Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Juventus je alibi za one koji nikada ne pobjeđuju. -Aristotel
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
sigurno da bi u Firenzi vise voljeli da Napoli osvoji Scudetto, no ne mogu sa sigurnoscu tvrdit da bi voljeli da Viola pusti tekmu, iako sam procitao tako nesto, mada ne znam koliko je relevantno... Viola jos uvijek moze u evropu, iako zaostaju 4 boda, a mislim da je Pioli bio igrac Juvea, tako da ce vjerujem trazit da igraju za bodove
mada sam misljenja da ce to Napoli svakako dobit, nije Viola cemu, iako su imali seriju pobjeda...
mada sam misljenja da ce to Napoli svakako dobit, nije Viola cemu, iako su imali seriju pobjeda...
Ovo da bi neko nekoga pustio se valjda još samo na Balkanu i Italiji ne može isključiti. Ali jedno su tifosi, a drugo profesionalci, čisto sumnjam da je Napoli nekome omiljen i kao grad i kao klub, možda nekim fanovima Maradone. Rijetko primitivna grupa, da ih izgeneraliziram, zvižde himni svoje zemlje, demoliraju stadione gdje odu, divljač. A takav im je i sam trener, od uvreda jednoj ženi pa do srednjeg prsta navijačima itd.
Viole nisu ništa specijalno, a i ta Evropa će im ovako ili onako izmaći. I sam sam uvjeren da će Napoli uzeti tamo. Jedino za što oni trebaju igrati je uspomena na kapitena i druga prije svega, sasvim dovoljan motiv do kraja sezone, neoovisno od rivala.
A zašto me neće iznenaditi neki manjak otpora je primjer Udinesea koji godinama prestane igrati kada dođe do neke mirne luke. U Italiji nema tu velikih razlika u mentalitetu.
Viole nisu ništa specijalno, a i ta Evropa će im ovako ili onako izmaći. I sam sam uvjeren da će Napoli uzeti tamo. Jedino za što oni trebaju igrati je uspomena na kapitena i druga prije svega, sasvim dovoljan motiv do kraja sezone, neoovisno od rivala.
A zašto me neće iznenaditi neki manjak otpora je primjer Udinesea koji godinama prestane igrati kada dođe do neke mirne luke. U Italiji nema tu velikih razlika u mentalitetu.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 29 apr 2018, 15:17, ukupno mijenjano 1 put.
#MaxOUT
#MaxOUT
Napoli ocitao lekciju Juventusu na njihovom stadionu i sad u slučaju pobjede protiv Viola samo budala moze reci da su im pustili. Mogu izdominirati Juventus a ne mogu Fiorentinu.
Il Club più titolato al mondo!
Pogba je napisao/la:Juventus je alibi za one koji nikada ne pobjeđuju. -Aristotel
losa pricamuxa je napisao/la:Napoli ocitao lekciju Juventusu na njihovom stadionu i sad u slučaju pobjede protiv Viola samo budala moze reci da su im pustili. Mogu izdominirati Juventus a ne mogu Fiorentinu.
pa inteligentan covjek moze primjetit da nesto nije u redu, ako nije u redu... npr lako ce biti uocit kurcobolju kod Viole, ako je bude itd
Polahko, proći će.SiamoNoi je napisao/la:Pogba je napisao/la:Juventus je alibi za one koji nikada ne pobjeđuju. -AristotelImaš mahanje čitaču sa razumijevanjem
Ne sumnjam da ćete se opet pojaviti u slučaju Napolieve titule. To i Juventusova eliminacija od Reala su vam i 2 najveća uspjeha ove sezone.
#MaxOUT
#MaxOUT
- tuzlak1987
- Kontakt:
Taj Italijanski mentalitet kao na Balkanu, neka komsiji crkne krava. 
Sigurno da bi navijaci Fiorentine bili sretni da izgube, vise nego da uzmu bod ili pobjede ali hajde ti njima objasni da samo tako ispadaju jadni. Zbog tog mentaliteta nikad nikakvog iskoraka. Cak cestitke ovim ljudima sto vode Fiorentinu, pruzaju navijacima vise nego sto zasluzuju.
Sigurno da bi navijaci Fiorentine bili sretni da izgube, vise nego da uzmu bod ili pobjede ali hajde ti njima objasni da samo tako ispadaju jadni. Zbog tog mentaliteta nikad nikakvog iskoraka. Cak cestitke ovim ljudima sto vode Fiorentinu, pruzaju navijacima vise nego sto zasluzuju.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Mene samo interesuje koliko bodova smo ispred sintera...+22...
Ovi jos kmece??
Hajde, valjda viole puste krampoliju a Roma nama..kako bi se tek tada copor rastrkao po forumu..
Pocetak sezone nam je malo zapeo oko VARa, ali rijesili smo i to sa torbom evrica..ima se, moze se..
Ovi jos kmece??
Hajde, valjda viole puste krampoliju a Roma nama..kako bi se tek tada copor rastrkao po forumu..
Pocetak sezone nam je malo zapeo oko VARa, ali rijesili smo i to sa torbom evrica..ima se, moze se..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
kuknjava kuknjava kuknjava Nemam(o) se šta opet pojavit kad smo uvijek ovdje da vas podsjetimo o kakvom se licemjernom klubu radi.Ima li Allegrijevih izjava o suđenju sinoc i nakon Reala,pronađi razlikuPogba je napisao/la:Polahko, proći će.SiamoNoi je napisao/la:Pogba je napisao/la:Juventus je alibi za one koji nikada ne pobjeđuju. -AristotelImaš mahanje čitaču sa razumijevanjem
Ne sumnjam da ćete se opet pojaviti u slučaju Napolieve titule. To i Juventusova eliminacija od Reala su vam i 2 najveća uspjeha ove sezone.
Rupice i sudije, o tome ćete vi brinuti.
Pozdravi nam Pumu i adointera. Aparati uključeni.
#MaxOUT
#MaxOUT
Kako ono kažu, čega se pametan stidi time se lopov ponosi:

Da li neko prati strane forume, da li su svi ovakvi ili samo ovi tifozi sa brdovitog Balkana?

Da li neko prati strane forume, da li su svi ovakvi ili samo ovi tifozi sa brdovitog Balkana?
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Stipu to bolan, eno Morata izgleda zeli da napusti Celski, konacna odluka nakon finala FA Kupa...jesi se navlazio vec?Pogba je napisao/la:Rupice i sudije, o tome ćete vi brinuti.![]()
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Već mjesecima to iščekujem i predviđam. Igrom slučaja igrač koji je već urinirao po interu tako da je više nego dobrodošao.Osim13 je napisao/la: Stipu to bolan, eno Morata izgleda zeli da napusti Celski, konacna odluka nakon finala FA Kupa...jesi se navlazio vec?
Još samo Pogba da se vrati, malo lošiji igrač od Kovačića po objektivnim interistima, ali nema veze.
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
Biscione je napisao/la:Kako ono kažu, čega se pametan stidi time se lopov ponosi:

The Nerazzurri and specifically Facchetti were also found to have lobbied referees in another FIGC investigation in 2011, but no further action could be taken because the statute of limitations had already expired.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Oo taj jaki Napolimuxa je napisao/la:Napoli ocitao lekciju Juventusu na njihovom stadionu i sad u slučaju pobjede protiv Viola samo budala moze reci da su im pustili. Mogu izdominirati Juventus a ne mogu Fiorentinu.
- IlCapitano
- Kontakt:
Mazzolenijeva punica viđena sa šalom Juventusa prije utakmice. 
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Kakav je crveni, je l' opravdano?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Rospija.IlCapitano je napisao/la:Mazzolenijeva punica viđena sa šalom Juventusa prije utakmice.
Una gualqera.
Dzaltara.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
VARljiv.Raonffa je napisao/la:Kakav je crveni, je l' opravdano?
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.