UffFrancescoTotti je napisao/la:Uzivaj pasa, samo pazi se zmija i bivsa mi je tuskoroalen je napisao/la: Momci, selam/pozdrav iz sunčane Bugarske. Sunčev breg cijeli je bordo-bijeli!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
valjo bi nam vakav parmak, ali jbg valja i dinamu
https://www.transfermarkt.com/mario-bud ... eler/41759
gle targetmena, a domaći
https://www.transfermarkt.com/vladimir- ... eler/46761

https://www.transfermarkt.com/mario-bud ... eler/41759
gle targetmena, a domaći
https://www.transfermarkt.com/vladimir- ... eler/46761
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 30 apr 2018, 20:54, ukupno mijenjano 2 puta.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Velkoski: Igramo bolje otkako su tereni kvalitetniji
Nakon pobjede rezultatom 3:1, Velkoski je za zvaničnu stranicu kluba sa Koševa izjavio da je zadovoljan usponom forme u proteklim sedmicama, te dodao da njegova ekipa igra bolje po kvalitetnim terenima.
"Drago mi je što smo došli do jako bitne pobjede u borbi za Evropu. Odigrali smo odlično prvo poluvrijeme, stvarali šanse i imali smo određeni pad početkom drugog dijela gdje nismo dobro igrali. Na kraju, naravno, možemo biti zadovoljni novom pobjedom. Smatram da je naša forma u usponu u proteklim sedmicama i želimo nastaviti u tom smjeru. Igramo bolje kako su došli i kvalitetniji tereni. Sretan sam zbog svog dobrog nastupa, međutim, najvažnija je naša pobjeda", rekao je Velkoski, te najavio duel sa Krupom u narednom kolu:
"Krupa igra utakmice finala Kupa i sigurno je da će im misli biti fokusirane na taj dvoboj, ali nas to ne smije zavarati niti u jednom trenutku. Imamo svoj cilj. Znamo šta nam je činiti na predstojećoj utakmici i naravno, želimo osvojiti nova tri boda, koja su nam potrebna u ovom trenutku".
Velkoski se potom osvrnuo i na mlade fudbalere.
"Drago mi je zbog mladih fudbalera što sve više dobivaju šansu. Sigurno da im povjerenje puno znači, a imaju svi podršku nas starijih igrača. Šabanović je jučer asistirao odlično, stvara sebi mjesto u prvoj postavi, Mujakić igra jako dobro, tu je i Mustafić koji se nameće. Na njima je da rade i da zasluže svoju šansu kod trenera Musemića. Oni imaju veliki potencijal."
Utakmica sa Radnikom bila je jedna od najslabije posjećenih ligaških u bliskoj historiji Sarajeva, a Velkoski ističe da nije lijepo igrati pred svega nekoliko stotina navijača.
"Nama su navijači potrebni. Velika je razlika kada vas sa tribina bodri 5.000 ili 6.000 navijača ili svega nekoliko stotina. Klub je najvažniji, svaki pojedinac je prolazan, svi smo tu okupljeni oko FK Sarajevo i mogu poručiti ispred ekipe da se nadamo se da će svi problemi rješiti brzo i da ćemo opet imati podršku navijača na tribinama".
Nakon pobjede rezultatom 3:1, Velkoski je za zvaničnu stranicu kluba sa Koševa izjavio da je zadovoljan usponom forme u proteklim sedmicama, te dodao da njegova ekipa igra bolje po kvalitetnim terenima.
"Drago mi je što smo došli do jako bitne pobjede u borbi za Evropu. Odigrali smo odlično prvo poluvrijeme, stvarali šanse i imali smo određeni pad početkom drugog dijela gdje nismo dobro igrali. Na kraju, naravno, možemo biti zadovoljni novom pobjedom. Smatram da je naša forma u usponu u proteklim sedmicama i želimo nastaviti u tom smjeru. Igramo bolje kako su došli i kvalitetniji tereni. Sretan sam zbog svog dobrog nastupa, međutim, najvažnija je naša pobjeda", rekao je Velkoski, te najavio duel sa Krupom u narednom kolu:
"Krupa igra utakmice finala Kupa i sigurno je da će im misli biti fokusirane na taj dvoboj, ali nas to ne smije zavarati niti u jednom trenutku. Imamo svoj cilj. Znamo šta nam je činiti na predstojećoj utakmici i naravno, želimo osvojiti nova tri boda, koja su nam potrebna u ovom trenutku".
"Drago mi je zbog mladih fudbalera što sve više dobivaju šansu. Sigurno da im povjerenje puno znači, a imaju svi podršku nas starijih igrača. Šabanović je jučer asistirao odlično, stvara sebi mjesto u prvoj postavi, Mujakić igra jako dobro, tu je i Mustafić koji se nameće. Na njima je da rade i da zasluže svoju šansu kod trenera Musemića. Oni imaju veliki potencijal."
Utakmica sa Radnikom bila je jedna od najslabije posjećenih ligaških u bliskoj historiji Sarajeva, a Velkoski ističe da nije lijepo igrati pred svega nekoliko stotina navijača.
"Nama su navijači potrebni. Velika je razlika kada vas sa tribina bodri 5.000 ili 6.000 navijača ili svega nekoliko stotina. Klub je najvažniji, svaki pojedinac je prolazan, svi smo tu okupljeni oko FK Sarajevo i mogu poručiti ispred ekipe da se nadamo se da će svi problemi rješiti brzo i da ćemo opet imati podršku navijača na tribinama".
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Dobio rumeni debil posao u svedskoj ambasadi, treba ljudima kakav mail poslat, bar ova raja sto nas je blokiro sa zvanicne i briso komentare, a to je sigurno jedno milja dvije ljudiOrangina85 je napisao/la:https://m.posao.ba/#!job;id=217981
Trbic dao otkaz valjda, nasao drugi posao.
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Ako im treba neko za krizne situacije, nek zaposle nekog iz gurbetskih redova, njima je vazda kriza.
Zadnja izmjena: midzuka, dana/u 30 apr 2018, 23:48, ukupno mijenjano 1 put.
JURIŠ
Bez neke zelje da uvrijedim nekog da ispricam nesto. Sretnem danas jednog druga i pitam ga jesi li isao protiv Radnika na tekmu...kaze on jesam. A reko bojkot??? Kaze on meni zar neko moze meni da odredi i kaze kad cu da gledam svoj klub. Ostao sam zamisljen citav dan.
-
Kalashnikov
- Kontakt:
Došao si na temu FK Sarajevo i onda vrijeđaš taj klub ?midzuka je napisao/la:Ako im treba neko za grizne situacije, nek zaposle nekog iz gurbetskih redova, njima je vazda kriza.
Nadam se da se nisi povrijedio.ado-hz je napisao/la:Bez neke zelje da uvrijedim nekog da ispricam nesto. Sretnem danas jednog druga i pitam ga jesi li isao protiv Radnika na tekmu...kaze on jesam. A reko bojkot??? Kaze on meni zar neko moze meni da odredi i kaze kad cu da gledam svoj klub. Ostao sam zamisljen citav dan.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Pa ja, Barsa smoMortemHz je napisao/la:Velkoski: Igramo bolje otkako su tereni kvalitetniji
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
shvatite da bojkot ima najmanje veze sa upravom kluba.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Hahahahahahahpasica je napisao/la:Nadam se da se nisi povrijedio.ado-hz je napisao/la:Bez neke zelje da uvrijedim nekog da ispricam nesto. Sretnem danas jednog druga i pitam ga jesi li isao protiv Radnika na tekmu...kaze on jesam. A reko bojkot??? Kaze on meni zar neko moze meni da odredi i kaze kad cu da gledam svoj klub. Ostao sam zamisljen citav dan.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
FrancescoTotti je napisao/la:Hahahahahahahpasica je napisao/la:Nadam se da se nisi povrijedio.ado-hz je napisao/la:Bez neke zelje da uvrijedim nekog da ispricam nesto. Sretnem danas jednog druga i pitam ga jesi li isao protiv Radnika na tekmu...kaze on jesam. A reko bojkot??? Kaze on meni zar neko moze meni da odredi i kaze kad cu da gledam svoj klub. Ostao sam zamisljen citav dan.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Slabić je ko nikad nije bio na ovoj tribini!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sta kaze kaoiten igramo bolje od kad su tereni bbolji,jesam li ja imo amneziju il je na Oecari ekstra teren bio i auta imali nismo
I ova svedska ambasada svakakve ljude prima. Sto se tice igraca treba jos jace mladje gurnut Heric i Mustafic su tu gurnut Imamovica i ove napadace iz juniora Resica takodje i jos neke posto isto ovo sve cemo prolazit i sljedecu sezonu preslikano,odlicne pripreme jaki smo onda bum sok za sokom na pocetku,pa odlicnih par utakmica gdje su sampioni vasione,prikljucujemo se vrhu pa zimska pauza i odlicne pripreme,pa onda sok za sokom Husref ne zna sta se desava i oaze naucili smo mnogo iz ovog i u krug tako
-
belosevic28
- Kontakt:
Selimovic iz akademije je izlazno godiste. 4 asistencije i 4 gola u 1o tekmi. Centralni vezni.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ne budali Bgt, vidjet će ona fuksa ne daj Boze, pa ce mislit da vecina zeli ovog bolida...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Dosta igraca treba otjerat dosta igraca treba dovest. Svi znamo koje igrace treba otjerat: huseinovic, parmakvski, adilovic,radovac, sasa, dusan, plus saric koji ide bez tjeranja.
Obavezno dovest igraca koji je bolji od bekrica bar za 3x
Dovest spica kalibra benko ako to nemoze onda nesto kO lendric
Dovest golmana koji je bolji od pavlovica bar za jednu stepenicu i bar 3 godine mladzeg
Dovest klasicnu 10 tku al da je klasa
Ovo je minimum sto se treba uradit. Znam da ce sad neki pocet branit pavlovica on jeste dobar golman al nije golman sa kojim se moze osvoit titula. Juce kad je radnik pogodio precku njegova krivica on odbrani mnogo al dosta losi procjena i mislim da se mora dovest golman koji je bolji od pavlovica ako sabrina i druzina misle napast titulu ne samo sa jezikom
Obavezno dovest igraca koji je bolji od bekrica bar za 3x
Dovest spica kalibra benko ako to nemoze onda nesto kO lendric
Dovest golmana koji je bolji od pavlovica bar za jednu stepenicu i bar 3 godine mladzeg
Dovest klasicnu 10 tku al da je klasa
Ovo je minimum sto se treba uradit. Znam da ce sad neki pocet branit pavlovica on jeste dobar golman al nije golman sa kojim se moze osvoit titula. Juce kad je radnik pogodio precku njegova krivica on odbrani mnogo al dosta losi procjena i mislim da se mora dovest golman koji je bolji od pavlovica ako sabrina i druzina misle napast titulu ne samo sa jezikom
Trenutno korisnika/ca: edgarallanpoe04 i 28 gostiju.