Safet Sušić - Pape

Principatus
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Principatus » 23 sep 2010, 13:18

Gistro_Bancho je napisao/la: Što si kontraš ba kad 99% ljudi smatra da je on...
Ovaj dio recenice se moze kompletno prenijeti u diskusiju oko proslog selektora Blazevica. I tad je 99% ljudi ovdje smatralo, da je on...a sad ga isti zele nazad.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 sep 2010, 13:23

Principatus je napisao/la:Ovaj dio recenice se moze kompletno prenijeti u diskusiju oko proslog selektora Blazevica. I tad je 99% ljudi ovdje smatralo, da je on...a sad ga isti zele nazad.
Nije baš 99%.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 sep 2010, 13:34

Ok sto se mene tice nek budu 95%, ali tu je to. Bilo nas je samo par "budala" ovdje koji su znali da cijene pozitivne strane Blazevica kao selektora, ipak su na kraju negativne presle jedan nivo.

Za mene licno situacija izgleda jednostavno ovako:
- Albanija nije velesila, ali veoma, veoma tesko primaju golove. Portugal i drugi su se protiv njih namucili. Upravo su u jednoj velikoj euforiji. Vrijeme je da ih spustimo.
- U Albaniji mozemo ponovo igrati nas fudbal. Nema pretjerane defenzive, nema Ibisevica na krilu. U takvoj jednoj situaciji, protiv takvog protivnika, nas cesto kritikovani preofanzivni sastav ima smisla.
- U ovoj situaciji mijenjati selektora moze biti ubitacno. Po mom misljenju je bolje ne zbog zadnje utakmice paniciti, nego dati podrsku i nadati se najboljem, kvalifikacije su tek pocele, a Rumunija, Bijelorusija i Albanija ce se izmedju sebe vec iskljuciti.
- Ako ne pobijedimo u Albaniji, Safet moze da pakuje.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 23 sep 2010, 13:55

Ma nema potrebe da ide ako ne dobijemo Albaniju. Nek ostane do kraja kvalifikacija i razjebe ovo do maximuma,jer očito je da mu dobro ide.
I nek onda "odskače" preko reprezentacije gdje mu je volja.Što se mene tiče,može u 3 lijepe materine...
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 sep 2010, 14:05

Ma čak i u slučaju da dobijemo Albaniju, opet ćemo zijaniti bodove na sljedećoj utakmici i biti tamo gdje i zaslužujemo sa Safetom na čelu našeg državnog tima - NIGDJE.

Naravno, ovdje ima onih koji brane Safeta, ali ja od njih još ne dobih neki argument zašto bi on trebao ostati; samo govore "Vodi Ćiru kući ako ti je tako dobar". Pobogu, kao da je zabranjeno kritikovati nekoga. Ne zanima me ni Ćiro, ni Safet ni Capelo, zanima me samo reprezentacija BiH, pa makar se na čelu iste nalazio neki deseti lik koji iza sebe ima ono što ovaj nema - REZULTATE. A, takav kad dođe, onda ćemo progledati i konačno krenuti naprijed.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Shaban
Kontakt:

Post Postao/la Shaban » 23 sep 2010, 14:07

Ma da je meni samo da za života moga mi se kvalifikujemo i odema na nekakvo veliko natjecanje pa da rahat umrem :(
Svaki put bude ista priča - malo nam je falilo, biće bolje idući put, nismo imali sreće ... A najgore je kad ovakvi likovi poput Safeta nako mrtvi-'ladni počnu prosipat filozofiju "mi smo mali sa limitiranim igračima" k'o da bi on da mu poredaš sve samo mesije i ronaldevakenake nešto uspio napravit yebo ga onaj ko ga dovede đe ga dovede!
Idemo na sve utakmice reprezentacije bila kiša, snijeg, grad, sunce... deru nas ko majmune za karte... još i ovi bilmezi iz uefe stavili da se igra utorkom i petkom i dodatno život zagorčali :twisted:
I sad ja trebam da suosjećam sa Papetom zato što je nekad bio legenda - ućeram mu ja nek se ide praksat na nekom drugom i nek sjaše s naše grbače

Gistro_Bancho
Kontakt:

Post Postao/la Gistro_Bancho » 23 sep 2010, 14:49

Shaban je napisao/la:Ma da je meni samo da za života moga mi se kvalifikujemo i odema na nekakvo veliko natjecanje pa da rahat umrem :(
Svaki put bude ista priča - malo nam je falilo, biće bolje idući put, nismo imali sreće ... A najgore je kad ovakvi likovi poput Safeta nako mrtvi-'ladni počnu prosipat filozofiju "mi smo mali sa limitiranim igračima" k'o da bi on da mu poredaš sve samo mesije i ronaldevakenake nešto uspio napravit yebo ga onaj ko ga dovede đe ga dovede!
Idemo na sve utakmice reprezentacije bila kiša, snijeg, grad, sunce... deru nas ko majmune za karte... još i ovi bilmezi iz uefe stavili da se igra utorkom i petkom i dodatno život zagorčali :twisted:
I sad ja trebam da suosjećam sa Papetom zato što je nekad bio legenda - ućeram mu ja nek se ide praksat na nekom drugom i nek sjaše s naše grbače

potpis

i ućeram mu ga i ja :)

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 23 sep 2010, 15:43

Momci imam pitanje, jel to susic pozvao ovog Subasica zato sto misli da je olimpiC neki evropski klub nakon preimenovanja? Boze dragi sto te subasice vranjese itkd nije isprobo protiv katara? ne mozes poredit zalaganje na treningu i na utakmici..(naravno sav respekt tim igracima, a i olimpiCu).. jos se pitam sto izjavljuje prije par sedmica da bas i nema trenutno kvaliteta u pl za repke i treba jos sacekati, a sada to isto cini..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 sep 2010, 15:48

hordas_Bec je napisao/la:Momci imam pitanje, jel to susic pozvao ovog Subasica zato sto misli da je olimpiC neki evropski klub nakon preimenovanja? Boze dragi sto te subasice vranjese itkd nije isprobo protiv katara? ne mozes poredit zalaganje na treningu i na utakmici..(naravno sav respekt tim igracima, a i olimpiCu).. jos se pitam sto izjavljuje prije par sedmica da bas i nema trenutno kvaliteta u pl za repke i treba jos sacekati, a sada to isto cini..
Zato sto nema pojma o zivotu i sto je zaluto u trenirski posao. Ne znam sto se bavi s tim kad ocito ima dovoljno para. Vidi valjda i sam da mu ne ide.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Shaban
Kontakt:

Post Postao/la Shaban » 23 sep 2010, 15:54

hordas_Bec je napisao/la:Momci imam pitanje, jel to susic pozvao ovog Subasica zato sto misli da je olimpiC neki evropski klub nakon preimenovanja? Boze dragi sto te subasice vranjese itkd nije isprobo protiv katara? ne mozes poredit zalaganje na treningu i na utakmici..(naravno sav respekt tim igracima, a i olimpiCu).. jos se pitam sto izjavljuje prije par sedmica da bas i nema trenutno kvaliteta u pl za repke i treba jos sacekati, a sada to isto cini..
Garant mu oca zna 8-)
Al' zato igrača tipa Vladavića, Pape ima bar trojicu i još trojicu onako u pričuvi :lol:
Ma leđend pa eto ti :lol:

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 23 sep 2010, 16:04

Ne pamtim kad mi je neki lik kao ovaj Safet hebavao zivce. Ovo je isto kao da nas neko namjerno hebe, snima kamerama i pravi show, a da mi to ne znamo. Svaki potez je kriminalno glup i smijesan, toliko kriminalan da mi je tesko povjerovat da je to isina sto vidim i cujem.

OVOME SE NEKAKO MORA STATI U KRAJ !!!!!!!!!!!!
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 23 sep 2010, 16:11

Ne znam zasto nije pozvao Vladavica,covjek akoji je protiv Chelsea bio najbolji u svom timu...usao je u formu,moze dobro odigrati na bokovima,bas ono sto nam treba,pogotovo ako budemo jurili rezultat u Tirani,,,ali eto Pape ima drugacije planove,vidicemo...ali je jasno da ako kojim slucajem izgubimo u Tirani,Pape sutra dan odlazi,,pa neka onda rizikuje...BIH je realno duplo bolja od Albanije,i favoriti smo,i Susic posebnu paznju treba obratiti na motivaciji igraca,e tu je Ciro bio pravi laf...

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 23 sep 2010, 16:22

Shaban je napisao/la:Ma da je meni samo da za života moga mi se kvalifikujemo i odema na nekakvo veliko natjecanje pa da rahat umrem :(
Izgleda da nam je selektor limitiran.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 23 sep 2010, 16:29

Koja mu je sad isprika sto nije pozvao Vladavica. Susicu molim te da odstupis, da nam se vrati barem malo dostojanstva.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 sep 2010, 16:36

Ebe,ebe Pape ove sto se zivciraju,pa rastura. :lol:
Idite srajbajte jedan burek,i nemojte jogurt zaboraviti. :mrgreen:
@Strogi cobane nije mi ni u rodu rod ni pomoz bog.
Ali mi idu na srednji zivac,ovi koji kritikuju rodjenog oca do podne a mater poslije podne.
Dok sami sebe glade po trbuhu.
Milion tu drugi stvari ima koje ne pasu,da bi se tek onda doslo do razloga.
Zato kako rekoh,dobro se namjestite,da ne zulja. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 sep 2010, 16:44

Ne možeš se namjestiti da ne žulja :twisted:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 23 sep 2010, 16:46

Ko ce vama ugoditi u p.m...Pa kad ne pozove nikog iz Premier lige,vi napadate,sad kad pozove vama opet smeta.Pa daj odlucite vise sta hocete.**** ti i tog Vladavica vise,da nije novi Messi koji tavori po Zilini.Eto on igro protiv Celzija pa daj ga u reprezentaciju.Igrao je i Lulic protv Totenhema,zabio gol,covjek vidio da bi nam koristio,odma poziv i to je to,svi bili sretni.Sljedeca utakmica,Lulic crveni i penal,vi odma nasli pljuvati.Protiv Francuske,isti igrac bio jedan od rijetkih koji je odigrao dobro.A vladavic dok se malo uhoda,mozda i za njeg bude mjesta...
Rotor Volgograd...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 sep 2010, 16:47

Ovisno o situaciji. :mrgreen:
P.S Mudonja samo zadovoljava masu iz Sandzacke okoline. :lol:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 23 sep 2010, 16:48, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 sep 2010, 16:47

harishp je napisao/la:Ebe,ebe Pape ove sto se zivciraju,pa rastura. :lol:
Idite srajbajte jedan burek,i nemojte jogurt zaboraviti. :mrgreen:
@Strogi cobane nije mi ni u rodu rod ni pomoz bog.
Ali mi idu na srednji zivac,ovi koji kritikuju rodjenog oca do podne a mater poslije podne.
Dok sami sebe glade po trbuhu.
Milion tu drugi stvari ima koje ne pasu,da bi se tek onda doslo do razloga.
Zato kako rekoh,dobro se namjestite,da ne zulja. :mrgreen:
Ma nije Pape ništa kriv, kriv je Medunjanin. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 sep 2010, 16:52

Vladavica dvije godine ni na mapi nije bilo.
Odigrao tri utakmice,odmah ga narodna masa hoce u prvu postavu.
Koji je klinac ovom svjetu. :shock: :evil:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: ELDIABLO20, THEC i 14 gostiju.