RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
drope, zini da te napojim...
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
nem73 je napisao/la:drope, zini da te napojim...
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
ono kara...
ccc
de zini bola ovo jos kapi da ti u oko ne tresnem...
de zini bola ovo jos kapi da ti u oko ne tresnem...
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
opet on...ma šuti dok te kar.am, ni jedne više 
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
aj aj u svoj tor, prti... i naleti kada opet ozednis, pa te drugarski napojimo... 
ROĐENI BRATO
Ipswich Town F.C.
Ipswich Town F.C.
pripremite vazelin sad naredno kolo, da ne bude opet ko lani : Jao majko što boli i slicna kukanja

-
Grandmaster
- Kontakt:
@drop
Kontrolisi malo sta pricas da te ja nebi zaista karo, jesi cuo debilcino jedna. Nisi ti kriv sto si seljak u glavi, pa ti oprastam ovaj put, slijedeci ces put biti kaznjen! Samo mi imamo pravo sra.ti po Velezu, a tebe eto tamo, nemoj se pojavljivati na ovoj temi vise!
Kontrolisi malo sta pricas da te ja nebi zaista karo, jesi cuo debilcino jedna. Nisi ti kriv sto si seljak u glavi, pa ti oprastam ovaj put, slijedeci ces put biti kaznjen! Samo mi imamo pravo sra.ti po Velezu, a tebe eto tamo, nemoj se pojavljivati na ovoj temi vise!
mudro zboris!nem73 je napisao/la:glupo je navijat protiv kluba
i radovat se golu protivnika
to je cista glupost i nezrelo razmisljanje, jednostavno nemoguca opcija
mozes biti protiv svega,ali svoj klub izdati NIKAD i zato dodjite pravi navijaci Veleza u Vrapcice da gledate
ŠAMPIONA,a pametnjakovici vec imaju izgovor za sve:
1-povrat proljetnog duga
2-bojkot
X-odgovara svima
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Aj bola odjasi sa teme staces ti govorit ko ce doci brini se za svoje te mrtvace sto se vuku po pecari ko 11 novinara Dnevnog avaza a ne 11 profesionalni igraca.
Samo jedan klub Velež Mostar
adnel nikad nije krocio iz mostara i naso ti pricat kakav je ŽELJO,, nije ni tebi lahko .
-
mujoisuljo
- Kontakt:
Nema izgovora, ljudi koji misle dobro Veležu trebaju bojkotovati utakmice!gavran je napisao/la:mudro zboris!nem73 je napisao/la:glupo je navijat protiv kluba
i radovat se golu protivnika
to je cista glupost i nezrelo razmisljanje, jednostavno nemoguca opcija
mozes biti protiv svega,ali svoj klub izdati NIKAD i zato dodjite pravi navijaci Veleza u Vrapcice da gledate
ŠAMPIONA,a pametnjakovici vec imaju izgovor za sve:
1-povrat proljetnog duga
2-bojkot
X-odgovara svima
Treba da odem gore, kupim kartu i da se pitam jeli namještena utakmica ili nije?Nema šanse!Nije ovo problem samo utakmice sa Željom lani, problem je još od utakmice sa Jedinstvom iz Bihaća od prije 3-4 godine.Tad sam bio rekao da neću više ići dok su ovi ljudi u i oko kluba pa sam se bio vratio ali sad više ne.Nemogu ništa sam uraditi, samo mogu bojkotovati.I kakve ima veze bojkot sa tim ako Željo pobjedi?Nije sramota biti sportski nadigran i poražen, sramota je prodati svoj obraz radi nekih interesa.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
nije ni tebi lahko ...mujoisuljo je napisao/la:Čak ni ovog Veleža nećete dobiti, ma nećete ni boda uzeti.Vi ste **** od šampiona koji je kupio titulu.Mene bi bilo stid još nešto srat.Ali kad si malouman i malodušan onda te boli kita za sve.otpravnik_vozova je napisao/la:Dajte piku da ga yebemo...tresu se guzovi "rođeni"...![]()
![]()
![]()
Klub iz grada od pola miliona stanovnika a nikad igrača niste imali svoga da valja, samo djeca sa strane su vas čupala.
-
mujoisuljo
- Kontakt:
Prošli smo mi i sto puta gore situacije, koje tvoj mali mozak i mala duša ne shvataju.Prikupi cenera do subote i dođi u subotu da budeš izlevaćen, prvo cjenom ulaznice na jednu skelu a potom porazom tvojih mezimaca od nikad lošijeg Veleža.Ako te mama pusti da dođeš uopšte.nime_tm87 je napisao/la:nije ni tebi lahko ...mujoisuljo je napisao/la:Čak ni ovog Veleža nećete dobiti, ma nećete ni boda uzeti.Vi ste **** od šampiona koji je kupio titulu.Mene bi bilo stid još nešto srat.Ali kad si malouman i malodušan onda te boli kita za sve.otpravnik_vozova je napisao/la:Dajte piku da ga yebemo...tresu se guzovi "rođeni"...![]()
![]()
![]()
Klub iz grada od pola miliona stanovnika a nikad igrača niste imali svoga da valja, samo djeca sa strane su vas čupala.![]()
![]()
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Sva sreća pa imamo klubove kao što je Željo,koji nam osvijetle obraz u Evropi.sreca je napisao/la:crveni jeste li nam prodali tekmu da znamo ili treba de pitati upravu zrinjskog za to kao za sve . i bolje vam je da ugasite to smece od kluba sramoti te nas bagro
a baš me zanima kako bi velež proso kod kluba koji razbije Salcburg udje u grpnu fazu pa molim te,,, bolje igrat u evropi nego po turniru u doglodima i jarcedolima.ra1981 je napisao/la:Sva sreća pa imamo klubove kao što je Željo,koji nam osvijetle obraz u Evropi.sreca je napisao/la:crveni jeste li nam prodali tekmu da znamo ili treba de pitati upravu zrinjskog za to kao za sve . i bolje vam je da ugasite to smece od kluba sramoti te nas bagro
-
vjeran1987
- Kontakt:
hoces reci koji izade bar u evropura1981 je napisao/la:Sva sreća pa imamo klubove kao što je Željo,koji nam osvijetle obraz u Evropi.sreca je napisao/la:crveni jeste li nam prodali tekmu da znamo ili treba de pitati upravu zrinjskog za to kao za sve . i bolje vam je da ugasite to smece od kluba sramoti te nas bagro
Haj razligu svi
Tamo pa na svojoj stranici svrsavajte na svoj klub!
Nek vas je sramota sto se vase duse raduju tudjoj muci!Ja sam prosle sezone vise gledao hoce li celik ostat u ligi, nego sto sam gledo moze li velez do evrope!
Velez vam je redovna musterija kad vam trebaju bodovi!Sjecate se prosle sezone kako je docekana vijest na grbavici o pobjedi veleza nad borcem..nizasta?
Znam da ima navijaca zelje koji vole velez, tako da za vas pojedince mogu samo reci..fuj!
Tamo pa na svojoj stranici svrsavajte na svoj klub!
Nek vas je sramota sto se vase duse raduju tudjoj muci!Ja sam prosle sezone vise gledao hoce li celik ostat u ligi, nego sto sam gledo moze li velez do evrope!
Velez vam je redovna musterija kad vam trebaju bodovi!Sjecate se prosle sezone kako je docekana vijest na grbavici o pobjedi veleza nad borcem..nizasta?
Znam da ima navijaca zelje koji vole velez, tako da za vas pojedince mogu samo reci..fuj!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Prije nego sto nesto napises,raspitaj se gdje je zeljo tog dana igrao,da li je bilo mozda pred praznim tribinama zbog neke kazne i slicno.....ispade da bez vas nista od zeljine titule,a zeljo imao na kraju 7 bodova prednosti.Sjecate se prosle sezone kako je docekana vijest na grbavici o pobjedi veleza nad borcem..nizasta?