Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
igra je ko je izbori, u cemu je vise problem?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
mozda ja malo i paranoisem,ali ova utakmica prije ovog kola...koja je mozda i najposjecenija ove sezone,ili bar medju 2-3 najposjecenije...celik-borac,po brojacima 8500 ljudi....mislim da je bar 3000 navuklo sto je celik-borac,a ne recimo celik-zvijezda stanisic....i da je potpuno isti rezultatski znacaj,i bodovni zaostatak,meni je u banjaluci lakse animirat nekoga na utakmicu borac-sloboda,ili borac-velez,nego borac-vitez npr...namjerno ne pominjem ove najjace,jer oni su magnet sami po sebi...mozda se neprecizno izrazavam,ali mislim da shvatate sta pricam...
Prva liga FBiH ce naredne sezone po imenima klubova biti najzanimljivija, ali je upitno to da ce biti najjaca. To sto ju igraju bivsi premijerligasi ne znaci da ce isti imati jake ekipe, evo Travnik gotovo siguran putnik u treci rang, Jedinstvo u grcevitoj borbi za opstanak. I trenutno ligu igra desetak bivsih premijerligasa, a izdominira ih selo pored Tuzle koje PL nije vidjelo. Dzaba Celik, Velez, Travnik, Orasje, Jedinstvo, Bosna, Olimpic itd. ako ce Capljina i Novi Travnik biti ispred njih, to znaci da su Capljina i Novi Travnik kvalitet, a ne netko tko je nekad igrao PL.
Ali, u svakom slucaju ce biti zanimljivo ispratiti narednu sezonu Prve lige FBiH, pogotovo ako Celik i Velez budu na vrhu. Ostali mi bas i ne mogu s njima u recenicu, ali recimo da su odmah iza njih i da ce biti zanimljivih okrsaja. Iz treceg ranga prijete Buducnost Banovici i Posusje kao bivsi premijerligasi.
Ali, u svakom slucaju ce biti zanimljivo ispratiti narednu sezonu Prve lige FBiH, pogotovo ako Celik i Velez budu na vrhu. Ostali mi bas i ne mogu s njima u recenicu, ali recimo da su odmah iza njih i da ce biti zanimljivih okrsaja. Iz treceg ranga prijete Buducnost Banovici i Posusje kao bivsi premijerligasi.
ljudi moji ligu igra onaj ko zasluži. Mladost, Krupa su među najorganizovanijim klubovima u državi, pa evo i nadolazeće Zvijezda i Sloga. Ljudi imaju pare, sastaviće ekipu i to je to. Ko je kriv Borcu što su otjerali Iliće, što u BNu klub nisu dali Stanišiću da on od Radnika napravi nešto, što su iz Tuzle Husića otjerali?
Takošer (to nisam siguran) ali sam pročitao negdje da je Mušija bio voljan uložiti sredstva u Rudar iz Kaknja (klub sa dosta dugom istorijom) ali su ga oni nešto yebavali i čova se pokupio i napravio svoj klub.
Što bi se iko od tih biznismena yebavao sa upravom grada oko kluba kad ovako može u nekom prigratskom naselju oformiti svoj klub gdje će se samo on pitati za njega.
Takošer (to nisam siguran) ali sam pročitao negdje da je Mušija bio voljan uložiti sredstva u Rudar iz Kaknja (klub sa dosta dugom istorijom) ali su ga oni nešto yebavali i čova se pokupio i napravio svoj klub.
Što bi se iko od tih biznismena yebavao sa upravom grada oko kluba kad ovako može u nekom prigratskom naselju oformiti svoj klub gdje će se samo on pitati za njega.
Ma pročitao sam i više nego dobro, to i govorim, ne može biti da je jedan, ili dva takva projekta dobro, a da više njih ne valja.
Ako imaju pare i imaju uslove neka igraju. Imena i šta su bili nekad više ne pije vode.
Ko nema infrastrukture, nema plana samoodrživog nikakvog, nema sredstava, nek ispadne vala, pa ko god to bio.
Nije to baš tako bajno ni kad igraju ne znam evo npr. Željo - Čelik, Sarajevo - Sloboda, pa i derbi najveći je sad bio najslabije posjećen. Jesu Horde s bojkotom tu krive ali opet i pored toga.
Ljudi sve manje prate PL uopšteno, ne igra se više ni za njih.
Ako imaju pare i imaju uslove neka igraju. Imena i šta su bili nekad više ne pije vode.
Ko nema infrastrukture, nema plana samoodrživog nikakvog, nema sredstava, nek ispadne vala, pa ko god to bio.
Nije to baš tako bajno ni kad igraju ne znam evo npr. Željo - Čelik, Sarajevo - Sloboda, pa i derbi najveći je sad bio najslabije posjećen. Jesu Horde s bojkotom tu krive ali opet i pored toga.
Ljudi sve manje prate PL uopšteno, ne igra se više ni za njih.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Kakvo je ovo saopštenje Želje, jel se ovo dešava

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
PiazzaGrande
Pet dana nakon tekme pisu saopstenje...wobly92 je napisao/la:Kakvo je ovo saopštenje Želje, jel se ovo dešava![]()
![]()
Ovo je vise u sluzbi sutrasnje utakmice i prepadanja sudaca...
Gurbetska posla...
Ovo je tragikomicno!
Volim te bola'!
Neovisno od naprijed navedenog FK Željezničar želi napraviti iskorak u svakom segmentu poslovanja i želi u punom kapacitetu sada i u budućnosti otkloniti iz ovog sporta sve radnje i postupke koji utiču na regularnost takmičenja. FK Željezničar poziva Komitet za sudije i suđenje, Takmičarsku komisiju NFSBiH, da se adekvatno uključe i ispitaju evidentne propuste na koje je ukazano u saopćenju, a kojih je apsolutno svjesna bh. javnost.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
Convicts1988
- Kontakt:
Najveće kurvetine o poštenju i sudcima

-
PiazzaGrande
Onaj ko je ovo pisao ( a slicno je jednom jucerasnjem tekstu na jednom sportskom portalu i upisu jednog forumasa ovdje ) zaboravio je napisati da su najtrofejniji i najorganiziraniji klub u drzavi!
Kakva neoprostiva greska!
Paraj ovo, piši novo saopštenje...
Kakva neoprostiva greska!
Paraj ovo, piši novo saopštenje...
Volim te bola'!
Trebalo je pustiti partiju da ugasi ovu ratnoprofitersku prciju i politicku kuravu.
-
PiazzaGrande
Moze li savez kazniti klub zbog ovakvih saopstenja?
Naime, ako zbog ovakvih i slicnih izjava o sucima i sudjenju kaznjava trenere i klupske duznosnike zasto ne bi mogao kazniti i klub...novcano ili oduzimanjem bod(ov)a!
Naime, ako zbog ovakvih i slicnih izjava o sucima i sudjenju kaznjava trenere i klupske duznosnike zasto ne bi mogao kazniti i klub...novcano ili oduzimanjem bod(ov)a!
Volim te bola'!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
PiazzaGrande je napisao/la:Pet dana nakon tekme pisu saopstenje...wobly92 je napisao/la:Kakvo je ovo saopštenje Želje, jel se ovo dešava![]()
![]()
![]()
Gurbetska posla...
Ovo je tragikomicno!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bravo.MortemHz je napisao/la:PiazzaGrande je napisao/la:Pet dana nakon tekme pisu saopstenje...wobly92 je napisao/la:Kakvo je ovo saopštenje Želje, jel se ovo dešava![]()
![]()
![]()
Gurbetska posla...
Ovo je tragikomicno!![]()
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Velikani na haparatima, janje se okrece, gazi zrinja ljubavi moja
- hskzmostar
- Kontakt:
Pisi Miske bo.li te ku.rac
U ligi 6 imaju dvije pobjede protiv Krupe i Radnika nakon 7 kola ali Mujic je kriv za sve to.

U ligi 6 imaju dvije pobjede protiv Krupe i Radnika nakon 7 kola ali Mujic je kriv za sve to.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Pisi miske, boli nas ****hskzmostar je napisao/la:Pisi Miske bo.li te ku.rac![]()
![]()
![]()
U ligi 6 imaju dvije pobjede protiv Krupe i Radnika nakon 7 kola ali Mujic je kriv za sve to.![]()
![]()
Neka komsija popio si pa te emocija opalila uozbilji seRigoletto je napisao/la:Velikani na haparatima, janje se okrece, gazi zrinja ljubavi moja
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
Pa i Kakanj ima preko 40k ovo Doboj Kakanj je iz nekih drugih razloga.MortemHz je napisao/la:Općina Široki Brijeg ima 30.000 ljudi, to je pristojno za razliku od Mladosti, Krupe, Zvijezde, Sloge. I ja se slazem sa banjalucaninom oko ovoga. Velik broj takvih klubova (bukvalno pola lige od sljedece sezone) dodatno ubija ionako slab fudbal i posjete. 1. liga FBiH ce biti najjaca od osnivanja sljedece sezone, i to nesto govori.
Slazem se.Trebalo ugasit,a ne prodat malezijcu.bihuzur je napisao/la:Trebalo je pustiti partiju da ugasi ovu ratnoprofitersku prciju i politicku kuravu.
💩💩
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.