FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Tritolone
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la Tritolone » 28 apr 2018, 23:20

Place kad zna da odlazi ako ostanemo bez lp.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 apr 2018, 23:27

Huska je napisao/la:Chini dobro te :lol: :lol:

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 28 apr 2018, 23:29

Chinaglia je napisao/la:

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 28 apr 2018, 23:31

Chinaglia je napisao/la:
:lol: :lol: nisi normalan :lol:

pustat cemo mi sebi od Europa Lige :lol: nece valjda i to ispustit :D

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 28 apr 2018, 23:37

Yucca je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ahahaha spaljen brat drama hahaha :rol:
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 29 apr 2018, 02:59

Ovi su potpuni odron i bili su zreli za laganu pobjedu u hendikepu večeras bez problema da se opet nije izmišljalo što nijednom nije upalilo ovo sezone kad se išlo na komplikacije.I uvijek smo ovdje pisali kad se počelo pizdarije radit i uvijek se ispostavilo da smo u pravu i da je jedini recept za uspjeh bez ikakvih kalukalacija ić sa najboljim što imaš.A Candreva to sigurno nije.Nije slučajno s*ebao kod prvog gola.Karma.I neka je.Do kad god ne nauče.

Neviđena blamaža.Neviđeni fejl.Najgora utakmica koju sam u životu gledao.Spalletti je imao sve u svojim rukama da bude apsolutni pobjednik sezone,apsolutni pobjednik nakon večerašnje utakmice i ispao je najveca pi*ketina u galaksiji i luzer svemirskih razmjera.LUZERČINA.I vidim skoro svi Santona svugdje krive,nije on po meni ni blizu iduci krivac koji se treba nać na tapeti.Lik je jednostavno rupetina svjetskih razmjera i nije kriv što ga se ubacuje.Handanovic je do bola užasnu utakmicu imao i reakcije su mu kod golova bile katastrofalne.Kad se sjetim da se i dalje WC i on u istoj rečenici spominju...Vec odavno nije među 10 pa ni 15 u svijetu.

Onog trećeg idiota neću uopće spominjat.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 29 apr 2018, 03:35

slika
Icardi,Skriniar,Cancelo,Rafinha...sretno svoj četvorici u novim klubovima :wave:

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 29 apr 2018, 07:31

Iskljucivi krivac za ovo sinoc je Spaleti i nitko drugi. Nisu to ni Vecino ni Handanovic, dobro ima Santon, ali svi znamo da on ne zna tako da je Spaleti i za to kriv. Ja mislim da Santona ni rodjena mati ne bi ubacila u igru koliko je ocajan, ali ima Luciano za te stvari.
Ovo je Vecinu mozda i najveca greska ove sezone, ako se moze nazvati greskom, jer onakav start se moze desiti svakome. Ako je on krivac za izgubljene bodove sinoc onda je Icardi kriv za izgubljene bodove protiv Milana i Torina, jer je promasio sto ni Eder ne bi.

Rekao sam vec prije par dana da ce nam sve zavisti od Broza i Ivana i ovaj prvi je opet izdominirao, svaki napad svaki posjed sve je preko njega islo. Steta za Gagliu jer i on ima muda za ovakve utakmice i ima petlju igrati.

Zalosno je sto onakvu igru iz drugog poluvremena i onakav pristup zayebe jedan Santon koji je prije pocetka sezone bio tek treca opcija, a sad je glavna zamjena iz samo Lucianu poznatih razlog.

I onih pola sata kada smo ih pritisnuli vidjelo se da ova ekipa kada krene da jednostavno nema sanse a da se ne napravi sta dobro iz toga. Tako je cijelu sezonu, kada god smo krenuli odlucno naprijed svaki put se isplatilo i svaki put su postizani golovi. Ali ne daj ti dodji Samiru u krilo i izbijaj, pa na onakav nacin se ne bi protiv Beneventa odbranili, a kamoli od juventusovih 5 napadaca. Konstantno ima 4-5 protivnickih igraca u 16ercu, pa mora neki odbijanac nesto uci, jednostavno to je tako.

Najgore je sto ce Lazio kiksati do kraja negdje i opet ce nam zamazati oci i dati neku nadu, a nema sanse da se dobije Lazio u Rimu sa ovakvim pristupom.

A imali smo odlican kostur ekipe konacno, gdje bi uz LP i par ciljanih pojacanja imali odlicnu ekipu i mogli se sljedece sezone boriti za nesto vise. Ovako ostajemo sigurno bez jednog od dvojca Icardi, Skriniar, a otkupit Rafinhu i Cancela nece nikad bez LP. Konacno nadjes igrace i da u svakoj liniji imas po super kvalitetnog igraca i na kraju ti to sve dzaba jer jer Luciano tvrdoglavi idiot.

Jbg ne znam za vas, ali Forza Torino :D , sta ces sad mora se tako kad vise ne ovisimo o sebi

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 29 apr 2018, 07:35

Ne vidim razlog da žalite za nečim, mi smo sezonu zijanili u onoj neviđenoj blamaži prije 3 mjeseca kada smo odrone od ekipa pustili da nam uskrate 20 bodova.

Spaletti bez obzira a blamažu mora ostati, mora se i ta priča sa trenerima stabilizovati, ali Suning mora uložiti novac.. Santona i ostalu ekipu poslati daleko a dovesti još 5-6 pojačanja i da stvaramo pravu priču.

Icardi ako ode, ne krivim ga ni sekunde. Momku vrijeme prolazi a ništa nije osvojio.

Forza Inter!

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 29 apr 2018, 08:18

Spalletti mora ostat, nema vajde od stalnih primjena trenera, ali moraju mu dovest koje pojačanje
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 29 apr 2018, 08:35

slika
"Stavili smo dušu, stavili srce, ovaj Inter nije izgubio, rezultat je rezultat onih stvari koje nemaju nikakve veze s onime što smo radili na terenu!"
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 29 apr 2018, 09:13

Santon je najmanji krivac, i mi ovdje na forumu smo pisali da je tip rupetina, svaki put kad udje nastane kaos, kriv je onaj koji ga ubacuje i stavlja u ekipu, i onda trazi neka opravdanja, a plaka je na polusezoni da mu fali stoper, i onda opet ubaci istu rupetinu i naravno pokloni pobjedu.juventus je jucee bio na konopcima a mi smo im povlacenjem u nasih 16 metara poklonili bodove. Kakvu poruku saljes ekipi ako vadis jedinog napadaca i ubacujes beka, NE STOPERA NEGO BEKA. **** sramota, ako i ostane iduce sezone ne postoji ni promil sanse za nesto vise od ccetvrtog mjesta.

Ne znam jel se mogu veselit iducoj sezoni i nadati se necemu cak i ako se izbori lp nekim cudom ( a nece).
Krivo mi je najvise zbog Icardia koji uvijek krv pisa i koji ce morati otic zbog maloumnih odluka trenera.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 29 apr 2018, 11:02

SiamoNoi je napisao/la:Ma neš ti kupa gdje je dobio priliku jednom nakon tko zna koliko što ga nigdje nije bilo.Daj mu par utakmicu u nizu pa da vidimo na čemu smo.

Nagatomo je meni već sezonama bolji od Santona.A zna se šta mislim o njemu.E sad kad uspijes bit gori u takvoj situaciji onda svaka čast.
Sredina 12.mjeseca :wave:

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 29 apr 2018, 11:05

Koja shizologika, kupi beka od 25 milja i nemoj mu ni sansu pruziti , samo kod nas.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

sLucajni
Kontakt:

Post Postao/la sLucajni » 29 apr 2018, 11:40

Kako mi je zao Icardija upm

nije zasluzio nikako ovo ...

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 29 apr 2018, 11:41

SiamoNoi je napisao/la:Icardi,Skriniar,Cancelo,Rafinha...sretno svoj četvorici u novim klubovima :wave:
Sto je najgore, Cancelo bi mogo zavrsit bas u Juventusu
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 29 apr 2018, 12:50

Svaki kredit je kod mene Spalletti ovime sinoc izgubio.Moze ga vratit jedino ako dobije Lazio na Olimpicu u utakmici koja će značit LP.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 apr 2018, 12:53

SiamoNoi je napisao/la:Svaki kredit je kod mene Spalletti ovime sinoc izgubio.Moze ga vratit jedino ako dobije Lazio na Olimpicu u utakmici koja će značit LP.
a sto si tako siguran da ce tekma na Olimpicu odlucit putnika u LP

kako god, Lazio je u dobroj poziciji, mozemo sebi priustit dva kiksa, npr dva poraza i da u posljednjem kolu pobjedom idemo u LP

vi taj luksuz nemate :kafa:

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.