Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Wc kepec i 2 pekara moraju letiti na ljeto,dovesti jednog fizički jačeg stopera koji ima i liderske karakteristike,a drugog pokretljivijeg,i pod obavezno klasičnog dmf-a,kakve pm sa b2b i dpl kad ti curi čitava defanziva iza,taj dmf nebi niti koštao puno love,vjerojatno bi prodaja pekara pokrila tog novog,šta se mene tiče može se pokupiti i ramsey,džabe njemu 8 golova kad ih više usere jer glumi drugu špicu,nebi imao ništa protiv ceballosa iz reala,i jedno krilo koje je tehničko potkovano i koje može napraviti višak driblingom,ali bojim da je to prevelik zalogaj za jedan prijelazni rok 

Ja koliko pročita novi trener će imati 50 mil za transfere 

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ja sam navikao na ovo, nije prvi put da nekog ubijemo u pojam a primimo gol ili izgubimo utakmicu.
Dešavalo se hiljadu i jedan put, sjetiti se mečeva protiv Junajteda, e takvi su smradovi i ovaj Atletiko, ono niti zna igrati fudbal nego se brani 90 minuta, pa uzme jednu onu kontru sto ima priliku i dadne ti gol.
Kad se sjetim da nas je Van Gaal dobio na Emiratima i tada je Mančester imao 2 gola na kontu, a imali upućen jedan udarac u okvir gola - nevjerovatno.
Mislim da nemamo šta tamo tražiti, ili da im blitzkrieg jedan uvaljamo ili da damo rano gol pa da se branimo i mi čekamo efikasnu kontru
Nikad se mi ovako vratili nismo od 2010te, protiv Bayerna 2-0, Monaco isto nam gol falio..
Ne bih da se nadam, ali eto nikada se ne zna, to je definitivno.
Dešavalo se hiljadu i jedan put, sjetiti se mečeva protiv Junajteda, e takvi su smradovi i ovaj Atletiko, ono niti zna igrati fudbal nego se brani 90 minuta, pa uzme jednu onu kontru sto ima priliku i dadne ti gol.
Kad se sjetim da nas je Van Gaal dobio na Emiratima i tada je Mančester imao 2 gola na kontu, a imali upućen jedan udarac u okvir gola - nevjerovatno.
Mislim da nemamo šta tamo tražiti, ili da im blitzkrieg jedan uvaljamo ili da damo rano gol pa da se branimo i mi čekamo efikasnu kontru

Nikad se mi ovako vratili nismo od 2010te, protiv Bayerna 2-0, Monaco isto nam gol falio..
Ne bih da se nadam, ali eto nikada se ne zna, to je definitivno.
anell je napisao/la:Ja koliko pročita novi trener će imati 50 mil za transfere
za 2 pekara i ramseya se može uzeti 100

Mislim da je sad jasnije što sam propustio.Marsal je napisao/la:Malo im je po 5.bega_afc je napisao/la:Samo da javim da opet necu gledati. Anele, pisi Vedi i Dzeki po jos 5 minusa.
A de, što majketi, neš gledat večeras?
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- Marsal
- Kontakt:
Jbt grom Lazio će imati 70 miliona eura, Murinjo će za rezervu potrošiti te pare... mislim ako je to istina može ondai Rodgers doći, svakako nam je svirat krcu. Ali opet bi se dalo nešto izmiksati... uz prodaju pojedinih kretena.anell je napisao/la:Ja koliko pročita novi trener će imati 50 mil za transfere
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Provjerena informacija, još Enrike vodi u utrci za treneraMarsal je napisao/la:Jbt grom Lazio će imati 70 miliona eura, Murinjo će za rezervu potrošiti te pare... mislim ako je to istina može ondai Rodgers doći, svakako nam je svirat krcu. Ali opet bi se dalo nešto izmiksati... uz prodaju pojedinih kretena.anell je napisao/la:Ja koliko pročita novi trener će imati 50 mil za transfere

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Večeras Lacazette pojeo utakmicu, kako je odigrao pored toliko moćne Atletikove odbrane, Oblak mu je spašavao u prvom udarce, ona stativa nesretna i udarac glavom poslije, postigao gol, stvorio dosta prilika za saigrače koji nisu na njegovom nivou.
Vidi se fakat u ekipi ko je klasa iznad a ko je prosječan, nadam se da će Laca sljedeće sezone zajedno sa Aubom da teroriše ligom, neka je sramota naših štopera, džaba sav trud kad zbog njih ovi bolji ispuše foru.
Vidi se fakat u ekipi ko je klasa iznad a ko je prosječan, nadam se da će Laca sljedeće sezone zajedno sa Aubom da teroriše ligom, neka je sramota naših štopera, džaba sav trud kad zbog njih ovi bolji ispuše foru.
Atletikova odbrana uopšte više nije tako jaka kao prije 3-4 sezone. Preslikani Junajted što se odbrane tiče, samo kod jednih brani De Hea, a kod drugih Oblak, dva od pet trenutno najboljih golmana na svijetu. Igrati će na nulu u Madridu, a ove promašene prilike će doći na naplatu. Vjerujem u pozitivan ishod na kraju.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Prolazimo mi ovo iako nisam gledo utakmicu, znam da mozemo. Bice 1:2 tamo I idemo u finale 

Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- QUARTERBACK
- Kontakt:
e stvarno je ovaj kos propao drama
Koga boli kuratz gledas li ti?
Mavropanos ce ih ustopat sve, svi koji budu gledali, veliki minus
Mavropanos ce ih ustopat sve, svi koji budu gledali, veliki minus
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Gleda se obavezno
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Koja ljubav između trenera 

Joj ovog Xhake majko draga
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Znaci fokus Europa Liga definitivno. Hajde OK sam sa tim planom, al da odrade to kako treba.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Ubismo ih
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Klasika, faul na centru sudija ne svira, i gol. I protiv Atletika isto. Ubiše nas sudije
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.