FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Lillard
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Lillard » 29 apr 2018, 23:10

Ernesto, hvala i doviđenja, što se mene tiče.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 29 apr 2018, 23:14

Lillard je napisao/la:Ernesto, hvala i doviđenja, što se mene tiče.
+1

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 29 apr 2018, 23:18

Demba i Suki :rol: :rol:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 29 apr 2018, 23:33

Dubleta opet znaci :tokralju: :tokralju:

Da se kaze da bi je svi potpisali u augustu.

Ali yebem vam mater za Romu opet. Eto.
27.10.2020

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 29 apr 2018, 23:44

E sad dovesti prava pojačanja na ljeto a ne nekakve Paulinhe i Gomese pa da se i Ernesto dogodine bori za Klempu. :mrgreen: :kafa:
Sad slijedi taj famozni Mundijal. Volio bi da uzme Argentina samo iz razloga da više ne gledamo ovo šetanje pred kraj sezone svake 4 godine, ali realno šanse su male.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 30 apr 2018, 00:34

BoixosNois1899 je napisao/la:E sad dovesti prava pojačanja na ljeto a ne nekakve Paulinhe i Gomese pa da se i Ernesto dogodine bori za Klempu. :mrgreen: :kafa:
Sad slijedi taj famozni Mundijal. Volio bi da uzme Argentina samo iz razloga da više ne gledamo ovo šetanje pred kraj sezone svake 4 godine, ali realno šanse su male.
Da Bog da u grupi ispali.
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 30 apr 2018, 00:39

BoixosNois1899 je napisao/la:Šetanje pred kraj sezone svake 4 godine, ali realno šanse su male.
Nema to veze s tim, šetat će on na prvenstvu kao što je šetao i prije 4 godine.
Don't hate what you don't understand.

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 30 apr 2018, 00:58

xaviesta je napisao/la:
BoixosNois1899 je napisao/la:Šetanje pred kraj sezone svake 4 godine, ali realno šanse su male.
Neće(u tolikoj mjeri), ali će šetati nakon bez obzira osvojio ga ili ne.

FCBlaugrana
Kontakt:

Post Postao/la FCBlaugrana » 30 apr 2018, 01:13

xaviesta je napisao/la:
Ti si neznalica, nemas pojma o nogometu!

Plakat cete svi vi za Messijem za koju godinu, dobro zapamtite... koliko razmazenih “navijaca” na ovom forumu to je nevjerovatno...

Messi je bas osvoio 30+ trofeja za barcelonu i postao najbolji strijelac la lige u historiji setajuci se...

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 30 apr 2018, 01:22

Kolega Blaugrana, mislim da mašio poentu :mrgreen:
Naravno da ce Messi šetati i cuvati se, ako ga želimo gledati i narednih 4-5 godina kako trpa golove u Barci.
Da nece možda ginuti svaku utakmicu sa 30+ godina na leđima, nakon što je toliko toga dao Barci.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 30 apr 2018, 01:22

Blejzer10 je napisao/la: Neće(u tolikoj mjeri), ali će šetati nakon bez obzira osvojio ga ili ne.
A dobro, neće kao sad to je jasno.
Prije 4 godine ista prica cuva se, dođe prvenstvo on povraca kad malo vise potrci.

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 30 apr 2018, 09:45

Joj kad dodje Hazard pa zabije 40 golova u sezoni uz to preore 13KM po utakmici i tako narednihh 13 sezona.Odlazi Mesha iz svetinje.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 30 apr 2018, 10:01

messilla je napisao/la:25 :salut:
7/10 je yebeno impresivno, posebno kad ti je glavni rival u sedam sezona izlazio na 90+ bodova.
Bilo bi 9/10 da se ne desi Atletico 2014. i Betis 2017.

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 30 apr 2018, 10:06

Svaka čast Valverdeu na duploj kruni.
U narednoj/narednim sezonama mora će ispravljati fijasko iz Rima.
Svaka čast i momcima na terenu.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 30 apr 2018, 10:51

xaviesta je napisao/la:
Blejzer10 je napisao/la: Neće(u tolikoj mjeri), ali će šetati nakon bez obzira osvojio ga ili ne.
Prije 4 godine ista prica cuva se, dođe prvenstvo on povraca kad malo vise potrci.
jest bas tako, cuva se covjek za svjetsko pa onda na svjetskom hoda i povraca, mislili smo da se i u ovoj sezoni u dosta utakmica cuva za zavrsnicu ligi prvaka, ne bi mu rijec reko sto je tu hodao, al dodje zavrsnica lige prvaka i onda jos zesce hodanje

samo se vi zahebavajte sa hazardom, messi ima brojke nikad mu to nisam sporio, al samo corav covjek ili njegov idolopoklonik ne vidi da je messi nespreman covjek i igrac za najvece utakmice, kakva je liga prvaka i gdje ima ekipa kao liverpoool koje oru po terenu trceci

to se ponavlja iz godine u godinu i sve je gore, i sta cemo za narednu sezonu, dovesti mozemo koga hocemo, pobjedjivat cemo u spaniji, nabijat ce se statistika, onda ce doci liga prvaka, nadat cemo se tituli, doci ce neka ozbiljnija ekipa,messi ce prehodati,mi ispasti itd

e sad sto je nekima bitnija mesijeva statistika od titula nekih to je drugi par opanaka, ja samo znam da u eri kako ga neki nazivaju najveceg ikada nas konto u ligi prvaka nije popravljen u odnosu na real npr, nego ce biti vjerovatno i pogorsan,zato ne dizite mi previse mesija, sto ga vise dizete on je sve gori, a ligu prvaka uz nezainteresovanost i nespremnost glavnog igraca nije moguce osvojiti, cak se svake godine i obrukamo posteno

jedina nada mi je valverde da nadje neko rjesenje da igra manje zavisi od mesija, da ga koristi ko zidan ronalda, manje u igri vise u realizaciji
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 30 apr 2018, 14:09

Romariooo je napisao/la:
xaviesta je napisao/la:
jest bas tako, cuva se covjek za svjetsko pa onda na svjetskom hoda i povraca, mislili smo da se i u ovoj sezoni u dosta utakmica cuva za zavrsnicu ligi prvaka, ne bi mu rijec reko sto je tu hodao, al dodje zavrsnica lige prvaka i onda jos zesce hodanje

samo se vi zahebavajte sa hazardom, messi ima brojke nikad mu to nisam sporio, al samo corav covjek ili njegov idolopoklonik ne vidi da je messi nespreman covjek i igrac za najvece utakmice, kakva je liga prvaka i gdje ima ekipa kao liverpoool koje oru po terenu trceci

to se ponavlja iz godine u godinu i sve je gore, i sta cemo za narednu sezonu, dovesti mozemo koga hocemo, pobjedjivat cemo u spaniji, nabijat ce se statistika, onda ce doci liga prvaka, nadat cemo se tituli, doci ce neka ozbiljnija ekipa,messi ce prehodati,mi ispasti itd

e sad sto je nekima bitnija mesijeva statistika od titula nekih to je drugi par opanaka, ja samo znam da u eri kako ga neki nazivaju najveceg ikada nas konto u ligi prvaka nije popravljen u odnosu na real npr, nego ce biti vjerovatno i pogorsan,zato ne dizite mi previse mesija, sto ga vise dizete on je sve gori, a ligu prvaka uz nezainteresovanost i nespremnost glavnog igraca nije moguce osvojiti, cak se svake godine i obrukamo posteno

jedina nada mi je valverde da nadje neko rjesenje da igra manje zavisi od mesija, da ga koristi ko zidan ronalda, manje u igri vise u realizaciji
Eto nek je Hazard spreman, pa covjek ima skoro 28 godina a nikad u zivotu veliku utakmicu nije odlucio, sto je i sam priznao :rol:

Shvati da mi nemamo veznu liniju kao Rejal da bi Messi mogao stajati samo u 16 i zabijati kao Ronaldo. Jer kakva budala bi se po loptu vracala cesto i u svoj sesnaesterac i tako se nepotrebno trosio da nije tako.

Da bi tako igrao trebas veznjake koji bi znali "dovuci" tu loptu do 16, a mi ih nemamo vec skoro 4 godine.
27.10.2020

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 30 apr 2018, 14:13

eo ovog opet sa Hazardom :urnebes:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 30 apr 2018, 15:04

Sreća pa je Hazard igrač za velike utakmice. Zapravo, momčina u karijeri nije zabio više od 20 golova u sezoni, ovakvi levati su odavno na ignoru.

To što Messi ne trči puno zna bit iritantno, ali njegove brojke bi bile iste i da trči 5 kilometara više. Samo je to stvar privida. Što se mene tiče, u 30toj nek hoda da traje ovako što duže. Jao nama kad ode, a nastave s trenerima poput Valverdea.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 30 apr 2018, 15:19

Po meni nijedan klub na svijetu ne treba da toliko zavisi od jednog igrača, pa makar on bio i Messi...Ne može da igrač bude veći od kluba i gotovo... I svaki trener ko papagaj ponavlja da ekipa nije ista bez Messija, a toliko dobrih igrača ima u ekipi...Jedan od najvećih klubova na svijetu je došao u situaciju da gata na koju nogu je ustao Messi, pogotovo sad kada ode Iniesta...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 30 apr 2018, 15:34

Lillard je napisao/la: To što Messi ne trči puno zna bit iritantno, ali njegove brojke bi bile iste i da trči 5 kilometara više.
Da l' bi igra Barcelone bila ista da trči 5 kilometara više? E baš me na ovo pitanje interesuje odgovor.

Mislim čovjek želi produžiti karijeru koliko god može, odnosno ostati na vrhunskom nivou koliko može. Nije kod njega ljenost u pitanju jer se vidi da se nekad zaigra pa u bezveze utakmicama ganja protivnika.
Ali ta priča o čuvanju baš za SP je bezveze nije sapun da se potroši jbt. Uostalom ako mu je toliko bitno zašto ne odmori nakon klasika, hoće kuratz krasni *individualne nagrade mi nisu bitne*
Na svjetskom će igrati kao u LP, zapet malo više ali ne drastično.

I eto vezni red Barcelone nije dovoljno jak da Messi stoji gore, eto Busquts, Cou, Iniesta i Raketa ne mogu držati vezni red. Za to krivim trenera donekle ali morat će se žrtvovat neko. Ove sezone nije postojala realna opcija da igraju Dembaš Suarez i Messi a da to dobro izgleda.
Cou i Demba kao ofanzivni krilni veznjaci jedina opcija ali nije naš stil i zavaljen je Dembele.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.