Safet Sušić - Pape
- Principatus
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Cuo sam, da cemo u Albaniji cak ici na poraz. Pa sta bude bude.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
gori je od GlavašaPrincipatus je napisao/la:Cuo sam, da cemo u Albaniji cak ici na poraz. Pa sta bude bude.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- Sexmachineboy
- Kontakt:
hahahaha,sa susicem mi ni poraz necemo zasluzitPrincipatus je napisao/la:Cuo sam, da cemo u Albaniji cak ici na poraz. Pa sta bude bude.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- Principatus
- Kontakt:
Ma da, sanse nemamo, Albanija ce nam najmanje 4, pa mozda cak i 3 ili nedaj boze 2 gola uvaliti.
A ako odigraju jako mogao bi da bude i 1. Nakantati ce nas toliko, da ce nasi unuci jos sve utakmice sa 0:4 pocinjati.
A ako odigraju jako mogao bi da bude i 1. Nakantati ce nas toliko, da ce nasi unuci jos sve utakmice sa 0:4 pocinjati.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Slavuja za selektora.Pa nek onanise sa narodnom masom. 
Posto je ocigledno,da raji treba nesto milozvucno a mozda miloklizno.
Posto je ocigledno,da raji treba nesto milozvucno a mozda miloklizno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
I mi olako sad svaku repku shvatamo, ko biva eto mi nesto ekstra jaki sad pa nam malo bod iz Albanije. Kad vidim koga su mucili i otkidali bodove u proslim kval-tekmama, normalno je da ce se ici s respketom kod njih.
Nije niko lud izjaviti da cemo im hebat majku i uvalit' im pet komada, ili cek, ustvari neko je to vec izjavljivao pa posrnuo na nos
Nije niko lud izjaviti da cemo im hebat majku i uvalit' im pet komada, ili cek, ustvari neko je to vec izjavljivao pa posrnuo na nos
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Kad ce taj glavni sastanak UEFe,pa da se rahat odmorimo jedno pet sest godina.Adinjo je napisao/la:I mi olako sad svaku repku shvatamo, ko biva eto mi nesto ekstra jaki sad pa nam malo bod iz Albanije. Kad vidim koga su mucili i otkidali bodove u proslim kval-tekmama, normalno je da ce se ici s respketom kod njih.
I onda na miru pratiti bocanje Markicu i tako to.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la:Kad ce taj glavni sastanak UEFe,pa da se rahat odmorimo jedno pet sest godina.Adinjo je napisao/la:I mi olako sad svaku repku shvatamo, ko biva eto mi nesto ekstra jaki sad pa nam malo bod iz Albanije. Kad vidim koga su mucili i otkidali bodove u proslim kval-tekmama, normalno je da ce se ici s respketom kod njih.
I onda na miru pratiti bocanje Markicu i tako to.
Ja cu se baciti na modelarstvo ahbabu moj. Tu su nam vece sanse, ipak smo bili svjetski prvaci birkvatile, i evropski ako se ne varam.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
Bolji smo od Albanije...
Safet Sušić, selektor nogometne reprezentacije BiH, nakon poraza na Koševu od Francuske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj 2012. godine, okrenuo se pripremama za naredni susret protiv selekcije Albanije u Tirani 8. oktobra.
Spisak igrača na koje računam za naredni duel objavit ću iduće sedmice. Okupljanje je zakazano za 4. oktobar u Sarajevu, dok je planirano da u Tiranu otputujemo dan prije utakmice - kaže Safet Sušić.
Popularni Pape dosta vremena provodi gledajući snimke s utakmica našeg narednog protivnika i analizirajući njihovu igru.
Vidi se da nema puno rizika u njihovoj igri. Selektor Albanije Josip Kuže preferira igru sa pet veznih igrača i samo jednim napadačem. Veoma teško primaju pogotke, ali isto tako ih teško i postižu.
Naš selektor očekuje da će Albanci i u duelu sa Zmajevima igrati zatvoreno.
Teško da oni mogu promijeniti svoj stil. Očekujem da će igrati tvrdo i protiv nas, jer bi oni u tom meču bili zadovoljni bodom.
Nakon viđenog na kasetama, Sušić je uvjeren da je bh. selekcija kvalitetnija od izabranika Kužeovih izabranika.
Sigurno da smo puno bolja reprezentacija. Uvjeren sam da ako odigramo kako znamo, pozitivan rezultat ne bi smio izostati. U Tirani idemo na pobjedu, iako ni neriješeno nije loše za nas.
Većina bh. reprezentativaca dobro igra u svojim klubovima.
Pratim igre svih naših nogometaša, i stvarno sam zadovoljan njihovim izvedbama. Jedino me brine povreda kapitena Emira Spahića, zbog koje nije igrao u posljednjem duelu. Ipak nadam se da će se oporaviti i spreman doći na okupljanje u Sarajevo.
Admir Vladavić sjajno igra za Žilinu, kao i mladi Muhamed Bešić u Hamburgu.
Vladavić je odličan igrač, ali takvih nogometaša već imam u timu. Ipak,ako nastavi sa kvalitetnim partijama moguće je da ga pozovem. Što se Bešića tiče, on je budućnost bh. nogometa, i sigurno da će vrlo brzo dobiti poziv za najbolju selekciju.
Zlatan Muslimović još uvijek se nije oporavio od operacije bruha.
Meni trebaju samo spremni igrači i oni koji standardno igraju u svojim klubovima. Nažalost Muslimović nije zdrav, i vjerovatno neće biti na spisku igrača koje ću zvati za duel sa Albancima - zaključio je Sušić.
Ovo je interviju o kojem sam pisao juce..., a ovo boldirano je -dejavue ala Safet Susic
Safet Sušić, selektor nogometne reprezentacije BiH, nakon poraza na Koševu od Francuske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj 2012. godine, okrenuo se pripremama za naredni susret protiv selekcije Albanije u Tirani 8. oktobra.
Spisak igrača na koje računam za naredni duel objavit ću iduće sedmice. Okupljanje je zakazano za 4. oktobar u Sarajevu, dok je planirano da u Tiranu otputujemo dan prije utakmice - kaže Safet Sušić.
Popularni Pape dosta vremena provodi gledajući snimke s utakmica našeg narednog protivnika i analizirajući njihovu igru.
Vidi se da nema puno rizika u njihovoj igri. Selektor Albanije Josip Kuže preferira igru sa pet veznih igrača i samo jednim napadačem. Veoma teško primaju pogotke, ali isto tako ih teško i postižu.
Naš selektor očekuje da će Albanci i u duelu sa Zmajevima igrati zatvoreno.
Teško da oni mogu promijeniti svoj stil. Očekujem da će igrati tvrdo i protiv nas, jer bi oni u tom meču bili zadovoljni bodom.
Nakon viđenog na kasetama, Sušić je uvjeren da je bh. selekcija kvalitetnija od izabranika Kužeovih izabranika.
Sigurno da smo puno bolja reprezentacija. Uvjeren sam da ako odigramo kako znamo, pozitivan rezultat ne bi smio izostati. U Tirani idemo na pobjedu, iako ni neriješeno nije loše za nas.
Većina bh. reprezentativaca dobro igra u svojim klubovima.
Pratim igre svih naših nogometaša, i stvarno sam zadovoljan njihovim izvedbama. Jedino me brine povreda kapitena Emira Spahića, zbog koje nije igrao u posljednjem duelu. Ipak nadam se da će se oporaviti i spreman doći na okupljanje u Sarajevo.
Admir Vladavić sjajno igra za Žilinu, kao i mladi Muhamed Bešić u Hamburgu.
Vladavić je odličan igrač, ali takvih nogometaša već imam u timu. Ipak,ako nastavi sa kvalitetnim partijama moguće je da ga pozovem. Što se Bešića tiče, on je budućnost bh. nogometa, i sigurno da će vrlo brzo dobiti poziv za najbolju selekciju.
Zlatan Muslimović još uvijek se nije oporavio od operacije bruha.
Meni trebaju samo spremni igrači i oni koji standardno igraju u svojim klubovima. Nažalost Muslimović nije zdrav, i vjerovatno neće biti na spisku igrača koje ću zvati za duel sa Albancima - zaključio je Sušić.
Ovo je interviju o kojem sam pisao juce..., a ovo boldirano je -dejavue ala Safet Susic
Kakve samo izjave ovaj covjek daje. Boze sacuvaj.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
mislio sam na cjelokupnu situaciju u fudbalu (i reprezentativni i klubski), na izgradnju sistema koji ce kao rezultat dati kvalitet.. nekad manji nekad veci, ali ipak kvalitet.. ni uspjeh iz prethodnih kvalifikacija nije bio rezultat sistema, nego individualne klase pojedinaca... kontraprimjer je slovenija... nemaju pojedinacne klase, ali sistem odradjuje svoje i oni s razlicitim selektorima (bez trenerske reputacije) i bezimenim igracima dolaze na velika takmicenja... a to da cirini zmajevi nisu ni nalik papetovim je ocigledno... i uzroke po mom misljenju treba traziti kako vec rekoh u nedostatku sistema...sombrero je napisao/la:Čuj neće promjeniti. Objasni mi onda kako su ovi ISTI igrači igrali PUNO BOLJE prije godinu dana, za to nije kriv ni predsjednik ni sekretar mjesne zajednice. Ne moramo mi pobjediti nikoga ali hoću da vidim igru koja ima glavu i rep.amho je napisao/la:doklegod je ovakva situacija u drustvu i drzavi, pa samim tim i u savezu, na selektorska mjesta ce dolazit neafirmisani i neiskusni ljudi (citaj: nesposobni), tako da smjena susica nista nece promjenit... jer i nakon susica ce doci neki drugi susic, koji nece ispunit' ocekivanja i kojeg cemo mi navijaci vjesat' nakon pobjede i poraza u kvalifikacijama.
Ali jok, kod nas se sve mora mijenjati iz korijena, ništa se od predhodnika ne smije dobro preuzeti ko da je to smrtni grijeh.
za pojedine stranke kazem da bi sovojile vise glasova da nikako nemaju predizborne kampanje, a tako bi i susica vise ljudi postovalo da nedaje ovako glupe izjave!!!
Volim te Bosno!!!
Ma Safet i kada daje izjave na TV-u djeluje konstantno kao grogiran boxer ili kao Mate Parlov na zalasku života, obnevidio od silnih udaraca u glavu 
Fakat kad ga slušam stalno očekujem, čekam, pa očekujem, pa čekam ... šta će dođavola reći iliti rijeti a ono ... ništa!!!
I na kraju raspali po novinarima i svekolikoj nezadovoljnoj javnosti, kojoj jest teško ugoditi no ne da niko da je za nos vuče i da nam reprezentacija igra igru ninašta nalik.
Fakat kad ga slušam stalno očekujem, čekam, pa očekujem, pa čekam ... šta će dođavola reći iliti rijeti a ono ... ništa!!!
I na kraju raspali po novinarima i svekolikoj nezadovoljnoj javnosti, kojoj jest teško ugoditi no ne da niko da je za nos vuče i da nam reprezentacija igra igru ninašta nalik.
Sta kaze Pape bog :
Vladavic dobar al takvih vec imamo
Bog ti pamet dao i oci velki treneru takvih bas nemas.
Kada ovo cujem tek me sada spopada strah tko nas ovo trenira.
Vladavic dobar al takvih vec imamo
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ma i ona mu je izjava bila da nece zvati nikog ko neigra za prvi tim ocigledno bila samo da nezovne Vladavica, jer je zvao ostale telce poput Berberovica koji uopste tima nisu imali 
ajd što neće njega zvati doduše možda i hoće nije to još definitivno ali da makar Štilić igra pa makar i 10 minutakimbo je napisao/la:Sta kaze Pape bog :
Vladavic dobar al takvih vec imamo![]()
![]()
![]()
Bog ti pamet dao i oci velki treneru takvih bas nemas.
It was turned around so that right looked wrong
& $ $!zmajce je napisao/la:Nema Savez nikakve veze s tim sto se nece odigrati prijateljska utakmica protiv Saudijske Arabije. Prije mozemo zahvaliti prepotentnom Safetu Susicu za ovu propustenu priliku. Bez obzira na jacinu protivnika ne smije ga se tako ponizavati. On je za Sportsportba rekao:
Ako on nastavi sa ovom prepotencijom, necemo mi ni do baraza 2012."Da li igramo protiv Arabije još uvijek ne znam. Mislim da su nam Saudijci posljednja opcija. Ipak, ukoliko se i desi da budemo išli u martu u Arabiju, neću voditi igrače iz evropskih liga tamo, ni standardne reprezentativce. U tom bi slučaju izveo kombinovanu ekipu", rekao je Sušić za SportSport.ba.
Treba napomenuti da je naša selekcija za svog protivnika ponovo odabrala "velesilu", doduše neke stvari se jednostavno moraju dogoditi. Da li su slučajnost mečevi s Japanom, Iranom, Omanom, Uzbekistanom, Saudijskom Arabijom...Razloga je, ovaj put, 200.000!
A đe da znam?!
Raji nedostaje da se pali i zari,raji nedostaje da se pali i zari.
Mozda im dodje glavom i bradom invalid Hari.
Hoce raja izvjestaje,ebavanje majke,prebrojavanje koliko se para izgubilo sinoc na kocki,kontanje jel ova licenca gotova ili fali jos nesto i tako dalje i tako blize.
Mozda im dodje glavom i bradom invalid Hari.
Hoce raja izvjestaje,ebavanje majke,prebrojavanje koliko se para izgubilo sinoc na kocki,kontanje jel ova licenca gotova ili fali jos nesto i tako dalje i tako blize.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Gistro_Bancho
- Kontakt:
johnnyHZ je napisao/la:super si ti to sve napisao...samo jedno me cudi ...GDJE SU TI SVI TRENERI NASI SILNI STRUCNJACI kad treba staviti potpis na mjesto trenera reprezentacije BIH ???? odjednom kao nece da se petljaju, nemogu... ovo ono .... a sve patriote....giannini je napisao/la:kimbo je napisao/la:@giannini
Da sam klubski obojen kao pojedinci ovdje sada bih imao 10 trenerski imena ovdje u opticaju koji su svi realno bolji od Susica a ponikli su u Velezu ...
A ne bih kao nekih 20-ak "pizza face supcica" i "bordo obojenih" realnih navijaca sto su od pocetka branili Susica ovdje i probili mozak sa njim. Sada se svi isparili lagano i ne javljaju se .... al sta ces kakav im idol (bez kicme) takvi i oni.
Zato postove svodim na povremeno "povrsno" skretanje paznje u nadi da ce se neki malo i nauciti o barem osnovama ove igre zvane fudbal.
A koliko sam realan je jedostavno provjeriti:Pogledas utakmice Evropskih kupova: Dinamo , Zilina, Ajek .... e onda posmatras utakmice repke eto vec imas sansu protiv Albanije (super zabava jer tek tada nastupa show zvani Dr. Pape).
malo sutra ,svaki ceka da uzme milioncic jos koji pa da ga sa sobom strpa u grob...malo ce im biti ,a ovaj narod ,ova zemlja su im svedali...SVE, jer da ovog naroda nije bilo,nit bi igraci postali a ni treneri,da ovog naroda nije njihovih oceva,majki i djedova sta bi i ko bi bili??? al et ipak je zanimljivije biti necija igracka nego odvesti svoju zemlju na veliko takmicenje... pozz za sve "patriote" trenerske..- a Bosna ih ima MAŠALA
Eto pape ti je patriota, hebo te on. Čovjek, pardon-konj je sam rekao da je došao da se afirmiše kao trener u reprezentaciji Bih?!?!?
Hebo mu pape mater ko god da ga je doveo za selektora.
@harishp
jel` ti pape familija pa ga toliko braniš? Što si kontraš ba kad 99% ljudi smatra da je on jedna obična seljačina koja nema pojma o trenerskom poslu?
Više neću ni da kažem uz dužno poštovanje prema njegovoj igračkoj karijeri... Nabijem ga na qrac i njega i njegovu karijeru, šta danas ja ti i mi svi imamo od njegove karijere?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.