Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Juventinisimo
- Kontakt:
Re: Serie A
Po Benatia penalty rules, dva nam danas nisu dosudili.. 
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Ono sto je sreca Interu jeste da ce sad juve pokusat mirno privest kraju i to mogu iskoristit kao Napoli,oni sad samo vrijeme gledaju a to se moze iskoristit,ako nisu skontali da bi trebali dat jos jedan i onda smirit jer uvijek jedan moze zalutat
Bio je na granici simulacije Icardia. Praktično ga promašio te je kontakt bio minimalan i to nakon što je lopta već bila van domašaja obojice.muxa je napisao/la:Sudija je imao par greskica al ove situacije gdje je koristio VAR je ispravno presudio. Nisam siguran, vidio sam samo 1 usporeni snimak, da li je start Barzaljija nad Icardijem bio na granici crvenog kartona?
Nije bio penal nad Benatiom protiv Reala.Chinaglia je napisao/la:rubentini bog ce vam sudit, jer vas pravda na ovom svijetu ne moze stici
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 28 apr 2018, 21:45, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Suti cini bre...mozda i vidite LpChinaglia je napisao/la:rubentini bog ce vam sudit, jer vas pravda na ovom svijetu ne moze stici
Posteno.
Crveni je opravdan kao sta sam napisa na temi Intera, ali ostaje pitanje zasto nije gleda Var i kod faula Barzaglia, makar da je pogleda jer je situacija bila dosta slicna onoj kad je Vecino napravio faul.Pogba je napisao/la: Svi su opravdani. Za ocjenu 10 sudiji nedostaje samo žuti karton Candrevi te faul nad Sandrom koji je ispao glup, ali je bio.
Opaska je bila ovim jadnim trollerima.
Nebitno, Juventus zasluzeno vodi, Inter usao u utakmicu bez iti malo hrabrosti.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ozbiljmo..nisam znaotajger je napisao/la:Ono sto je sreca Interu jeste da ce sad juve pokusat mirno privest kraju i to mogu iskoristit kao Napoli,oni sad samo vrijeme gledaju a to se moze iskoristit,ako nisu skontali da bi trebali dat jos jedan i onda smirit jer uvijek jedan moze zalutat
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dakle sudi u Jominu korist.Pogba je napisao/la:Sudija je toliko na strani Juventusa da je već trojicu kartonirao i pri tome hladno propustio da kartonira Candrevu.
Nije gledao VAR ni nakon prve situacije, vec su mu javili. A koliko sam upratio bila je i komunikacija tokom vremena kada se Icardi valjao. VAR-om on "naknadne" odluke pogleda/provjeri i odluku donese.Tritolone je napisao/la:Crveni je opravdan kao sta sam napisa na temi Intera, ali ostaje pitanje zasto nije gleda Var i kod faula Barzaglia, makar da je pogleda jer je situacija bila dosta slicna onoj kad je Vecino napravio faul.Pogba je napisao/la: Svi su opravdani. Za ocjenu 10 sudiji nedostaje samo žuti karton Candrevi te faul nad Sandrom koji je ispao glup, ali je bio.
Opaska je bila ovim jadnim trollerima.
Nebitno, Juventus zasluzeno vodi, Inter usao u utakmicu bez iti malo hrabrosti.
Ali to je toliko teska filozofija, da je ljudi nikad nece shvatiti. Zasto ? Jer u tom trenutku ne ide u njihovu korist.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Ciji si ti,od ovih iz sudiske organizacije italijeJ1897 je napisao/la:Ozbiljmo..nisam znaotajger je napisao/la:Ono sto je sreca Interu jeste da ce sad juve pokusat mirno privest kraju i to mogu iskoristit kao Napoli,oni sad samo vrijeme gledaju a to se moze iskoristit,ako nisu skontali da bi trebali dat jos jedan i onda smirit jer uvijek jedan moze zalutat
Ne baš.muxa je napisao/la:Sudija je imao par greskica al ove situacije gdje je koristio VAR je ispravno presudio. Nisam siguran, vidio sam samo 1 usporeni snimak, da li je start Barzaljija nad Icardijem bio na granici crvenog kartona?
Da se ispravim gore, faul nad Cancelom je li.Tritolone je napisao/la: Crveni je opravdan kao sta sam napisa na temi Intera, ali ostaje pitanje zasto nije gleda Var i kod faula Barzaglia.
Što se tiče Barze, nema govora, klasično kašnjenje sa uklizavanjem, čak ga je i promašio te na kraju je bio kontakt što je i komentator arene isto primijetio. Ali naravno, po vama je večeras on u dresu Juventusa u studiju.
Ovdje sudija rizikuje da izgubi sve konce, to mislim jer mu je u podsvijesti crveni i ici ce na kompenzaciju bez obzira bio u pravu ili ne.
#MaxOUT
#MaxOUT
Ne znam gdje si procita da sam napisa da je sudac za JuventusPogba je napisao/la: Da se ispravim gore, faul nad Cancelom je li.
Što se tiče Barze, nema govora, klasično kašnjenje sa uklizavanjem, čak ga je i promašio te na kraju je bio kontakt što je i komentator arene isto primijetio. Ali naravno, po vama je večeras on u dresu Juventusa u studiju.
Ovdje sudija rizikuje da izgubi sve konce, to mislim jer mu je u podsvijesti crveni i ici ce na kompenzaciju bez obzira bio u pravu ili ne.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Pa nisam od tebe, ali od vecine ostrascenih da. Cak su i protiv vara kada im ne pase, ne valja kada ga ima, ne valja kada ga nema jer eto mracna sila iz Torina diktiraTritolone je napisao/la: Ne znam gdje si procita da sam napisa da je sudac za JuventusPo meni sudi korektno, moga je sudit jos koji prekrsaj na obje strane.
#MaxOUT
#MaxOUT
bamossssssssssssssssssssss
Stavi ga bludni sin
Slobodnjak :tokralju
Slobodnjak :tokralju
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
VAR je nesto najbolje sto se desilo fudbalu,ova utakmica to i pokazuje.
hahaha sta je ovo,nije moga dr zuti pu mamu ti jbm
Ovo nije zuti hahhahahahahhahah jbm ti sve hahahahh
- anonymousHD
- Kontakt:
Kako kradu u pm.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.