Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Dobro to jeste, glavni problem u toj ligi je što ti ne možeš fudbalom doći do višeg ranga, nego jednostavno moraš raditi stvari "iza kulisa" što se kaže.JonSnow je napisao/la:Navedi mi jedan klub koji se nakon ispadanja u žabokrečinu prve federalane vratio u PL kao stabilan klub. Nema dalje, ovo je put ka gašenju.Raonffa je napisao/la:Ma bolje im je da ispadnu i da probaju ispočetka napraviti fin i stabilan klub.
Za sad imamo jedino **** od ovce...Da je ozbiljan investitor doveo bi pojačanja koja bi prekucala ovu ligu sela i graničnih prijelaza, a ne istrošene **** i antitalente. U svakom slučaju hvala prvenstvenom "građanima" iz "grada" Zenice, SDA kanceru i njegovim derivatima i velikom "investitoru" na uspješnoj sezoni.Zenzo je napisao/la:Imate dobrog investitora da njega nema bilo bi vam gasenje, ovako ostaje borba u Federlanoj za povratak. Kad mogu seljacine iz Siminog Hana mozete i vi iz grada Zenice.JonSnow je napisao/la:Navedi mi jedan klub koji se nakon ispadanja u žabokrečinu prve federalane vratio u PL kao stabilan klub. Nema dalje, ovo je put ka gašenju.Raonffa je napisao/la:Ma bolje im je da ispadnu i da probaju ispočetka napraviti fin i stabilan klub.
Vidi drug, kako da ti kažem, SDA je rusvaj živi, al misliš li da bi bilo bolje s nekim drugim.JonSnow je napisao/la: Za sad imamo jedino **** od ovce...Da je ozbiljan investitor doveo bi pojačanja koja bi prekucala ovu ligu sela i graničnih prijelaza, a ne istrošene **** i antitalente. U svakom slučaju hvala prvenstvenom "građanima" iz "grada" Zenice, SDA kanceru i njegovim derivatima i velikom "investitoru" na uspješnoj sezoni.
Ja govorim iz naše perspektive. U Zenici je od rata SDP vladao samo 4 godine ostalo su SDA i njihovi izdanci i zato ne želim uopće da ulazim u raspravu SDP vs SDA. U našem slučaju se zna krivac, a to je gore već navedena kriminalna organizacija.wobly92 je napisao/la:Vidi drug, kako da ti kažem, SDA je rusvaj živi, al misliš li da bi bilo bolje s nekim drugim.JonSnow je napisao/la: Za sad imamo jedino **** od ovce...Da je ozbiljan investitor doveo bi pojačanja koja bi prekucala ovu ligu sela i graničnih prijelaza, a ne istrošene **** i antitalente. U svakom slučaju hvala prvenstvenom "građanima" iz "grada" Zenice, SDA kanceru i njegovim derivatima i velikom "investitoru" na uspješnoj sezoni.
Nas je SDP ukopao i dan danas nas yebe i neće ga izvadit dok i mi ne pokleknemo, a neminovno je i nama isto za koju godinu.
Poenta je da je nebitna stranka, bilo ko da je, politika je **** u čitavoj zemlji i klubovi se ne mogu oslanjati na to više niti ih nikakve tranše od gradova ne mogu održavati, taj sistem preživljavanja od državne sise je nekad mogao proći, ali u današnjem fudbalu ne.
Ako vam ti investitori ostanu i ako misle ozbiljno, dogodine se možda i može nešto uraditi, ali poznavajući njihovu mutnu historiju...
A investitor ti treba prvo iz one kaljuge da se izvučeš pa onda i da nešto uspiješ uraditi u PL.
Što si veći, to je teže, sa nekim selom s duplo manje para možeš nesto postići, dok ti u ove naše veće klubove treba veći priliv novca jer smo svi mi velike rupe bez dna.
Ne sumnjam sekunde da su, oni uništavaju sve redom, ne samo sport. Ne želim ni ja ulazit u raspravu ko je goriJonSnow je napisao/la: Ja govorim iz naše perspektive. U Zenici je od rata SDP vladao samo 4 godine ostalo su SDA i njihovi izdanci i zato ne želim uopće da ulazim u raspravu SDP vs SDA. U našem slučaju se zna krivac, a to je gore već navedena kriminalna organizacija.
wobly92 je napisao/la:Ne sumnjam sekunde da su, oni uništavaju sve redom, ne samo sport. Ne želim ni ja ulazit u raspravu ko je goriJonSnow je napisao/la: Ja govorim iz naše perspektive. U Zenici je od rata SDP vladao samo 4 godine ostalo su SDA i njihovi izdanci i zato ne želim uopće da ulazim u raspravu SDP vs SDA. U našem slučaju se zna krivac, a to je gore već navedena kriminalna organizacija.nisi me ni shvatio izgleda, poenta je da su svi takvi i da smo samo mi najveći krivci kad gledamo to godinama, a ništa ne radimo.
Prof. Dr. Mirsad Hadžikadićwobly92 je napisao/la:Ne sumnjam sekunde da su, oni uništavaju sve redom, ne samo sport. Ne želim ni ja ulazit u raspravu ko je goriJonSnow je napisao/la: Ja govorim iz naše perspektive. U Zenici je od rata SDP vladao samo 4 godine ostalo su SDA i njihovi izdanci i zato ne želim uopće da ulazim u raspravu SDP vs SDA. U našem slučaju se zna krivac, a to je gore već navedena kriminalna organizacija.nisi me ni shvatio izgleda, poenta je da su svi takvi i da smo samo mi najveći krivci kad gledamo to godinama, a ništa ne radimo.
Ti si onaj što na kliksu piše taj komentarMortemHz je napisao/la:Prof. Dr. Mirsad Hadžikadićwobly92 je napisao/la:Ne sumnjam sekunde da su, oni uništavaju sve redom, ne samo sport. Ne želim ni ja ulazit u raspravu ko je goriJonSnow je napisao/la: Ja govorim iz naše perspektive. U Zenici je od rata SDP vladao samo 4 godine ostalo su SDA i njihovi izdanci i zato ne želim uopće da ulazim u raspravu SDP vs SDA. U našem slučaju se zna krivac, a to je gore već navedena kriminalna organizacija.nisi me ni shvatio izgleda, poenta je da su svi takvi i da smo samo mi najveći krivci kad gledamo to godinama, a ništa ne radimo.
Boriša Falatar
-
Da li su se prošle sezone zadnja tri kola igrala u isto vrijeme?miky_hz je napisao/la:Do sada su se uvijek zadnja tri kola igrala u isto vrijeme.Sad koliko vidim po savezu i najavama to nije slucaj? Kao Krupa-Sarajevo u 14 igraju .Jel moguce da zbog prenosa na MojojTV mjenjaju ovo "pravilo" .
Ja koliko znam da jesu i da ta praksa se uvijek pridrzavala zbog regularnosti .Kalashnikov je napisao/la:Da li su se prošle sezone zadnja tri kola igrala u isto vrijeme?miky_hz je napisao/la:Do sada su se uvijek zadnja tri kola igrala u isto vrijeme.Sad koliko vidim po savezu i najavama to nije slucaj? Kao Krupa-Sarajevo u 14 igraju .Jel moguce da zbog prenosa na MojojTV mjenjaju ovo "pravilo" .
Onda ti pojma nemaš. Pogledaj opetmiky_hz je napisao/la:Ja koliko znam da jesu i da ta praksa se uvijek pridrzavala zbog regularnosti .Kalashnikov je napisao/la:Da li su se prošle sezone zadnja tri kola igrala u isto vrijeme?miky_hz je napisao/la:Do sada su se uvijek zadnja tri kola igrala u isto vrijeme.Sad koliko vidim po savezu i najavama to nije slucaj? Kao Krupa-Sarajevo u 14 igraju .Jel moguce da zbog prenosa na MojojTV mjenjaju ovo "pravilo" .
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.