PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Radioaktivspor seli danas gdje mu je mjesto 

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Sretno Đuricu na Lavoru...Sreckovic nije dosao u Sarajevo...kaze sutat ce iz Bijeljinje
https://www.youtube.com/watch?v=Z2XIwXccOFo

ŽELJEZNIČAR 1921
Ovi iz Goska svi istu frizuru imaju. Ne mo's upratiti ko je ko. 

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Bice duplabiceDUPLA je napisao/la:Sretno Đuricu na Lavoru...Sreckovic nije dosao u Sarajevo...kaze sutat ce iz Bijeljinje![]()
![]()
![]()

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Osim13 je napisao/la:Kakvo je to okupljanje mazohista na Kosevu.

Nesto ti to ozb ili neki flash dok si ga pepo??
FK SARAJEVO.
- svrakino1921
- Kontakt:
Pa klub za koji navija je osvajao duple krune pa prema tome DUPLA ima pravo pisatmma_hz je napisao/la:Bice duplabiceDUPLA je napisao/la:Sretno Đuricu na Lavoru...Sreckovic nije dosao u Sarajevo...kaze sutat ce iz Bijeljinje![]()
![]()
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=Z2XIwXccOFoe cuj bice dupla
![]()
Razmisljao sam da odem na Kosevo da ga opepam, nisam nikad van stana a gore lijepo, osamljeno nigdje zive duse.mma_hz je napisao/la:Osim13 je napisao/la:Kakvo je to okupljanje mazohista na Kosevu.
Nesto ti to ozb ili neki flash dok si ga pepo??
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Čeliče ti si i statistićki najslabija kar.ina. ZBOGOM !!!
- svrakino1921
- Kontakt:
A ti si iz Ze-do kantona a Zenica ti je glavno sjediste kantona pa bi mogao malo postovanja prema Celiku.belosevic28 je napisao/la:Čeliče ti si i statistićki najslabija kar.ina. ZBOGOM !!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Beli - ROBIJAŠ!!!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vidim ja da tebi padezi ne idu.svrakino1921 je napisao/la:Pa klub za koji navija je osvajao duple krune pa prema tome DUPLA ima pravo pisatmma_hz je napisao/la:Bice duplabiceDUPLA je napisao/la:Sretno Đuricu na Lavoru...Sreckovic nije dosao u Sarajevo...kaze sutat ce iz Bijeljinje![]()
![]()
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=Z2XIwXccOFoe cuj bice dupla
![]()
@osime,nikad ga nisi pepo van stana

FK SARAJEVO.
- svrakino1921
- Kontakt:
Jel to nominativ ili akuzativ
-
- Kontakt:
Varesak voli Celik, voli Zenicu, druge lige zjenicusvrakino1921 je napisao/la:A ti si iz Ze-do kantona a Zenica ti je glavno sjediste kantona pa bi mogao malo postovanja prema Celiku.belosevic28 je napisao/la:Čeliče ti si i statistićki najslabija kar.ina. ZBOGOM !!!

@morta do smrti haha
Kokuzativ i jedan pravi Lokativ.svrakino1921 je napisao/la:Jel to nominativ ili akuzativ
FK SARAJEVO.
- svrakino1921
- Kontakt:
belosevic28 je napisao/la:Varesak voli Celik, voli Zenicu, druge lige zjenicusvrakino1921 je napisao/la:A ti si iz Ze-do kantona a Zenica ti je glavno sjediste kantona pa bi mogao malo postovanja prema Celiku.belosevic28 je napisao/la:Čeliče ti si i statistićki najslabija kar.ina. ZBOGOM !!!![]()
@morta do smrti haha

- svrakino1921
- Kontakt:
Aha a ja mislio visoko kvalitetni montazni objekatmma_hz je napisao/la:Kokuzativ i jedan pravi Lokativ.svrakino1921 je napisao/la:Jel to nominativ ili akuzativ
17 000 KM Stojan Vranjesa i 150 000 KM u tri rate nisu dovoljne za titulu? Pa ni premije od 5 000 za pobjedu protiv Zrinjskog, cak i strucnom stabu 2000 KM. I opet nista. Ipak je ovo najskuplja ne osvojena titula u historiji PL. Ne smijem ni pisati o ostatku ekipe kakve plate imaju. Zamantalo mi se. Dobro ih niste skinuli strumfovi sta pokazuju a koliko primaju love i fakat sve redovno!
-
- Kontakt:
Jel leglo sto milja od arapa za jug?SNSa je napisao/la:17 000 KM Stojan Vranjesa i 150 000 KM u tri rate nisu dovoljne za titulu? Pa ni premije od 5 000 za pobjedu protiv Zrinjskog, cak i strucnom stabu 2000 KM. I opet nista. Ipak je ovo najskuplja ne osvojena titula u historiji PL. Ne smijem ni pisati o ostatku ekipe kakve plate imaju. Zamantalo mi se. Dobro ih niste skinuli strumfovi sta pokazuju a koliko primaju love i fakat sve redovno!
Fakat bez zajebancije, uprava im radi dobre stvari. Ne znam odakle im lova. Ali su igraci fantasticno placeni!Kalashnikov je napisao/la:Jel leglo sto milja od arapa za jug?SNSa je napisao/la:17 000 KM Stojan Vranjesa i 150 000 KM u tri rate nisu dovoljne za titulu? Pa ni premije od 5 000 za pobjedu protiv Zrinjskog, cak i strucnom stabu 2000 KM. I opet nista. Ipak je ovo najskuplja ne osvojena titula u historiji PL. Ne smijem ni pisati o ostatku ekipe kakve plate imaju. Zamantalo mi se. Dobro ih niste skinuli strumfovi sta pokazuju a koliko primaju love i fakat sve redovno!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.