PA KAĆE BITbiceDUPLA je napisao/la:Sta kazes KACE biti dupla...Imamo ih ko vi titula![]()
![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Sad sam gledao izvjestaj sa sinosnje utakmice kod oba gola Zeljeznicara se cuje i navija se bit ce Zrinjski k.urac sampion.
Sad tek ne razumijem izjavu Adzema i sto mu je to trebalo
Opet kontradiktornost u izjavama.
Sad tek ne razumijem izjavu Adzema i sto mu je to trebalo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- svrakino1921
- Kontakt:
Sabinho je napisao/la:Cestitam HSK Zrinjski na zasluzeno osvojenoj tituli! Posteno, za razliku od nekih koji su pokusavali doci so titule van zelenog terena. Medjutim, pravda je opet pobijedila. Gospodin Misimovic mora shvatiti da mu najbolji igrac mora biti u plavom dresu, a ne u zutom. Cestitke i gospodinu Sliskovicu, jos jednom je dokazao da je vrhunski strucnjak.
- svrakino1921
- Kontakt:
Naravno da si sad gledao jer je tek sad smontiran za pustanje u etermiky_hz je napisao/la:Sad sam gledao izvjestaj sa sinosnje utakmice kod oba gola Zeljeznicara se cuje i navija se bit ce Zrinjski k.urac sampion.
Sad tek ne razumijem izjavu Adzema i sto mu je to trebaloOpet kontradiktornost u izjavama.
Nego jesili ga jedva docekao
Zalosno je sto ovi prodani sa lavora ne kontaju nista. Sad oni kasne i za nama i za svinjskim. Neku velicinu glume a klub im u rasulu. Kunem se Bogom da ce ih jos i Siroki zaobici ubrzo po peharima. Njima drago a Svinjski uze ligu mi kup. Oni suhog kurca i cekaju nas da im obezbjedimo evropu. Ali neka ih jos ih jednom trehnuti na Grbavici tj 3x i jednom X i dosta im ove sezone. A u stvari sta ocekivati od navijaca ciji klub ima titula ko Celik.
ŽELJEZNIČAR 1921
ma nemoj pjenit oko moje..bice dupla bicebiceDUPLA je napisao/la:Zalosno je sto ovi prodani sa lavora ne kontaju nista. Sad oni kasne i za nama i za svinjskim. Neku velicinu glume a klub im u rasulu. Kunem se Bogom da ce ih jos i Siroki zaobici ubrzo po peharima. Njima drago a Svinjski uze ligu mi kup. Oni suhog kurca i cekaju nas da im obezbjedimo evropu. Ali neka ih jos ih jednom trehnuti na Grbavici tj 3x i jednom X i dosta im ove sezone. A u stvari sta ocekivati od navijaca ciji klub ima titula ko Celik.
U
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kazes ne kontaju nista a slagao si jedno pet stvari u ovom postubiceDUPLA je napisao/la:Zalosno je sto ovi prodani sa lavora ne kontaju nista. Sad oni kasne i za nama i za svinjskim. Neku velicinu glume a klub im u rasulu. Kunem se Bogom da ce ih jos i Siroki zaobici ubrzo po peharima. Njima drago a Svinjski uze ligu mi kup. Oni suhog kurca i cekaju nas da im obezbjedimo evropu. Ali neka ih jos ih jednom trehnuti na Grbavici tj 3x i jednom X i dosta im ove sezone. A u stvari sta ocekivati od navijaca ciji klub ima titula ko Celik.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
izađi malo na vazduh, lijep je danbiceDUPLA je napisao/la:Zalosno je sto ovi prodani sa lavora ne kontaju nista. Sad oni kasne i za nama i za svinjskim. Neku velicinu glume a klub im u rasulu. Kunem se Bogom da ce ih jos i Siroki zaobici ubrzo po peharima. Njima drago a Svinjski uze ligu mi kup. Oni suhog kurca i cekaju nas da im obezbjedimo evropu. Ali neka ih jos ih jednom trehnuti na Grbavici tj 3x i jednom X i dosta im ove sezone. A u stvari sta ocekivati od navijaca ciji klub ima titula ko Celik.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
belosevic28
- Kontakt:
A na sta li oni onanisu cijelu polusezonu. Nece osvojiti ni ligu ni kup, izaci ce u Evropu kao i mi i tjt, doduse oni sa 2. a mi sa 3. pozicije...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma osvojit ce kup onibelosevic28 je napisao/la:A na sta li oni onanisu cijelu polusezonu. Nece osvojiti ni ligu ni kup, izaci ce u Evropu kao i mi i tjt, doduse oni sa 2. a mi sa 3. pozicije...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
nek krupa uzme kup a sarajevo 3. mjestobelosevic28 je napisao/la:A na sta li oni onanisu cijelu polusezonu. Nece osvojiti ni ligu ni kup, izaci ce u Evropu kao i mi i tjt, doduse oni sa 2. a mi sa 3. pozicije...
u prvoj ligi federavije i RS-a stavri polako dolaze na svoje mjesto, Tuzla City i Zvijezda koračaju ka premijerki. Biće ova liga još luđa sljedeće sezone o.O
- svrakino1921
- Kontakt:
Onda moraju vas pobjeditRigoletto je napisao/la:nek krupa uzme kup a sarajevo 3. mjestobelosevic28 je napisao/la:A na sta li oni onanisu cijelu polusezonu. Nece osvojiti ni ligu ni kup, izaci ce u Evropu kao i mi i tjt, doduse oni sa 2. a mi sa 3. pozicije...
Pa svakako im nista nece "znaciti" ta utakmica.Oni su sa dvije domace pobjede prvaci.svrakino1921 je napisao/la:Onda moraju vas pobjeditRigoletto je napisao/la:nek krupa uzme kup a sarajevo 3. mjestobelosevic28 je napisao/la:A na sta li oni onanisu cijelu polusezonu. Nece osvojiti ni ligu ni kup, izaci ce u Evropu kao i mi i tjt, doduse oni sa 2. a mi sa 3. pozicije...
![]()
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nije njima ni do čega, crni oblaci su nad njima.Rigoletto je napisao/la:izađi malo na vazduh, lijep je danbiceDUPLA je napisao/la:Zalosno je sto ovi prodani sa lavora ne kontaju nista. Sad oni kasne i za nama i za svinjskim. Neku velicinu glume a klub im u rasulu. Kunem se Bogom da ce ih jos i Siroki zaobici ubrzo po peharima. Njima drago a Svinjski uze ligu mi kup. Oni suhog kurca i cekaju nas da im obezbjedimo evropu. Ali neka ih jos ih jednom trehnuti na Grbavici tj 3x i jednom X i dosta im ove sezone. A u stvari sta ocekivati od navijaca ciji klub ima titula ko Celik.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
svrakino1921 je napisao/la:Podrska strucnom stabu i upravi
VOLIM TE MISKE
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- svrakino1921
- Kontakt:
High je napisao/la:svrakino1921 je napisao/la:Podrska strucnom stabu i upravi
VOLIM TE MISKE
Gdje mene nađe
Pozdrav sa tribine stadiona Pecara. Deremo Krupu samo tako. A ti aj na Partizu, vap u ruke i čisti spomenik. Živjelo bratstvo i jedinstvo, živjelo staro Veležovo, živio Tito. Jel tako Rigi.Rigoletto je napisao/la:nek krupa uzme kup a sarajevo 3. mjestobelosevic28 je napisao/la:A na sta li oni onanisu cijelu polusezonu. Nece osvojiti ni ligu ni kup, izaci ce u Evropu kao i mi i tjt, doduse oni sa 2. a mi sa 3. pozicije...
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
tako je, živelo drugarstvo i prijateljske na Mostarskom blatuPERO1234 je napisao/la:Pozdrav sa tribine stadiona Pecara. Deremo Krupu samo tako. A ti aj na Partizu, vap u ruke i čisti spomenik. Živjelo bratstvo i jedinstvo, živjelo staro Veležovo, živio Tito. Jel tako Rigi.Rigoletto je napisao/la:nek krupa uzme kup a sarajevo 3. mjestobelosevic28 je napisao/la:A na sta li oni onanisu cijelu polusezonu. Nece osvojiti ni ligu ni kup, izaci ce u Evropu kao i mi i tjt, doduse oni sa 2. a mi sa 3. pozicije...
nemoj tako rigo brate moj...nisu oni krivi sto su im klubovi prijateljski nastrojeni, al silna armija iz 2 auta ih je potjerala sa mostarskog blata
U
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.