Napisao sam da se Celik mora nadati, a ne ja, ja nisam navijac Celika, cak su mi antipaticniSkver je napisao/la:Pa napisao si nadati se je da Sloboda kiksa, jedno je misliti drugo je napisati, samo sam te citirao, nista osobno, sem da nas boli k* da li nas volis ili mrzis....Signore je napisao/la:Ne nadam se ja nista. Ako me za nekog boli k* u ovoj ligi onda je to Sloboda. Doslovno mi ne budi nikakvu emociju. Mogu ispadat, mogu osvajat, nit ih volim, nit ih mrzim.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma on je Zeljovac i voli tipovati svako kolo protiv nas. Evo ja se nadam da cu docekati dan kada ce Signore udariti keca ili dvicu na nas 
Udario sam protiv GOSK-atuzlak1987 je napisao/la:Ma on je Zeljovac i voli tipovati svako kolo protiv nas. Evo ja se nadam da cu docekati dan kada ce Signore udariti keca ili dvicu na nas
Ma dobro stoji sve to da su losi, kako god u ovoj ligi ne igra igra tu presudnu ulogu **** ga i prosle sezone su ostali zahvajuljuci politici, kako god to je moje misljenje i sama kalkulacija je takva da se mogu jedino tako spasiti... mada opet ne znam kako god po prikazanim sezonama su dokazali da su za kantonalne hem sto zbog klubskog segmenta sem sto zbog socijalno drustvenog... mada opet kad skontas realno vidjet cemo danas sve a cisto sumnjam da ce sloboda i borac ispast....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Kladioničarski GG, po meni je najrealnija opcija.
S druge strane, Čelik ako kiksne, odnosno ne pobjedi, gotova je ova sezona, što se tiče opstanka.
A i opet su im šanse male, sve i sa pobjedom.
Zenicu je, zasad, opstanka koštala jesenja sezona, krivce trebaju tražiti u političkim vedetama njihovog kantona, a ne u Prljači, Musi, igračima, i komšiluku koji ne igra za njih koliko očekuju.
S druge strane, Čelik ako kiksne, odnosno ne pobjedi, gotova je ova sezona, što se tiče opstanka.
A i opet su im šanse male, sve i sa pobjedom.
Zenicu je, zasad, opstanka koštala jesenja sezona, krivce trebaju tražiti u političkim vedetama njihovog kantona, a ne u Prljači, Musi, igračima, i komšiluku koji ne igra za njih koliko očekuju.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
PiazzaGrande
- Evolve
- Kontakt:
Vruce je burazeru, igrat ce na 30+ brat bratu... Teska utakmica ce da bude.PiazzaGrande je napisao/la:Idalan dan za laganu patrolu do Gabele...
NK Široki Brijeg
-
PiazzaGrande
Ma onako, dosadno kuci, a nije ni daleko... Vjerojatno cu samo na drugo stici, jbt mislio sam da je u pet..Evolve je napisao/la:Vruce je burazeru, igrat ce na 30+ brat bratu... Teska utakmica ce da bude.PiazzaGrande je napisao/la:Idalan dan za laganu patrolu do Gabele...
Volim te bola'!
Počela je lakrdija u režiji Luje i kompanije.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovaj komentator 2-3 puta za golmana Celika Dujkovica govori Kozic 
- Evolve
- Kontakt:
Sta je, jesi to na utakmici?Hum94 je napisao/la:Počela je lakrdija u režiji Luje i kompanije.
NK Široki Brijeg
Nisam,al kruzi nesto po Mostaru od čega mi se povraća.
Volio bih da me demantiju pogotovo GOŠK.
Volio bih da me demantiju pogotovo GOŠK.
- svrakino1921
- Kontakt:
Hajde Celik otvori se i kreni na sve i nista
-
TofiTofita
- Kontakt:
Prebiše ove drvosječe
- svrakino1921
- Kontakt:
Krste dva gola
Divovi se izgleda probudili
Divovi se izgleda probudili
Gledaš ovu našu ligu, onda okreneš na Arenu 1 i vidiš stadion i tepih kod nekakvog Rudeša (klub se tako zove, možda drugi put čujem za njih), i pokrivenost utakmice sa FULL HD kamerama...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
E cuj gol razlika -31,pa jbt nije Engleska il Spanska liga

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Gradonacelnik
- Kontakt:
I u Berlinu, Stokholmu i Parizu takođe.AlemC85 je napisao/la:Ti lupas stvari o kojima veze nemas. Mostar, Sarajevo i Banja luka su gradovi gdje se vecina zemlje u katastru i gruntu vodi na vakufskoj zajednici. Cak je i Neum imao dzamiju koja se nalazila na magistrali prema Dubrovniku i koja je srusena i nikada nije obnovljena.PERO1234 je napisao/la:Šta reče jadan ne bio. Na isti način na koji je dosad vraćeno dosta nekretnina franjevačkoj Crkvi baš iz tog razloga. Jeli misliš način oduzimanja poput oduzimanja zgrade gimnazije u Travniku koja je oduzeta Vrhbosanskoj nadbiskupiji. Takav način oduzimanja ili postoji kakva drugi poželjniMexico je napisao/la:Laž. To je bila opstinska zemlja koju je sistem uzeo jer je lokacija najbolja bila za gradnju spomenika. Franjevci imaju svoju zemlju na dvije lokacije a to su samostan preko puta katedrale i u zahumu gdje su sestre milosrdnice. A ako cemo o zemljistima 80% Mostara je vakufsko,cak je vakufska zemlja i na mjestu gdje je franjevacka crkva. Bila je prije rata ploca gdje se mostarski franjevci zahvaljuju vakufima na poklonjenom zemljistu. Nemoj Pero pricati stvari o kojima pojma nemas i ti iz Listice lupat u geografskoj strukturi Mostara
Vakufskoj zajednici u BiH je vraceno najmanje imovine koju je imala, samo 20% sto je sramota.
Posto se bavim urbanizmom, imao sam priliku gledati vlasnicku strukturu i znam sta govorim. Hoces li jos informacija?
Kad-tad ce se morati ove stvari dovesti u red.
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
@Gradonacelnik
Hajde kamenjaru beri smilje.
Hajde kamenjaru beri smilje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.