Ma osvojit ce kup onibelosevic28 je napisao/la:A na sta li oni onanisu cijelu polusezonu. Nece osvojiti ni ligu ni kup, izaci ce u Evropu kao i mi i tjt, doduse oni sa 2. a mi sa 3. pozicije...
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
nek krupa uzme kup a sarajevo 3. mjestobelosevic28 je napisao/la:A na sta li oni onanisu cijelu polusezonu. Nece osvojiti ni ligu ni kup, izaci ce u Evropu kao i mi i tjt, doduse oni sa 2. a mi sa 3. pozicije...
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
u prvoj ligi federavije i RS-a stavri polako dolaze na svoje mjesto, Tuzla City i Zvijezda koračaju ka premijerki. Biće ova liga još luđa sljedeće sezone o.O
- svrakino1921
- Kontakt:
Onda moraju vas pobjeditRigoletto je napisao/la:nek krupa uzme kup a sarajevo 3. mjestobelosevic28 je napisao/la:A na sta li oni onanisu cijelu polusezonu. Nece osvojiti ni ligu ni kup, izaci ce u Evropu kao i mi i tjt, doduse oni sa 2. a mi sa 3. pozicije...
Pa svakako im nista nece "znaciti" ta utakmica.Oni su sa dvije domace pobjede prvaci.svrakino1921 je napisao/la:Onda moraju vas pobjeditRigoletto je napisao/la:nek krupa uzme kup a sarajevo 3. mjestobelosevic28 je napisao/la:A na sta li oni onanisu cijelu polusezonu. Nece osvojiti ni ligu ni kup, izaci ce u Evropu kao i mi i tjt, doduse oni sa 2. a mi sa 3. pozicije...
![]()
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nije njima ni do čega, crni oblaci su nad njima.Rigoletto je napisao/la:izađi malo na vazduh, lijep je danbiceDUPLA je napisao/la:Zalosno je sto ovi prodani sa lavora ne kontaju nista. Sad oni kasne i za nama i za svinjskim. Neku velicinu glume a klub im u rasulu. Kunem se Bogom da ce ih jos i Siroki zaobici ubrzo po peharima. Njima drago a Svinjski uze ligu mi kup. Oni suhog kurca i cekaju nas da im obezbjedimo evropu. Ali neka ih jos ih jednom trehnuti na Grbavici tj 3x i jednom X i dosta im ove sezone. A u stvari sta ocekivati od navijaca ciji klub ima titula ko Celik.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
svrakino1921 je napisao/la:Podrska strucnom stabu i upravi
VOLIM TE MISKE
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- svrakino1921
- Kontakt:
High je napisao/la:svrakino1921 je napisao/la:Podrska strucnom stabu i upravi
VOLIM TE MISKE
Gdje mene nađe
Pozdrav sa tribine stadiona Pecara. Deremo Krupu samo tako. A ti aj na Partizu, vap u ruke i čisti spomenik. Živjelo bratstvo i jedinstvo, živjelo staro Veležovo, živio Tito. Jel tako Rigi.Rigoletto je napisao/la:nek krupa uzme kup a sarajevo 3. mjestobelosevic28 je napisao/la:A na sta li oni onanisu cijelu polusezonu. Nece osvojiti ni ligu ni kup, izaci ce u Evropu kao i mi i tjt, doduse oni sa 2. a mi sa 3. pozicije...
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
tako je, živelo drugarstvo i prijateljske na Mostarskom blatuPERO1234 je napisao/la:Pozdrav sa tribine stadiona Pecara. Deremo Krupu samo tako. A ti aj na Partizu, vap u ruke i čisti spomenik. Živjelo bratstvo i jedinstvo, živjelo staro Veležovo, živio Tito. Jel tako Rigi.Rigoletto je napisao/la:nek krupa uzme kup a sarajevo 3. mjestobelosevic28 je napisao/la:A na sta li oni onanisu cijelu polusezonu. Nece osvojiti ni ligu ni kup, izaci ce u Evropu kao i mi i tjt, doduse oni sa 2. a mi sa 3. pozicije...
nemoj tako rigo brate moj...nisu oni krivi sto su im klubovi prijateljski nastrojeni, al silna armija iz 2 auta ih je potjerala sa mostarskog blata
U
- bhchampion099
- Kontakt:
Sta je se nakotilo mostarskih cigana na forumu zadnjih godina
Prije dok su bili kurc.ina nidje nijednog
Prije dok su bili kurc.ina nidje nijednog
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.
Pa bez 7 igraca "standardnih" su poceli koji su npr protiv Zeljeznicara igrali u prvih 11.Plus sto je zamjenio i Vukotica i jos jednog nakon pola sata.bhchampion099 je napisao/la:Ubi Siroki Krupu ko mraz paprike!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Mislim da tu zeljo ima osnove za podizanje tuzbe protiv krupe.miky_hz je napisao/la:Pa bez 7 igraca "standardnih" su poceli koji su npr protiv Zeljeznicara igrali u prvih 11.Plus sto je zamjenio i Vukotica i jos jednog nakon pola sata.bhchampion099 je napisao/la:Ubi Siroki Krupu ko mraz paprike!
Dobro ovo široki hendla, šteta što ne ide 5 klubova u europu.
Je li Borac platio dugovanja Vuletu ili gube sluzbenim rezultatom 3:0?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Počela su preostala dva duela današnjeg programa u Ligi za ostanak.AlemC85 je napisao/la:Je li Borac platio dugovanja Vuletu ili gube sluzbenim rezultatom 3:0?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Opet se Borac izvukao. Dobri su, nema sta.MortemHz je napisao/la:Počela su preostala dva duela današnjeg programa u Ligi za ostanak.AlemC85 je napisao/la:Je li Borac platio dugovanja Vuletu ili gube sluzbenim rezultatom 3:0?
- MocMahale444
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.