La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Pike ovog puta uistinu upravu. Vazda je bio poštenjačina.let3 je napisao/la:Gerard Piqué: "Da budemo iskreni rekli smo Realu da nećemo održati pasillo kada su osvojili Svjetsko klupsko prvenstvo, pošto mi nismo učestvovali u njemu. Tako da mi ne trebamo pitati da urade nama pasillo, jer oni kao da se nisu natjecali u La Ligi."![]()
neka bolan, pomalo
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Nije ni Ronaldo, ni Messi, ni Neymar. Daj bgti te priče, pa nije bio defanzivni veznjak jbem ga.Kawhi je napisao/la:Raul nije bio napadac.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Samo 9-6 u ligama u 21. stoljeću. a u tom periodu imali najbolju generaciju u historiji.madridist je napisao/la:Ova generacija Barselone vam je pomogla da vjerovatno za narednih 100 godina zacementirate drugo mjesto u Spaniji.
Slazem se sve su to napadaci bili krilni ili centralni nebitni ali to opet ne mijenja cinjenicu da je Raul za klasu iznad VilleLillard je napisao/la:Nije ni Ronaldo, ni Messi, ni Neymar. Daj bgti te priče, pa nije bio defanzivni veznjak jbem ga.Kawhi je napisao/la:Raul nije bio napadac.
Čekaj, ova generacija s dubletom lani, 2 zaredom LP, moguće 3 je koja u povijesti Madrida?TonySosa je napisao/la:Samo 9-6 u ligama u 21. stoljeću. a u tom periodu imali najbolju generaciju u historiji.madridist je napisao/la:Ova generacija Barselone vam je pomogla da vjerovatno za narednih 100 godina zacementirate drugo mjesto u Spaniji.
Mi smo takvih generacija imali nekoliko kroz historijuLillard je napisao/la:Čekaj, ova generacija s dubletom lani, 2 zaredom LP, moguće 3 je koja u povijesti Madrida?TonySosa je napisao/la:Samo 9-6 u ligama u 21. stoljeću. a u tom periodu imali najbolju generaciju u historiji.madridist je napisao/la:Ova generacija Barselone vam je pomogla da vjerovatno za narednih 100 godina zacementirate drugo mjesto u Spaniji.
Vi ovakvu nikad ni blizu
Kolega MelloMElloo je napisao/la: Mi smo takvih generacija imali nekoliko kroz historiju
Vi ovakvu nikad ni blizu
A Krojfov dream team sa Zubizaretom, Koemanom, Guardiolom, Fererom, Bakerom, Laudrupom, Stoichkovom, Salinasom, Romariom i ostalim levatima koji su uzeli 4 titule primere u nizu + klempu 92 na wembleyu...ništa to, jelde

dobro, hajmo dalje

A tek generacija holanđana početkom stoljeća 

Real je imo od 55. do 60. 5 lp zaredom pa od 60. do 65. 5 liga zaredomLillard je napisao/la:Čekaj, ova generacija s dubletom lani, 2 zaredom LP, moguće 3 je koja u povijesti Madrida?TonySosa je napisao/la:Samo 9-6 u ligama u 21. stoljeću. a u tom periodu imali najbolju generaciju u historiji.madridist je napisao/la:Ova generacija Barselone vam je pomogla da vjerovatno za narednih 100 godina zacementirate drugo mjesto u Spaniji.
Bila je i ona Quinto del Butre od 85. do 90. sa 5 liga zaredom
Ova još uvijek nije na tom nivou, barem što se trofeja tiče.
O nivou igre je smiješno pričati, logično da je danas fudbal puno bolji nego prije.
Al Barcelona nije imala drugih odličnih generacija? 50te i 90te di su se osvajale uzastopne lige. Naravno, nijedna nije kao ova generacija, ali bogami teško da je ona s 5 uzastopnih LP bolja od ove. Nije samo kvalitet nogometa u pitanju, već i sistem natjecanja, biranje protivnika, brojnost protivnika i slične stvari.
Koliko je puta u povijesti Real Madrid osvojio duplu krunu?
Koliko je puta u povijesti Real Madrid osvojio duplu krunu?
Fuj,gadite mi se.
Plastika.
Plastika.

učio od najboljihDzoni je napisao/la:Fuj,gadite mi se.
Plastika.

A sjecas se ove pile naopako koju ja sad koristim?
Nije to tako davno bilo.
Bukvalno se pisalo ovo,kao Real je klub koji unistava fudbal.
Real je klub koji otjera legende kluba.
Danas kad barca potrosi milijardu i opet razmisljaju o Grizmanu od 100+ miliona,a za Real polufinale LP rjese dva decka koja su kostala skupa 5 miliona niko nista ne spominje.
Sve je normalno.
Nije to tako davno bilo.

Danas kad barca potrosi milijardu i opet razmisljaju o Grizmanu od 100+ miliona,a za Real polufinale LP rjese dva decka koja su kostala skupa 5 miliona niko nista ne spominje.

Sve je normalno.
Zidaneov net income otkako je u klubu +105 miliona, a ovi ulupali 300 za jednu i sad im kao neki uspjeh što su ligu osvojili.Dzoni je napisao/la:A sjecas se ove pile naopako koju ja sad koristim?
Nije to tako davno bilo.
Sve je normalno.

Barca na Messija, Xavija, Iniestu, Puyola, Piquea, Valdesa, Busquetsa, Pedra, Roberta i ostalu raju izdvojila ukupno 0 KM-ova i uzela 7 titula u zadnjih 10 godina.
Perez na svoju družinu istresao stotine miliona, na Ronu, Kaku, Balea, Karima, Ramosa, Isca, Pepea, Modrića, Krosa itd i uzela dvije titule u tom periodu.
Madridska logika je nenadjebiva
Perez na svoju družinu istresao stotine miliona, na Ronu, Kaku, Balea, Karima, Ramosa, Isca, Pepea, Modrića, Krosa itd i uzela dvije titule u tom periodu.

Steroide i svu popratnu opremu za Messija ne računaš?let3 je napisao/la:Barca na Messija, Xavija, Iniestu, Puyola, Piquea, Valdesa, Busquetsa, Pedra, Roberta i ostalu raju izdvojila ukupno 0 KM-ova i uzela 7 titula u zadnjih 10 godina.
Kaka nema apsolutno nikakve veze sa Realovim titulama. Bolje da si Di Mariju naveo.
Ma da je milijardu baceno samo na Messija- malo jeTonySosa je napisao/la:Steroide i svu popratnu opremu za Messija ne računaš?let3 je napisao/la:Barca na Messija, Xavija, Iniestu, Puyola, Piquea, Valdesa, Busquetsa, Pedra, Roberta i ostalu raju izdvojila ukupno 0 KM-ova i uzela 7 titula u zadnjih 10 godina.

Sad će ovaj što uređuje twitter otkaz dobiti.

Ali ne broji se bez pasilla.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.