Rubija, a i s njim im nisu vece sanse
AHAHAHAjosipmusa je napisao/la:Je li ovo Gobert zabi 15 za 5 minuta u trecoj ?
Vazniji Gobert od malog, koji spremi prcanu u close-out tekmi, Gobert ce zabit 38 za 5 tekmi
Jos me napade kae neas veze o koshi, a u slijedecem postu kaze Rodney Hood bi imo 20 ppg mjesto Mitchella, Allahu dragi, bez stida i obraza onako hladno, pa ne postoji Nba tim koji moze "nastimat" Hood-u 20+ ppg. Nea i ovo postala glupost, upravu je @nez, i ja se ispisujem, halalite za smaranje i ako sam koga uvrijedio u ovih zadnjih 7-8 godina. Zivjeli
Jeboga dan i Knicksi, kakav sjeb. Daj Melo idi vise u LA
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
pa realno i nemaš pojma, tebi neki Harden Tito, a Capela svu igru vrtialemsa je napisao/la:AHAHAHAjosipmusa je napisao/la:Je li ovo Gobert zabi 15 za 5 minuta u trecoj ?
Vazniji Gobert od malog, koji spremi prcanu u close-out tekmi, Gobert ce zabit 38 za 5 tekmi![]()
Jos me napade kae neas veze o koshi, a u slijedecem postu kaze Rodney Hood bi imo 20 ppg mjesto Mitchella, Allahu dragi, bez stida i obraza onako hladno, pa ne postoji Nba tim koji moze "nastimat" Hood-u 20+ ppg. Nea i ovo postala glupost, upravu je @nez, i ja se ispisujem, halalite za smaranje i ako sam koga uvrijedio u ovih zadnjih 7-8 godina. Zivjeli
Zasto PG ima ovako los tretman kod sudija, pa nije role player mrtvi. Onaj faul na kraju sto nije sviran je sramota.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ma nikakav faul, Gobert je baš dobro skočio pokraj njega i ovaj mu je skočio u stranu u tijelo da iznudi faul, dobro da nisu svirali
Ti si poceo s vrijedjanjem a i nastavljas.RollsRoyce je napisao/la:Ti si poredio paula i mitchella, i tebi isto kazem, nema potrebe da se vrijedjamo, biti cu strpljiv jos malo, sljedeca uvreda ili pogrdni naziv, i ja pocinjem.alemsa je napisao/la:AHAHAHARollsRoyce je napisao/la:Mutavi ste i jedan i drugi, po vama jedan Dwight Howard nikada ne bi mogao biti top 3 igrac lige, a bio je upravo to, i to uglavnom zbog defanzivnih karakteristika.
Procitajte malo sta pisu ljudi koji se razumiju u kosarku, a ne bleacher report ili forumasi na realgmu, alem je dokazana neznalica, a ovaj musa je poceo pratiti nba od 2016.
Poredi Dwighta koji je coj'k davo 20 ppg i uz to igro nenormalnu odbranu, drzo sve od kosa do trice, sa Gobertom, i kae nea neko pojma. Poredjenje ti je na mijestu ono u rangu Ariza-Mitchell u napaduAli da Hood bi igro kao Mitchell da je prva opcija
Balo balavi ja ovo gledam 20 godina, trebam citat nekog ko se razumije
Ne kazem da ce ovaj biti lice fransize i mozda vec sljedece godine vazniji, ali Gobertov povratak ih je uveo u playoff, Gobert je elitni defanzivac, dok je ovaj scorer na nivou mccolluma, naravno da ce ovaj biti bolji i prodati vise karata, ali trenutno nije bitniji i tacka.
Ja sam ti samo stavljao u kontekst na sto prostiji nacin sto se tice Paul-a. Normalno da je Gobert elitni defanzivac, ali ovoj ekipi treba napad, odbranu imaju, ti ne svatas da ova ekipa nea igraca koji moze sam kreirat sut mimo Mitchella. Poredis Dwighta i Goberta, Orlando Dwight jeste bio top 3 igrac lige, Kobe/LBJ (zavisno kako je ko smatro tad, LBJ je uzimo Mvps a Kobe titule), i Dwight je bio treci iza njih, ali je Dwight bio Hakeem za Goberta u napadu, koji nista nije bolji od Capele niti Adamsa. Oko Dwighta su izgradili ekipu, ko ce oko Goberta izgradit ekipu? Onda kaes da bi Hood mijesto Mitchella imao isto
"Scorer na nivou Mccolluma" samo sto je ovaj prva opcija, i kao rookie zatvori Russa.
The Jazz, left for dead by many after going 4-11 while Gobert missed a month to recover from a sprained PCL and bone bruise in his left knee, rescued their season with one of the most impressive extended stretches of defensive dominance in recent memory. With Gobert as the catalyst, the Jazz are 23-4 since Jan. 24, allowing only 96.2 points per 100 possessions. That's 6.1 points stingier than the Rockets, who rank second during that span, which is the same difference as between Houston and the 19th-ranked Dallas Mavericks.alemsa je napisao/la: Ti si poceo s vrijedjanjem a i nastavljas.
Ja sam ti samo stavljao u kontekst na sto prostiji nacin sto se tice Paul-a. Normalno da je Gobert elitni defanzivac, ali ovoj ekipi treba napad, odbranu imaju, ti ne svatas da ova ekipa nea igraca koji moze sam kreirat sut mimo Mitchella. Poredis Dwighta i Goberta, Orlando Dwight jeste bio top 3 igrac lige, Kobe/LBJ (zavisno kako je ko smatro tad, LBJ je uzimo Mvps a Kobe titule), i Dwight je bio treci iza njih, ali je Dwight bio Hakeem za Goberta u napadu, koji nista nije bolji od Capele niti Adamsa. Oko Dwighta su izgradili ekipu, ko ce oko Goberta izgradit ekipu? Onda kaes da bi Hood mijesto Mitchella imao istoe moj kralju
"Scorer na nivou Mccolluma" samo sto je ovaj prva opcija, i kao rookie zatvori Russa.
Eto ti ekipe oko Goberta, članak od prije mjesec dana
Westbrook malo nervozan
kad porastem bicu Melo, naredne sezone 28 milki
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Inace Jazz ima elitnu odbranu i sa i bez Goberta.
Pa znaci im mnogo u odbrani, logicno coj'k je beton na toj strani parketa.PlayGod je napisao/la:The Jazz, left for dead by many after going 4-11 while Gobert missed a month to recover from a sprained PCL and bone bruise in his left knee, rescued their season with one of the most impressive extended stretches of defensive dominance in recent memory. With Gobert as the catalyst, the Jazz are 23-4 since Jan. 24, allowing only 96.2 points per 100 possessions. That's 6.1 points stingier than the Rockets, who rank second during that span, which is the same difference as between Houston and the 19th-ranked Dallas Mavericks.alemsa je napisao/la: Ti si poceo s vrijedjanjem a i nastavljas.
Ja sam ti samo stavljao u kontekst na sto prostiji nacin sto se tice Paul-a. Normalno da je Gobert elitni defanzivac, ali ovoj ekipi treba napad, odbranu imaju, ti ne svatas da ova ekipa nea igraca koji moze sam kreirat sut mimo Mitchella. Poredis Dwighta i Goberta, Orlando Dwight jeste bio top 3 igrac lige, Kobe/LBJ (zavisno kako je ko smatro tad, LBJ je uzimo Mvps a Kobe titule), i Dwight je bio treci iza njih, ali je Dwight bio Hakeem za Goberta u napadu, koji nista nije bolji od Capele niti Adamsa. Oko Dwighta su izgradili ekipu, ko ce oko Goberta izgradit ekipu? Onda kaes da bi Hood mijesto Mitchella imao istoe moj kralju
Eto ti ekipe oko Goberta, članak od prije mjesec dana
Prilicno sam siguran da Rakete imaju ili negativan rekord ili blizu .500 u ovih 8 tekmi sto Capela nije igrao. Jeste da je mali sample ali bez Capele nea sanse da bi imali i priblizno 60 pobjeda, jos im znaci bruku na obje strane jer vrte konstatno PnR, napad izgledao kao patnja bez Clinta u tim tekmama sto nije igrao, pa? Ne moze biti vazniji od Hardena i Cp3 da se jos 6 puta rodi
-
RollsRoyce
- Kontakt:
Donovan Mitchell
Now in no way am I trying to discredit the efforts of Donovan Mitchell and his phenomenal performance this year. Leading not only the Jazz in scoring, but all rookies is a great accomplishment. Mitchell is likely the Jazz superstar of the future and can lead this organization to great heights. However, he does not yet have the same impact as Rudy Gobert. And the proof is in the pudding. With just Mitchell on the court, the Jazz are a lottery team struggling to win games. But with Gobert and Mitchell, they suddenly turn into a top 5 team in the Western Conference with a promising future. Donovan Mithcell has a very bright future ahead of him. But for now, there's nothing wrong with being the second best player on a great team.
Dio teksta jednog covjeka koji se bavio, i bavi kosarkom, naravno, josipmusa zna bolje.
Now in no way am I trying to discredit the efforts of Donovan Mitchell and his phenomenal performance this year. Leading not only the Jazz in scoring, but all rookies is a great accomplishment. Mitchell is likely the Jazz superstar of the future and can lead this organization to great heights. However, he does not yet have the same impact as Rudy Gobert. And the proof is in the pudding. With just Mitchell on the court, the Jazz are a lottery team struggling to win games. But with Gobert and Mitchell, they suddenly turn into a top 5 team in the Western Conference with a promising future. Donovan Mithcell has a very bright future ahead of him. But for now, there's nothing wrong with being the second best player on a great team.
Dio teksta jednog covjeka koji se bavio, i bavi kosarkom, naravno, josipmusa zna bolje.
Pa gledaj partije ove 2miki_92 je napisao/la:Westbrook malo nervozan![]()
Melo reinkarnacija Singlera, PG vise TO nego poena
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
A kakvi su bez Mitchella? Ne zna seRollsRoyce je napisao/la:Donovan Mitchell
Imas uzorak sa i bez Goberta, nea sa i bez Mitchella duzi period.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 28 apr 2018, 09:23, ukupno mijenjano 1 put.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Sarmelino je napisao/la:Jeboga dan i Knicksi, kakav sjeb. Daj Melo idi vise u LA
Ja sjeba, šta si očekivao, titulu sa ovim isodivljacima, to samo ti i alem možete.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Lol ne, ja samo nisam htio da igraju protiv njih.rio_Ferdy88 je napisao/la:Sarmelino je napisao/la:Jeboga dan i Knicksi, kakav sjeb. Daj Melo idi vise u LA
Ja sjeba, šta si očekivao, titulu sa ovim isodivljacima, to samo ti i alem možete.
Ovako je perfektno
can't win with these catsSarmelino je napisao/la:Pa gledaj partije ove 2miki_92 je napisao/la:Westbrook malo nervozan![]()
kad porastem bicu Melo, naredne sezone 28 milki![]()
Melo reinkarnacija Singlera, PG vise TO nego poenaKnicksi su napravili trejd desetljeca.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ocekivo sam barem da budu dvocifreni u elimination gameu.rio_Ferdy88 je napisao/la:Sarmelino je napisao/la:Jeboga dan i Knicksi, kakav sjeb. Daj Melo idi vise u LA
I jos onaj faul nad PGem
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ti i tvoja procjena talenta, ne govorim sad, govorim na početku sezonealemsa je napisao/la:Lol ne, ja samo nisam htio da igraju protiv njih.rio_Ferdy88 je napisao/la:Sarmelino je napisao/la:Jeboga dan i Knicksi, kakav sjeb. Daj Melo idi vise u LA
Ovako je perfektno
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kakva? I tad sam rekao da su Rakete bolja ekipa, kad su svi brujali da je Okc beton, espn pisao da su Rakete 4a ekipa zapada daj ba. Nadji mi slobodno post, eto a mogu ti naci svoje postove kad su potpisali PG pa i Mela.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ti i tvoja procjena talenta, ne govorim sad, govorim na početku sezonealemsa je napisao/la:Lol ne, ja samo nisam htio da igraju protiv njih.rio_Ferdy88 je napisao/la:
Ovako je perfektno
Samo nisam htio da igraju protiv njih, Rakete bi ih izbacile svakako, ne svidja mi se matchup i to je to, isto nebi volio ni protiv New Orleansa igrat. Ovo ostalo mimo Gsw, moze.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.