wobly92 je napisao/la:Rigi ovako oni broje do 3 u ZeniciZENIDINO je napisao/la:Rigoletto je napisao/la: treba dodat neki emoji gdje se 3 insana drze za ruke i plesu kolo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

wobly92 je napisao/la:Rigi ovako oni broje do 3 u ZeniciZENIDINO je napisao/la:Rigoletto je napisao/la: treba dodat neki emoji gdje se 3 insana drze za ruke i plesu kolo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
rob do bagro je napisao/la:Tuzlak sa ujkom se raduje ispadanju Celika![]()
Amin. Hocemo li im halalitbihuzur je napisao/la:''dusa bogu...tijelo zemlji...cvajta celiku''
točno, igrat ćemo premier ligu prve BiH kolonije na MarsuZENIDINO je napisao/la:rob do bagro je napisao/la:Tuzlak sa ujkom se raduje ispadanju Celika![]()
Neka se raduju, jedino su mogli onakav čelik pobjediti i izbaciti iz lige, igrače koji su došli iz kantonalne lige, ne zaboravi brate ko se zadnji smije - najslađe de smije, samo mi je žao kad se vratimo neće ih biti u PL....
Živi bili pa vidjeli, uživaj u trenutku ushićenja, doći ćete.... doći ćeteRigoletto je napisao/la: točno, igrat ćemo premier ligu prve BiH kolonije na Marsu
Popusis mi racku **** ti jarece kosti, zaboravljas kako ste hodali zenicom kad ste igrali evropu i kako ste docekani i ko vam je pruzio najvecu podrsku kad ste ispali, o kakvim ti planovima pricas mozak ti **** zatupljeni ?wobly92 je napisao/la:Vi ste se smijali i kovali planove kako ćete nas povalit i zayebat. Vi nemate pravo da se smijete.
Ja sam vas prvi do prije dvije godine smatrao nekom "braćom" a možeš i naći te moje postove.
Ali i tad ste jasno do znanja dali da mi nismo nikakva braća, a nedavno ste i pokazali svoje pravo lice.
Fudo vas izlevati, odoše "investitori", nema vas nigdje. Gdje ćete se vratiti, s čime?
Doviđenja i prijatno.
Koji bolidi su mutevelije. Jeste zaostali nije normalno. Bradonje vam mozak ispile.rob do bagro je napisao/la:Popusis mi racku **** ti jarece kosti, zaboravljas kako ste hodali zenicom kad ste igrali evropu i kako ste docekani i ko vam je pruzio najvecu podrsku kad ste ispali, o kakvim ti planovima pricas mozak ti **** zatupljeni ?wobly92 je napisao/la:Vi ste se smijali i kovali planove kako ćete nas povalit i zayebat. Vi nemate pravo da se smijete.
Ja sam vas prvi do prije dvije godine smatrao nekom "braćom" a možeš i naći te moje postove.
Ali i tad ste jasno do znanja dali da mi nismo nikakva braća, a nedavno ste i pokazali svoje pravo lice.
Fudo vas izlevati, odoše "investitori", nema vas nigdje. Gdje ćete se vratiti, s čime?
Doviđenja i prijatno.
U Zenicu cete biti na noz docekani
Zaboravio si spomenut bradonje garant si popio medicinusviunapad1010 je napisao/la:Celiku sad svi krivi samo oni nisu. Prosle godine vam pustili svi da ostanete imali ste šansu da se organizujete. Ne moze brate svake godine na istu foru dosta vas je. Zasluženo je ako odete u cvajtu, a sanse su vam za to 99,999%.
Ja znam da je Hag dzubriste familije tiRigoletto je napisao/la:1. liga FBIH, đubrište velikana
sutra svi po marku vise i mozete autobusima do Neuma, koji cete k u gabelisamoposteno je napisao/la:Ja znam da je Hag dzubriste familije tiRigoletto je napisao/la:1. liga FBIH, đubrište velikana
kuknjavarob do bagro je napisao/la:Popusis mi racku **** ti jarece kosti, zaboravljas kako ste hodali zenicom kad ste igrali evropu i kako ste docekani i ko vam je pruzio najvecu podrsku kad ste ispali, o kakvim ti planovima pricas mozak ti **** zatupljeni ?wobly92 je napisao/la:Vi ste se smijali i kovali planove kako ćete nas povalit i zayebat. Vi nemate pravo da se smijete.
Doviđenja i prijatno.
U Zenicu cete biti na noz docekani